• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Ilustracni foto cloveka, ktereho cast facebooku koukam vyhlasuje za viteze

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jako cywe... jak na zacatku druheho kola sel Kincl rovnou na pletivo sam, to jsem jeste nevidel, jestli to nebyla frustrace ale plan tak klobouk dolu
    kazdopadne Kincl ani skrabanec a Vemola oblicej rozemletej na sracky
    ale klepal jsem se az do vyhlaseni protoze nikdy nevis jestli rozhodci tu kontrolu nepretrzitou neobodujou
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Bryczek to je buh, na Novotnyho na ferovku - "there is only one guy who can save your guys (mysli viteze main eventu) - HEY DANA" :-)))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: tak koukam ne, jsem to uz teda nekde slysel, a ted posloucham anglickej komentar Oktagonu a tam bylo promo na Bratislavu kde vyslovene potvrdili, ze Penaz odmitnul Conteder a radsi bude v Oktagonu... :-(
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Vemola první kolo win submise
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---
    Kincl na body
    FILUS
    FILUS --- ---
    Přaní: Kincl tko

Výsledek: Kincl na body
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Přání: Kincl win submise

Tip: Vemola na body
    LOGO
    LOGO --- ---
    Já, byť fanoušek bojových sportů, jsem se zítra poprvé rozhoupal a jdu na turnaj osobně. Těším se na to a rozhodně Kincl musí Tlučhubu seknout 💪! Kozma/Lohoré bude taky masakr vyhajpovanej zápas. Bude to dobrý. Počítám že atmosféra bude jako řemen.
    JESU_SS
    JESU_SS --- ---
    PODFUCK: Kincl TKO 2. nebo 3. kolo
    TUZIDLO
    TUZIDLO --- ---
    Kincl TKO, prosim!!
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    Tak jedem tipovačku: Vemola nebo Kincl a jak?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BOBESH: normalne na webu Oktagonu, Novotny dokonce udelal video kde mas kam klikat :-)
    TUZIDLO
    TUZIDLO --- ---
    BOBESH: Když si to koupíš ještě dnes, tak 10,99€ zítra už 13,99€
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    EVILMIND: kolik to kostovalo a kde jak prozradis? klido do posty. ze bych taky zejtra pustil chlup. ikdyz voni sou celkem pozde ne? k pulnoci?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jako uprimne jsem tentokrat zvedavej tolik, ze si koupim PPV. Je videt, ze tu propagaci delaji dobre, kdyz i drzgresle jako ja zaplati... :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Zvedavej sem, ale ne zas tolik :)) Pata ftw!!
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Ahoj. Nechcete zítra někdo dva lístky? Dal bych je -10% docela pěkný místa. Nestíhám...🫣🫣

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Blachowicz vs Pereira ♥

Special Announcement from UFC President Dana White | MAY 16, 2023
    https://www.youtube.com/watch?v=eNEQVeu0uBI
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    Já měl zlomenou klíční kost (za komančů) a byl jsem s tím skoro rok na neschopence. A proto milé děti - když v zimě běžíte na šalinu - vytáhněte ruce z kapes, jinak vám ujede noha na ledu, fláknete sebou na rantl a vaše klíční kost bude vypadat takhle ¯\/¯ ... pěkně do véčka a úlomky kolem dokola. Bolelo to ale dalo se to snést.
    V nemocnici mě ve čtvrtek večer přijali (doktor mi nevěřil, že jsem takhle blbě spadnul a myslel si, že jsem se porval 🙂 ), v pátek ráno operovali (drátovali mi klíční kost) a v pondělí poslali domů. 🙂
    A od chvíle operace, mě to pak už nebolelo vůbec.
    Druhá operace - extrakce části drátů proběhla až za cca třičtvrtě roku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam