• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Hehe. Na hlavní kartě jsem trefil jeden ze čtyř zápasů (a to ještě jenom ten první). Tristní bilance.

Jinak to rozhodně bylo jedno z těch předčasnějších ukončení (přišlo mi že se zvedal celkem v pohodě), ale Pereira měl zápas rozhodně rozjetý lépe a parametry nějaké superkřivdy to nemá. Njn, stane se.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    nejhorsi co se mohlo stat
    CHESUS
    CHESUS --- ---
    VESNACH: I am not doing plans, I am the chaos! :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    BISPING interviews Jiri Prochazka: Alex Pereira is NOT a Complete Fighter | UFC 295 interview
    https://youtu.be/LL_CSULE4jg?si=RTRUM3iKyce1RBlx

jak mu tam poslal ten zvedak na bradu:D
    FRENZY_
    FRENZY_ --- ---
    Uf, taky se tak nemůžete dočkat?
    ROMI
    ROMI --- ---
    EVILMIND: Nepouci a myslim, ze ho sunda v postoji, deka veci naopak
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    super jak se porad zlepsuje i jeho anglictina, neni to bez chyb ale s kazdym dalsim interview se zretelne zlepsuje

EXCLUSIVE: "WE ARE READY TO DIE" 💪 | Jiri Prochazka is ICE COLD ahead of #UFC295 🗽
    https://www.youtube.com/watch?v=WEOqrlyP-3A
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    UFC 295 Embedded: Vlog Series - Episode 3
    https://youtu.be/NJpGOeUk-WU?si=R8hYG-APwXrYbADZ
    CHESUS
    CHESUS --- ---
    PLOMBDENTIST: new mythical fighter: prochazka s rukama nahore:)
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    BIOBOID:

Pereira je ovšem taky řekněme...poněkud klasičtější typ fightera a ta Procházkovo nečitelnost mu může IMO pěkně zatopit. V týhle váhovce a na tomhle levelu je už nějaký nadměrný plánování a taktizování IMO celkem egál protože z obou stran speciálně tady stačí jeden dva punche a je vymalováno :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    VESNACH: ja prave doufam, ze presne z tohohle fightu se Prochazka poucil, a bude od zacatku wrestlit, k vseobecnemu zklamani divaku... :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    spis jde o zkusenosti co ma Jiri z LHW ne? Novotny to prirovnal k Adesanyaa Blachowicz a trochu podobny to asi bude
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    PLOMBDENTIST: já mám takový dojem, že v těch postojových disciplínách ti zápasníci kvůli kardiu atd se dlouhodobě drží kolem svý závodní váhy, resp neshazují tolik. Tam bojoval i Adesanya v LHW.

HEAVYN: vs MW
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    Bylo mysleno vyskovou prevahu vuci MW, ale on chodil LHW uz v glory, tak se svalama asi nebude mit problem
    HEAVYN
    HEAVYN --- ---
    BIOBOID: vyskovou prevahu v ofiko informacich moc nevidim
    prochazka - pereira
    6' 3" HEIGHT 6' 4"
    80 in REACH 79 in
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    No, já mám dlouhodobě spíš problém s jeho fight IQ a schopností držet se nějakého plánu/strategie.
    Je sice hezký, že mluví o cílích typu "mastery" a "dokonalém fightu", ale vždycky to musel strhnout do brawlu a tam to urvat.
    A brawl s Pereirou? Asi si na tohle nevybereš nevhodnějšího fightera než je Pereira.

Pereirovi by nemuselo vyhovovat, že nebude mít delší ruce a výraznou výškovou převahu, nemusel by mu vyhovovat případnej tlak Jirky, nemuselo by mu zachutnat mít víc svalový hmoty v zápase, může mu v týhle váhovce dojít kardio....

Ale za mne je to taky 70:30... bojim se nějaký blamáže typu rozebíračky v postoji a vypnutí v první minutě...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    mno snad tam nebude delat takovy ty picovinky s rukama a cumet nekam do rite! :))
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    svoje muze sehrat i prochazkova tvrdohlavost, kdy si bude chtit dokazovat, ze pereiru predci v postoji, misto aby ho vzal na zem
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    BIOBOID: favorizovat pereiru dava celkem smysl, asi kvuli tomu jak ma prochazka vecne ruce dole, a ze s tou zeleznou bradou to nebude takova slava ukazal uz lawal
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Co takhle poslouchám a čtu, ve světě jednoznačně věří Pereirovi.
    Stručně řečeno, Pereira je lepší postojář a sundá Jirku dřív nebo později.
    Jako další plus, že má zápasový tempo, zatímco se Jirka vrací po dlouhé pauze po vážném zranění ramene a kdoví, jaký bude.
    Semtam padne, že je Jirka zkušený a že Pereira nebude mít takovou převahu atd., ale je to spíš ojedinělý.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam