CAIDEL:
:D Velká pravda- s tim modelem financování. Trošku tý štávičky kolem bych jim každopádně úplně nezazlíval a taky mi necpou jejich champy s příběhem do krku takže... Co se Rizinu týká vždycky byl proslulej slušnejma prachama narozdíl např. od Whiteho ojebávačskejch short notices kvůli kterejm aby si ty lidi koupili ještě 2 další balíky papíru do tiskárny.
Whiteho managerský schopnosti nerozporuju ale na první dobrou mi přijde jako člověk co si hojí ego na fighterech protože se jaksi nikdy v životě neodhodlal k plnokontaktnímu zápasu.
One FC s Rizinem a KSW -jasně, všude je něco ale IMO se pořád snaží udržet v popředí bojový sporty jako takový a ne nějakou podělanou show pro casualy . Když to srovnám se začátkama kdy vymysleli úplně převratnej Mortal Kombat & Bloodsport systém tak mi ten vývoj přijde spíš tristní i když logickej a výnosnější samozřejmě .
Novotný & Neruda- nejde si z toho nedělat prdel a pozadí asi nemá smysl rozebírat ovšem co dělají dělají dobře a ten přístup ála Kmeny- tedy "poněkud jiné světlo" funguje. Akorát je tam řekněme ...poněkud vyšší "nutnost ztotožnění se s firemní kulturou" což ne úplně každej kouše :)