• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    Fair Play Thinker podcast #88 | PML speciál | Jirka Apeltauer a Lukáš Jirkovský
    https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=ii40ne-cSco
    NIS
    NIS --- ---
    To je docela vtipnej trashtalk. Osvezujici to slyset v cestine. Urazky teda moc sofistikovane a promyslene nejsou, ale zabavne to je.
    A jeste bych se tu jen rad jako divak vyjadril k ceskemu Oktagonu. Jednou jsem se dival prez Telly a musim rict ze to byla docela zabava. Myslim, ze se organizatori dost snazi a maji vizi a chteji to posouvat dal a dal. Pozyvaji fightery z cele Evropy, to je skvele. Samozrejme s Bellator nebo UFC se to srovnavat neda, ale myslim ze by to mohla byt o dost vetsi hruza, na to ze je to z maleho Ceska. Takze za me ma Oktagon thumbs up a doufam ze se jim bude darit.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHEWBACCA: koukal bych se jen v pripade, ze by to bylo na zivot a na smrt... :)
    VASALOPETE
    VASALOPETE --- ---
    CHEWBACCA: Ty woe to je nejaka parody show ne?!?!?!
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    do píči proč?!

Czech oblivion NPC - Clash of the Stars 3 special (18+)
    https://www.youtube.com/watch?v=CCIUp1GPNME
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    EVILMIND: nebo takhle nejak :D

2 CRAZY RUSSIANS fight in car - CAR FIGHTING MMA - Replaces phone booth fighting!
    https://youtu.be/ldLMv7N6_J0
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    only in Russia... :)

Phone Booth MMA is Wild
    https://www.youtube.com/watch?v=49AGO0rRr90
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JOPS: Vemola ho navic dal na body kdyz Lohore bral short notice o vahu vys. Tj. ted ocekavam, ze Vemola prijde s nejakym duvodem, proc Kincla nechce... :-)
    JOPS
    JOPS --- ---
    BIOBOID: ty ses jak ja, taky jsem se probral akorat na hlavni zapas, ale prekvapilo me, ze tam byla trojice Rittig, Vemola a Muradov, to bylo zajimave :)

Kincl ho fakt prejel luxusne. Kdyz si vybavim, jak ho Vemola dal tusim jenom na body, tak jsem nejak neveril, ze ho Kincl da v casovem limitu. Prekvapil a v pripade boj Kincl vs Vemola samozrejme fandim Kinclovi :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    Gordon Ryan x André Galvão ADCC 2022 Super Fight
    https://youtu.be/FMjbpt9vY6Y
    JESU_SS
    JESU_SS --- ---
    BIOBOID: věřim že Kincl vyhraje, už minule to bylo těsné, od té doby Vemola spíš bojuje se zraněními zatímco Kincl měl pár těžkých zápasů v KSW a určitě nestagnuje.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Jinak u Oktagonu jsem klasicky usnul, ale na hlavní zápas jsem se probudil a Kincl hodně pěkně.
    Skvělý oko a Lohorého přejel v jeho disciplíně. V tý 84ce už poněkolikáté překvapil šikovnýho postojáře v postoji.

Když jsem viděl Rittiga s Vemolou, tak jsem se málem poblil.

Asi tuším, komu budu v odvětě fandit.
    Minule Kincl poprvé zápasil v 84ce, trochu mu odešlo kardio, byl nesvůj a stejně ho měl ve 3. kole na lopatě.
    Teď už tam je adaptovanej, takže by se dalo očekávat, že ty šance má velký.
    Myslím, že Kincl má šanci na to mu vstávat a bránit se tak, aby Vemola musel investovat tolik, že ho to zase v pozdějších kolech dožene a Kincl začne dominovat... ideálně ho zesměšní v postoji... tak nějak by si to za ten despekt a urážky zasloužil........
    TUZIDLO
    TUZIDLO --- ---
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    prvne v zivote koukam na sazkarske Oktagon tipy na tipsportu, a to je jako vzdycky takova prdel? jsem mel tusit driv, cetl bych pravidelne... :-)

Ryšavý je poloprofesionál z maďarského SFG, který vyletěl po účasti v OVB výzvě. Díky vysokému sebevědomí je však schopný porážet lokální lopaty. Ještě nedávno se už viděl v zahraniční organizaci, ale pak ho rychle vrátil na zem Keita. Fodor je pro změnu účastník původní výzvy a může si tak říkat, bol som v prvý. Měl docela smůlu, jelikož celou kariéru strávil v OFA gymu, ze kterého se vyklubala zločinecká organizace. Pro celou scénu to bylo velké překvapení, i když to tam vedl člověk jménem Ilja a pravou rukou byl jeho bratr s přezdívkou Heisenberg. V souboji konkurenčních gymů půjde o hodně a nikdo nebude chtít udělat hloupou chybu hned na začátku.

Pukač býval diamantový kár domácí scény. Po zraněních a dlouhé pauze už kupí hlavně porážky, ale šlo o těžké výzvy. Jde o mentálního titána, který se minule kousnul a vydržel nebrečet až do druhé přestávky. Společně s ezo bráchou se po letech rozhodli opustit OFA gym. Bohužel přešli k bývalému prodavači vysavačů Pagymu. Ten se k MMA dostal díky Výzvě, kde měl hrát druhého trenéra a následně přesvědčil sám sebe, že tomu rozumí. Meliš má z poslední doby skalpy fetky Mikuláška a submisivního Vacka, ale jinak se moc nechytá.

Lewis byl původně přivezen jako potrava pro Borárose. Ten nemůže nastoupit, protože si namohl ruce, když matce svého dítěte, se kterou podle nálady žije nebo nežije, nesl tašky Balenciaga. Lewis je ortodoxní grappler, který může zahrozit na zemi. Prohrál však i s bizarní postavičkou Lomasem, takže obří vklady na Topuze chápu. Bývalý prodavač kebabů sice vyhrál přistěhovaleckou výzvu, ale výkony obou finalistů naznačily nízkou úroveň MMA v Německu a pobavili jen Pinocchia z Oktagonu. Topuz už 2x prohrál na submisi a zároveň má 4 z 5 výher před limitem.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    Brutalny atak Amadeusza Ferrari na Sadka 😱 #highleague #amadeuszferrari #atak #wywiad #cios #dymy
    https://youtu.be/fNMN3APhI5M

mezitim v polsku.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    snad to neni moc offtopic, ale tenhle naborovej prispevek me fakt pobavil, FB ucet na kterej jsem se nahodne dostal pote, co z nej nekdo vtipne komentoval Vemolu...

Jayman MMA Fighting Systems z.s.
    ·
    Pokud mate nejakeho lineho obezniho kamarada, na ktereho se vam uz neda dal divat, prosim pozvete ho, zmenite mu zivot. Nebo pokud vite o nejakem teenagerovi, na ktereho nas system skolstvi nema spravny pedagogicky vliv a prospel by mu spise system zalozeny na fyzickych trestech, vyhruzkach a vojenske discipline, nase treninky jsou nejlepsi volba.

Pokud mate strach dojit, tak od nove sezony zavadime novinky
    - Za trest pro nekazen uz se nekopou lowkicky (jen calfkicky)
    - Snizili jsme pocet urazlivych vtipu o cca 35 procent
    - Jsme vice inkluzivni k mensinam jako jsou devcata nebo hlupaci
    - Nove jsme zavedli tzv. "odtucnovaci druzstvo" specialne pro ty, kteri chcou shodit par kilo
    - Kazdy novy clen ma jednou mesicne narok na bezplatny kompliment od trenera (napriklad to je ale pekna modrina, co mas pod okem.)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LUCIEN: porad muze fungovat jako gatekeeper v pohode
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    NAKASHI: Je dost svůj, takže četl jsem s ním potom nějaký rozhovor (ale teď ho nemůžu najít) ve kterém říkal, že je v pohodě a s prohrami nemá žádný problém, že se z tohohle spíš poučil a těší se na další (a taky teda přiznal, že se na posledních pár zápasů drobátko vykašlal a sral na přípravu i zápas jako takový), ale manželka ho prý seřvala, že takhle teda ne a už zase trénuje seriózně :)

Prostor v UFC asi pořád ještě má, myslím že další fight mu dají, protože mu to teď dluží (a když dávali šanci celkem nudnému Alveymu pořád dokola, tak Tony je aspoň zábavný).
    NAKASHI
    NAKASHI --- ---
    LUCIEN: asi konecna.. veril jsem, ze to ted zlomi, ale ani hovno.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam