• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    TUZIDLO
    TUZIDLO --- ---
    Tak to je úplně v prdeli

MMA | Obrovská komplikace! Český šampion Procházka je podle médií vážně zraněn - Sport.cz
    https://www.sport.cz/clanek/bojove-sporty-mma-obrovska-komplikace-cesky-sampion-prochazka-je-podle-medii-vazne-zranen-3784023
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    trocha bulvaru ;)

a v komentech pobavilo:

CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    BIOBOID: tak ona uz prohrala i zapas se SZabovou v undergroundu, akorat ji to dali rozhodci
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    EVILMIND: ale no tak, jde přece "do světa" a bude "bojovat za pulmiliony" ;-)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    CAIDEL: Já fakt myslel, že je na tom Bledá mnohem líp.
    Soupeřka mi oproti ní přišla jako takový silově nevybavený kuřátko, kterou vezme na zem, kdy chce, a v pohodě ji ukontroluje.
    No, a z wishe mi přišla holka s hrůzostrašnym postojem, co se hned v prvnim kole utavila při wrestlingu.
    No jo no…. Pozitivní ale je, že si myslim, že teď Glover Jirku porazí…..
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    UFC 275 - Teixeira vs Prochazka 1 | The Thrill & The Agony Flashback
    https://www.youtube.com/watch?v=NHSnVV9O42c
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    BIOBOID: Ti nevím. Na zahraničních webech byla soupeřka braná jako favoritka (i když se o Bledé mluvilo dost pochvalně, zároveň většina previews mluvila o tom, že soupeřka je dost jinde).
    N_I
    N_I --- ---
    Vondráček najetej jak Albanec v discolandu Silvia

:))))
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---
    Od chvíle co skončil Sivakův zápas se to přetavilo do módu Comedy gold, lepší než Žhavý výstřely. Takhle si představuji čistokrevnou zábavu tak z roku 2010. Jediný co mi chybělo byla Mašlíková, která by tam vykřikovala, že Kareš je pro ni vítěz.
    Jinak super. Po zapase Sivak-Lengál, kdy Sivak vyfackuje Soquessu, tam Frabša lamentuje, že nemá rád trashtalky a že by nikdy neuváděl nic, kde by to bylo. Pak uvede zápas co jede v permanentním trashtalku už snad 3 roky co se to pořád odkládalo. Kareš vypadá půl zápasu, že má trencle na půl žerdi, Vondráček najetej jak Albanec v discolandu Silvia. O přestávce měl oči, že by mohl navádět na Ruzyni letadla. Zápas v duchu "zabiju tě" ale překvapivě celkem čistý (Vondráček si stěžoval na údery pod pás, ale to mi nějak uniklo). Na konci vyhrocene ještě s trenérem. Po zápase v ringu scéna skoro jak z Rockyho, ale místo "Adriano" jelo "jste vymrdanci".Frabšovi asi mezitím někdo vysvětlil co se dělo před zápasem, tak lamentuje,že si rozmyslí jestli to ještě někdy bude uvádět. Vondráček v ksiltovce Goldfingers tam mezi sípáním hlásí: "je mi líto, že jsem řekl že Tvoje přítelkyně je kurva" a zase to tím otvírá. Kares děkuje a Vondráček končí větou "a už sem nikdy nevlezu". Čistokrevná zábava a stroj času nastavený na 15 let dozadu.
    N_I
    N_I --- ---
    vondracek kares asi dobre utraceny penize kdo tam sel....mega show:)
    a prej i dobry vykony od obou...
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    EVILMIND: …a do toho moderator pan Frapša, ktorý asi 10x nasledne povedal jak ma byt nestranny, ale ze toto absolutne neuznava.. po fighte Sivaka…

a nestacil sa divit co sa tam stalo po fighte Vondracka a Karesa :-))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jo a Sivak tam "stylove" odmita vyzvu
    Melko Nici - 21-0 prostě zvíře ☝🏽 Vašek Sivák Zdroj:... | Facebook
    https://www.facebook.com/nici.melko/posts/pfbid02j7RiD83d4TGq5G5Me7pR1Nu49ugRnEQvTGbmCFtghRvSYirkAjQUzTPuAvyciF27l

jako... je dobrej, ale klidne se vsadim, ze realne nikdy niceho opravdu vyznamnyho nedosahne, v hlave vymleto
    FLEGMA
    FLEGMA --- ---
    Nádherná řežba včera na Heroes Gate: https://www.youtube.com/watch?v=tMjpgUqHj9w&ab_channel=Borecze%C5%A1tatlu Kareš dostal pěkně do držky, super.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    EVILMIND: Myslim, že ji sežrala nervozita.
    Vytavila se v tý submisi, kterou nepochopitelně neutáhla.
    Postoj hrůzostrašnej od prvního úderu.
    Fakt to bylo hodně zlý, bylo mi ji líto.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BIOBOID: to jo no, kdyby utahla tu submisi v prvnim kole tak ji tu vsichni oslavujeme. Ale prislo mi, ze se tim uplne vystavila, a nemela cardio uz ani v druhem... Tak nastesti je ji furt 20, kdyz se ji podari zdrhnout od Reinderse tak jeste ma nadeji a vsechno pred sebou.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    EVILMIND: lol moje předpověď počítala s trošku jinou Terezou Bledou :-)

Škoda tý submise, ale jinak to bylo hodně špatný.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tak dobra zprava je, ze se Bleda dostane do vsech highlightu ted :-)

spatna je, ze je neskutecne pomala, a kdyz uz dostane nekoho na zem, je to jako v contenderu, nevi co tam
    FRENZY_
    FRENZY_ --- ---
    BIOBOID: Mno soupeřka Silva má z posledních 7 zápasů 5 vítězství na armbar (+ 1x RNC a 1x na body)...tak uvidíme...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    FRENZY_: Koukal jsem na soupeřku.
    Menší hubená taekwondistka…. Nic moc….
    Předpokládám, že ji Tereza přejede. Silově je uplně někde jinde, postoj vůbec nebude potřebovat. Prostě půjde jak Vemola dopředu a bude ji brát na zem.
    Jen neudělat nějakou blbost, pohlídat si lucky shot a dole armbar (ikdyž pochybuju, že by ho soupeřka dokázala dotáhnout).
    Dobrej první zápas pro ni…
    FRENZY_
    FRENZY_ --- ---
    FRENZY_: Teda kecám, už něco po sedmé večer...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam