• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CAIDEL: btw Chael Sonnen o tom ted udelal video - nerika tam vubec nic ani nema nazor na to, jako obvykle, akorat hrozne krypticky naznacuje, ze tusi co by tak mohla USADA hledat. Ale davam mu bod za zatim jeho nejlepsi pokus o vyslovnost Prochazkova jmena! :-)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    EVILMIND: Do toho taky nevidím, ale aby to nebylo přesně naopak: 20 borců z USA si za poslední měsíc udělalo dovču v Evropě?

Každopádně tedy buzerace značná.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LUCIEN: to nejsou testy, to vypada se ho nekdo pokousi po kouskach sestavit jako klon.

Byl clanek ze zacatku zari, a tehdy to bylo za neupresnene casove obdobi:
    Procházka – 27
    Magny – 13
    Carnelossi – 12
    Costa – 12
    Usman – 12
    Gomes – 11
    Masvidal – 11
    Adesanya – 10
    Cejudo – 10
    Cirkunov – 10
    Knight – 10
    Mozharov – 10
    Quinlan – 10
    Volkanovski – 10
    Yan – 10

Netusim jak funguje USADA, neni to tak, ze maji nejaky lokalni lidi, co musi vykazovat cinnost, a proste Prochazka jako jedinej furt sedi doma? :-)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    LUCIEN: Dobrá šikana.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    https://twitter.com/The_MMA_Media/status/1585286702175748097
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    Chessboxing | Hurt Locker vs Northern Powerhouse | St Patrick's Day Bash 2020 | Chess Boxing
    https://youtu.be/i5WJOPeWczM

:D
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    No, já jsem furt v šoku, jak dominantně Makhachev Charlese přejel. V postoji i na zemi. Ten borec je Khabib verze 2.0, vylepšená o postoj.
    No, nevim, co tam s nim chtěj ostatní dělat.
    Jsem smutný...
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    BOBESH: jsem z toho UFC čím dál víc znechucený. Chápu že je to show a rozumím proč to takhle dělají, ale chvilema si připadám, že sleduju nějaký nepovedený WWE v nějaké arabské TV.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BOBESH: jsem jim tam k tomu psal na UFC, ze jestli chce nekdo mit otravneho zlomyslneho mazlika, tak si ma koupit kocku (plus videa s nima jsou pak aspon zabavny)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ty ve toho saska, ze s sebou vsude tahaj, kdyby byl aspon vtipnej, nebo roztomilej, nebo ja nevim...

https://twitter.com/i/status/1584244487173259264
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    MAESTRO_007: No, koukal jsem na MMADecisions a tam to tedy všech pětadvacet lidí z MMA médií nabodovalo pro Yana 29-28. Takovou shodu jsem tedy vážně nečekal.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    MAESTRO_007: Taky neříkám zrovna krádež. Jen jsem mu to prostě nenabodoval.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    CAIDEL: Yan tam měl pár takedownu, ale damage je víc než ground control a dominanci taky neměl. Na údery taky lepší OMalley. Co jsem četl i nějaký rozbor tak to zas taková krádež nebyla
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    No, jako divácky pro mě osobně spíš celkově dost rozpačitý turnaj. Pokud se budu bavit o hlavní kartě, tak Chookagian - Fiorot byla hrozná nuda. Dariush - Gamrot to vlastně celé pocitově zachránil, protože to byl parádní fight. Jinak Yan sice asi nebyl v ideální formě, ale na výhru to podle mě stejně stačilo (a US komentátoři byli teda pekelní). Na druhou stranu, i když si nemyslím že O'Malley vyhrál, nelze upřít, že prokázal že na tuhle úroveň má, takže z jeho strany hodně dobré.

Dillashaw - Sterling. Ach jo. Ty první vteřiny než si vyhodil rameno vypadaly výborně a já samozřejmě chápu, proč do toho borci jdou i s takovýmhle zraněním (protože další šance nebude a třeba zázrak, žejo), ale pro diváka je to fakt hodně hořká pilulka.

A Makhachev teda dobře. Ale doufal jsem ještě v delší bitvu, že toho uvidíme trochu víc. Ale připravený byl očividně takticky skvěle, Oliveira neměl ani jednou šanci přiblížit se mu ke krku.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    me prislo, ze ten Yan neni upe v top forme nebo nevim. prekvapko teda. za to Chimaev neprekvapil :))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Khamzat Chimaev gets into a FIGHT with Abu Bakr Nurmagomedov at UFC 280 *FULL CLIP*
    https://www.youtube.com/watch?v=KDIy2BM8gTM
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    to mohl bejt sazkarskej sen pro toho, kdo vedel, ze TJ ma to vyhazovaci rameno :-)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    To byl hořký večer…
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    no, a je to.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    LOGO:nedelej z toho drama:)) kdo chce, tak si to plati, kdo ne, kouka na stream.
    Ty sportovni balicky ma stejne zaplaceny spousta lidi, ktery zadny mma vubec nezajima, tak tim se to vyrovna:))
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    EVILMIND: Přeju to Sugarovi, protože v postoji byl imho lepší, ale když už jsou body za take-downy a ground control, měl vyhrát Yan. Na druhou stranu, když z take-downu vlastně nic není, nevadí mi, že se nebere jako něco významného a víc se přihlédne k celkově způsobené damage.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam