• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    EVILMIND: tohle bych zase až tak nebral, vzpomeň si na zápas Glory K1 - Le Banner : Abidi

Naprosto jednoznačný vítěz Le Banner vypadal, jak kdyby ho přejel vlak a Abidi, kterej dostal ranec úderů a několikrát ho od počítání zázračně zachránily provazy - naprosto v pohodě.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    BIOBOID: odveta století :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    zjevne nikdo nevi kam sel, takze tipuju ze nesel do nemocnice ale zalezl domu...

„NEVIME KDE JE KARLOS ALE JE TO VELKA PROHRA"- Novotny a Neruda po oktagon 43
    https://www.youtube.com/watch?v=NG8bMt4ioUA
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    Ne ze by to bylo nejake prekvapeni, ale tenhle souboj ukazal v plne nahote, ze Vemola proste nema plan B.
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---
    BIOBOID: Ten front kick mě taky prekvapil, teda oba dva.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Jinak pro mě překvapivý fragmenty:
    * Vemola byl nafýzovanej jako prase
    * Kinclova obrana proti TD skvostná (že nebudou na zemi bych nevsadil ani korunu)
    * bylo to ještě nekoukatelnější než jsem si dokázal v tom nejhoršim představit
    * Vemolův front kick alá Spider Silva
    * Vemola je příbuznej s Tomiem
    LOGO
    LOGO --- ---
    EVILMIND: tak asi protože Kozma nad Lehorém vyhrál na válení, tak myslel, že Karlosovo válení bylo to samý. Což ale nebylo.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    EVILMIND: To se Ondrovi hodně nepovedlo…
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tiskovka bez otravnyho tlumoceni
    Vemola tam neni teda zatim
    jinak ja jsem koukal s anglickym komentarem a tam zduraznovali ze dmg je proste nejvic celkem objektivne, ale prej ceskej komentar Novotny a Kozma to videli vsechna kola pro Vemolu jo? :-)

OKTAGON 43: Event Pressekonferenz
    https://www.youtube.com/watch?v=BoUVJ5EEtIU
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Ilustracni foto cloveka, ktereho cast facebooku koukam vyhlasuje za viteze

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jako cywe... jak na zacatku druheho kola sel Kincl rovnou na pletivo sam, to jsem jeste nevidel, jestli to nebyla frustrace ale plan tak klobouk dolu
    kazdopadne Kincl ani skrabanec a Vemola oblicej rozemletej na sracky
    ale klepal jsem se az do vyhlaseni protoze nikdy nevis jestli rozhodci tu kontrolu nepretrzitou neobodujou
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Bryczek to je buh, na Novotnyho na ferovku - "there is only one guy who can save your guys (mysli viteze main eventu) - HEY DANA" :-)))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: tak koukam ne, jsem to uz teda nekde slysel, a ted posloucham anglickej komentar Oktagonu a tam bylo promo na Bratislavu kde vyslovene potvrdili, ze Penaz odmitnul Conteder a radsi bude v Oktagonu... :-(
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Vemola první kolo win submise
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---
    Kincl na body
    FILUS
    FILUS --- ---
    Přaní: Kincl tko

Výsledek: Kincl na body
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Přání: Kincl win submise

Tip: Vemola na body
    LOGO
    LOGO --- ---
    Já, byť fanoušek bojových sportů, jsem se zítra poprvé rozhoupal a jdu na turnaj osobně. Těším se na to a rozhodně Kincl musí Tlučhubu seknout 💪! Kozma/Lohoré bude taky masakr vyhajpovanej zápas. Bude to dobrý. Počítám že atmosféra bude jako řemen.
    JESU_SS
    JESU_SS --- ---
    PODFUCK: Kincl TKO 2. nebo 3. kolo
    TUZIDLO
    TUZIDLO --- ---
    Kincl TKO, prosim!!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam