• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    METAK
    METAK --- ---
    Zlomenej nadocnicovej oblouk ze sparingu,aneb ty takedown a ja koleno
    LOGO
    LOGO --- ---
    BUGAS: ten Čepo je zakletej , chudák. Říkal v podcastu, že je od března v přípravě. A zase nic..
    BUGAS
    BUGAS --- ---
    Šampion Patrik KINCL 👑 utrpěl v přípravě vážné zranění, které ho nepustí do obhajoby titulu proti ČEPOVI. 🇸🇰 Přejeme rychlou rekonvalescenci a brzký návrat do klece. 🙏
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Vida, MVP nakonec s UFC podepsal. A to jsem myslel, že už to neudělá, protože ho nedávno mělo v kleci i PFL a nechávalo ho udělat prefight staredown.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    mno Strickland se taky ukazal :)

BOBESH
    BOBESH --- ---
    jako jo no...
    "The only fighter in the last 8 years that put Leon Edwards in danger."

CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    EVILMIND: To jo. Si bohužel prakticky ani nepinkl. Otázka je, jestli je soupeř tak dobrý, nebo Buday prostě vůbec neměl den. Přišlo mi to, že byl sám na sebe takový naštvaný...

Ale tak jinak dobrý event. Předzápasy jedna stopka za druhou a s výsledky povětšinou spokojenost: KO od Emmetta bylo superbrutál, Covington si ani neškrtl. Jen škoda oranžového retarda, ale co člověk nadělá.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem konecne videl Budaye, a jako velky spatny, souper uplne mimo jeho ligu
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    Strickland ve stylu, jak napřed v klidu uklidí ty děcka bokem :)
    https://x.com/ufc/status/1736275668256567687?s=48&t=cZmbI1rr8SZriaDp1e-PLQ
    HEAVYN
    HEAVYN --- ---
    The welterweight bout between Ian Garry and Vicente Luque is off the #UFC296 card due to Garry contracting pneumonia, Dana White announced on Wednesday.
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    Znáte tyhle humory "Bullshido alert"? V tom je vše. :)
    https://www.youtube.com/@MarkMugen
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    CAIDEL: Byla by šance mi tu pointu prozradit, pls?
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    YGGDRASSIL: Ono to ale není "všichni léta věděli." Myslím, že počet lidí kteří v ČR třeba věděli rozsah všech těchto specifických prastarých jednotlivých kauz by se dal počítat na prstech obou rukou. Tušili. Možná. Půlku těch věcí? Možná. Vážně všechno. Nikolivěk. A pak ještě něco jiného je vědět a něco jiného je mít to takhle v emailu černé na bílém. Ne že by to v dnešní době mohlo extra nějak moc věcí ovlivnit - alternativy už bohužel příliš nejsou a UFC je moc natvrdo zaháčkované, ale aspoň třeba Nate Diaz se může symbolicky začít cukat (ještě o něco víc než standard), když vidí jak se o něm bavili a jsou mlaďoši, co si tu kariéru v MMA při spatření něčeho podobného třeba ještě rozmyslí.).

SLAMITCH: No, řekněme že tvoje shrnutí tak úplně nevystihuje pointu. Pročti si to. (Jako: Platit fighterům tak málo jak můžou a mít co nejvíc omezující smlouvy je taková nadčasová věc, která platí pro kohokoli kdykoli, ale to není úplně to hlavní proč nespokojeně mručet).
    YGGDRASSIL
    YGGDRASSIL --- ---
    CAIDEL: nikdy jsem nepochopil, proc se dela tyjatr z toho, kdyz verejne vyplave neco, co stejne vsichni leta vedeli. jednou je to doping, podruhy je to, ze nekteri kluci jsou mlaticky i na ulici, potreti je to, ze ma nekdo nevhodny tetovani...
    takze pokud je tady jeste nejakej naivni fanousek, co ten oficialni virtue-signalling zere i s navijakem, tak jednou provzdy: matchmaking je odjakziva velka smelina, ze i svetsky by se divili. jediny, co je vcelku ferovka, tak jsou kickboxeri a jejich otevreny osmickovy pyramidy. skoda, ze se to nedela vic.
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    Už jsem to našel:
    @matwang1, před 1 rokem
    I always said the dude was like an anti-Sean Strickland. Legit fights the way Strickland talks and talks the way Strickland fights.
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    Jinak jou, dneska Anthony Smith vs. můj oblíbenec Khalil Rountree Jr. Těším.

Jak někdo správně napsal, Khalil bojuje, jako Strickland mluví, a mluví, jako Strickland bojuje :).
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    CAIDEL: Existuje tl;dr verze? Vycucl jsem si to správně, že prostě chtějí platit fighterům tak málo, jak můžou, a mít s nima co nejvíc "omezující" smlouvy? A že to smrdí hlavně proto, že si tole chování můžou dovolit díky svému dominantnímu postavení na trhu? Nebo je tam někde fakt něco vyloženě nelegálního?
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Nu, pěkné pěkné...
    Emails and texts reveal UFC negotiation tactics, Dana White celebrating 'cut throat' and 'nasty' moves
    https://bloodyelbow.com/2023/12/08/emails-texts-show-ufc-nasty-negotiation/

Jako, znalci to tak nějak vždycky věděli, o těch případech se šuškalo a všechny ty taktiky byly taková kuloárovka, ale teď je to hezky venku naplno.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam