• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    EVILMIND: ten rus ho musi sejmout podle me. to bude zas nejaky bebicko :)

jinak tipuju Makhacheva a Sterlinga. Muradov nevim nic
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    uprimne jsem nejvic zvedavej na Yan vs Sugar
    FRENZY_
    FRENZY_ --- ---
    KOTILION: Sázet naštěstí nemusím, ale kdybych musel, tak spíš...Makhachev.
    KOTILION
    KOTILION --- ---
    HATORI: na koho byste si vsadili? Oliveira nebo Makhachev?
    HATORI
    HATORI --- ---
    TUZIDLO
    TUZIDLO --- ---
    Už je to oficiální

TIGRE
    TIGRE --- ---
    Tak se zdá, že Procházka vs. Teixeira potvrzení na UFC 282 10. prosince v Las Vegas
    TUZIDLO
    TUZIDLO --- ---
    After a great UFC debut earlier this year Natália Silva returns to the Octagon. She takes on promotional newcomer and undefeated Tereza Bleda on November 19th in the flyweight division. #UFCVegas65
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Je to správně. Bledá sice nemá hezký zápasy, ale je dost dominantní. Potřebuje dobrý soupeřky, které ji dá pouze UFC, a věřím, že půjde hodně nahoru..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    IMUS: to je slusny, a to jsem nekde tenhle tyden cetl, ze Bleda dostala UFC nabidku uz hned tyden po Contenderu, 2 week notice o vahu vyse, ale risknuli to odmitnout...
    DED
    DED --- ---
    nevite, jak se oktagon postavil k tomu videu Kertesz vs Velickovic? Rikali, ze udelaji videorozbor od profi rozhodciho, s tim jak zapas obodoval... ale kde nic tu nic. diky
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    CYBERKOTLIK:
    Rozkopat nohy sobě i soupeři. Nemilosrdná cesta za KO titulem v Praze vyšla | Káóčko
    https://www.kaocko.cz/rozkopat-nohy-sobe-i-souperi-nemilosrdna-cesta-za-ko-titulem-v-praze-vysla
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    Tak to Reem zvládl 2:1 pro něj :-)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    No, to jsem zvědavej kdo to vyhraje. Zatím mají skóre 1:1
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Mmmmmmmm, vůbec jsem o tom nevěděl, to je ostuda!

NIS
    NIS --- ---
    Report: Khamzat passport seized in Russia, UFC star detained until further notice (Updated) - MMAmania.com
    https://www.mmamania.com/2022/10/4/23387154/khamzat-passport-seized-russia-ufc-star-detained-until-further-notice-chechnya-sweden-mma
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    CYBERKOTLIK: listky uz mam! 🍻
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    Fair Play Thinker podcast #88 | PML speciál | Jirka Apeltauer a Lukáš Jirkovský
    https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=ii40ne-cSco
    NIS
    NIS --- ---
    To je docela vtipnej trashtalk. Osvezujici to slyset v cestine. Urazky teda moc sofistikovane a promyslene nejsou, ale zabavne to je.
    A jeste bych se tu jen rad jako divak vyjadril k ceskemu Oktagonu. Jednou jsem se dival prez Telly a musim rict ze to byla docela zabava. Myslim, ze se organizatori dost snazi a maji vizi a chteji to posouvat dal a dal. Pozyvaji fightery z cele Evropy, to je skvele. Samozrejme s Bellator nebo UFC se to srovnavat neda, ale myslim ze by to mohla byt o dost vetsi hruza, na to ze je to z maleho Ceska. Takze za me ma Oktagon thumbs up a doufam ze se jim bude darit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam