• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    FRENZY_
    FRENZY_ --- ---
    Mně teda přijde překvapivé, že se to s podstatou Vémolova "zranění" bulváru ještě nedoneslo a nerozmázli to, pokud je to fakt pravda...
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    to ma od urcite od ty krasomily, co s ni dava mouku
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    PODFUCK: od Rittiga
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    PODFUCK: Jako aby nahodou spatne nezasunul? :D
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    SQUATBOSS: Kde zijes? Blesk ti nic neda. Spousta tehle beckovejch celebrit si tam posila fotky a info o sobe sama aby se o nich psalo.

FILUS: Od koho? Ptam se pro kamose. :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    To je slaby, ja cetl verzi se syfilis, pravdepodobne stavici na tom "vridku v podpazdi", co Vemola tvrdil ze byl puvodni pricinou... :-)
    MASTA
    MASTA --- ---
    SQUATBOSS: Vtipny je ze jsem tu verzi s kapavkou taky zaslechnul a to kolegu, co tu nize psal vubec neznam ;)
    SQUATBOSS
    SQUATBOSS --- ---
    FILUS: tvl tak tohle zavolat do blesku, tak z tý kauzy můžeš mít měsíc pasivní příjmy :-D
    TUZIDLO
    TUZIDLO --- ---
    Imo musi byt mega nasranej. Kdyz se ho nekdo ptal na instaci, ceho se nejvic boji, tak odpovidal, ze toho ze to Vemola zrusi. Nejtvrdsi a nejdelsi priprava a pak mu do toho hodi vidle tim, ze nekde chyti syfla :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BIOBOID: jj. ted sem cetl nejakou vypoved od Patrika. stezuje si hlavne i na tu "nezodpovednost" od Vemoly. malo regenerace atd. celkem s nim soucitim, ikdyz vubec nic sem nezazil
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    BOBESH: Tohle je pro něj taková malá sportovní tragédie. V XFN si Vemola kvůli odvetě nadiktoval podmínky jak šéf a pak mu utekl. Teď mu Vemola zrušil zápas tři týdny před turnajem, kdy to měl pro něj být jako bonus největší payday kariéry.....
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ty ve Patrik musi bejt pekne nasranej. stejne tak Kozma po ty prohre...
    FILUS
    FILUS --- ---
    TUZIDLO: dokonce ti můžu napsat i konkrétně od koho jí má, ale nevim jestli si takový info zasloužíš:))
    TUZIDLO
    TUZIDLO --- ---
    FILUS: Se říká na Letný jo? :D
    FILUS
    FILUS --- ---
    [VIDEO] Karlos Vémola z nemocnice: V prosinci nebudu moci zápasit | FightLive.cz
    https://www.fightlive.cz/rubriky/aktuality/video-karlos-vemola-z-nemocnice-v-prosinci-nebudu-moci-zapasit_1989.html?
    Celá pohádka zde
    FILUS
    FILUS --- ---
    V úterý v noci mě přivezli do nemocnice s obrovským zánětem v těle, kdy jsem měl v podpaží uzlinu, která mi praskla a vylila se mi do celé části těla a od té doby se v tom takhle vezu. Doktoři zkoumají přesnou příčinu. Já jsem nejspíš dostal ránu do nosu, protože prvně mi natekl nos a pak také do žeber, protože tam se zanítily ty uzliny a otok se rozjel. Bohužel se mi ale z toho otoku udělal trombóza v levé ruce. Úterní večer byl hodně kritickej, až mě to děsí.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    FILUS: dokonaly.
    FILUS
    FILUS --- ---
    TUZIDLO: Karlos i Lela maj kapavku, sem zvedavej jestli se to dostane ven, trapas jako prase.
    TUZIDLO
    TUZIDLO --- ---
    Karlos VÉMOLA na základě zdravotních potíží nenastoupí v pražské O2 areně do zápasu s Patrikem Kinclem. Aktuálně pro šampiona jednáme o několika náhradách.

Ze bych byl prekvapeny, to zrovna ne :D
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    TUZIDLO: Je v tom trochu zmatek, některé zdroje říkají že skončil, jiné že zatím ne. Nicméně, celkem jisté je, že skončil minimálně na nějakou dobu a vystupuje z USADA poolu. Operace ramene prý bude hodně složitá, rameno hrozně domrdaný, rekonvalescence určitě delší než rok a možná časem nutnost druhé operace. Takže je třeba na dva roky reálně venku ze hry a jestli se vůbec bude vracet (v 36) to je otázka kterou v tuhle chvíli asi ani on neumí zodpovědět. A samozřejmě vyhlásit konec kariéry a vystoupit z USADA poolu otevírá možnost pro McGregorovské formy léčby :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam