• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    PODFUCK: tak prijde mi celkem pochopitelny, ze kdyz se podival na video, tak mu to ted prijde jinak, ne?
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    Odvolávám, co jsem odvolal, slibuji, co jsem slíbil!

CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    ROMI
    ROMI --- ---
    taky mi to prislo predcasny, kor kdyz zname Jirku, ze vydrzi neskutecne a funguje i vyplej. Ale myslim, ze na tech zadech by ho asi uz stejne dobil
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ty ve a ze von tam zase chvalil protivnikovi udery atd. ? :D

jinac teda jak ho odhodila ta levacka...pritom takovej tukanec jenom :)

no nic...je to skoda, ale asi fair
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    CHEWBACCA: Procházka tam měl pár pěkných náporů u té klece a to byly rozhodně situace kdy byl nejnebezpečnější, ale úplně na to nenavazoval a ta noha už byla polomrtvá a dost by se to zhoršovalo. A ač byla takticky výhoda zemařiny jasná, tak se v druhém k nějakému reálnému porazu nebo strhu ani nepřiblížil. Tzn. v okamžiku ukončení sice ještě asi vedl, ale podle mě byl trend na straně Pereiry - který v druhém dostal pár tvrdých zásahů, ale rozchodil je a oklepal se z nich.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    CAIDEL: ty jo videl si to tak? ja nejsem odbornik jen cistej fanda lajk ale pruslo mi ze Jiri se hezky rozjizdel a ac trochu na nej obvykle zmatecne, ze zapasu dominoval. Naopak me Peteira prisel hidne pasivni ac to mohla bejt kontrolovana skvele zvladnuta taktika.

co me taky prekvapilo byla ta nulova atmosfera v MSG. videl jsem dva posledni zapasy a jako celkove mi ten event v tehle casti prisel hrozne komorni/nudnej. :-/
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    pyco wtf? :( dyt ten nas blazen byl v poho!

ale teda videl sem v tejdnu nejakou promo akci, kde Pereira jakoby kopal DCho a ten delal jak sou ty jeho kopy neprijemny. mno asi celkem sou...Jiri po druhym kopu uz mel tu nohu celkem sklenenou :O
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Hehe. Na hlavní kartě jsem trefil jeden ze čtyř zápasů (a to ještě jenom ten první). Tristní bilance.

Jinak to rozhodně bylo jedno z těch předčasnějších ukončení (přišlo mi že se zvedal celkem v pohodě), ale Pereira měl zápas rozhodně rozjetý lépe a parametry nějaké superkřivdy to nemá. Njn, stane se.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    nejhorsi co se mohlo stat
    CHESUS
    CHESUS --- ---
    VESNACH: I am not doing plans, I am the chaos! :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    BISPING interviews Jiri Prochazka: Alex Pereira is NOT a Complete Fighter | UFC 295 interview
    https://youtu.be/LL_CSULE4jg?si=RTRUM3iKyce1RBlx

jak mu tam poslal ten zvedak na bradu:D
    FRENZY_
    FRENZY_ --- ---
    Uf, taky se tak nemůžete dočkat?
    ROMI
    ROMI --- ---
    EVILMIND: Nepouci a myslim, ze ho sunda v postoji, deka veci naopak
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    super jak se porad zlepsuje i jeho anglictina, neni to bez chyb ale s kazdym dalsim interview se zretelne zlepsuje

EXCLUSIVE: "WE ARE READY TO DIE" 💪 | Jiri Prochazka is ICE COLD ahead of #UFC295 🗽
    https://www.youtube.com/watch?v=WEOqrlyP-3A
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    UFC 295 Embedded: Vlog Series - Episode 3
    https://youtu.be/NJpGOeUk-WU?si=R8hYG-APwXrYbADZ
    CHESUS
    CHESUS --- ---
    PLOMBDENTIST: new mythical fighter: prochazka s rukama nahore:)
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    BIOBOID:

Pereira je ovšem taky řekněme...poněkud klasičtější typ fightera a ta Procházkovo nečitelnost mu může IMO pěkně zatopit. V týhle váhovce a na tomhle levelu je už nějaký nadměrný plánování a taktizování IMO celkem egál protože z obou stran speciálně tady stačí jeden dva punche a je vymalováno :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    VESNACH: ja prave doufam, ze presne z tohohle fightu se Prochazka poucil, a bude od zacatku wrestlit, k vseobecnemu zklamani divaku... :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam