• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    VESNACH: měli je nechat tři minuty, pak by to bylo poučný
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    Borec ho trolil nebo je to nejakej influencer co chtel jen zkusit sparing? V obou pripadech Stricklanduv pristup i vykon dost mizernej.
    LOGO
    LOGO --- ---
    VESNACH: no takovýho brekotu kolem toho po internetech, ale mně nepřijde, že by dostal takový mlata. Nějakou ránu sežral, ale zase věděl s kým do toho ringu leze, ne? Myslel jsem, že to bylo o dost horší.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    Sean Strickland Spars Influencer at UFC PI
    https://youtu.be/ipCB7afkkK0?si=3HklcRLPKEfWua-q

zhruba od 1 minuty bylo videt co prijde a uplne me bolelo se na to divat, solidni lekce
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: ehm, Touš, si ty dva kokoty pletu furt :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    myslim po dnesnim Oktagonu uz nikdo nebude mluvit o early stoppage :-) jsem videl jen kousky a skoro kazdej druhej fight silenost - myslim Vobornik byl uplne posledni clovek v hale, co nevidel ze uz se 10s nehejbe

https://twitter.com/NeoValeTudo/status/1756411298894467450
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    A četli jste někdy ty komentáře pod článkem/příspěvkem o Tereze? Se ani moc nedivím, že se nepropaguje a radši se vklidu soustředí na trenink
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    LOGO: jj. Já na ní vlastně taky zapomněl. Nabízím pár možných odpovědí proč:
    1) Ona sama se vyjádřila, že sociální sítě a propagaci nemá ráda. Tým se snaží, ale když ona sama do toho není, tak to jde hůř. Mohla by se inspirovat u Procházky, kterej se toho fakt nebojí :)
    2) Ženské MMA bohužel nemá takový zvuk. Ani v USA (viz komenty na twitteru pod příspěvky UFC) a tím víc u nás. Až teprve teď mainstream objevuje ženský fotbal a hokej. MMA ještě asi musí počkat.
    3) Když do srovnáme s Procházkou, tak ten přišel s obrovským hypem a potvrdil ho. Od té doby o něm ví celej svět. Bledá naopak přišla odspodu, vyhrála jeden lowrank zápas. Takových bojovníků má UFC mraky.

A ještě dodám, že Procházku sleduju aktivně na všech sítích. Proto mám pocit, že ho je všude dost. Tak možná, že kdybych sledoval stejně i Bledou, tak bude (v mých očích) víc vidět ;). Zrovna na Insta docela fotky dává.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LOGO: to jo, třeba takovej Kotlár Security má tak tři čtyři novinky týdně o sobě, na všech zpravodajských serverch o "bojových sportech"... ;-)
    LOGO
    LOGO --- ---
    STAROJDA: abych pravdu řekl, tak přestože jsem fanoušek bojových sportů, tak jsem na Terezu Bledou úplně zapomněl. Nikde o ní není ani zmínka. Otázka je proč.
    Když o sobě nedáváš vědět, nejseš vidět, nejseš zajímavej pro sponzory. Nechápu.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    ADAMBERNAU: Díky za motivaci jí omrknout ;). Aktivní je, trénuje. Tým jí tlačí do propagace, takže byla teď na kanálu Tipsport Gaming. Před pár měsící taky ve Fight Castu. Nikde jsem ale nenašel info o dalším zápase. Tak snad brzy. Btw ten Fight Cast s ní je dobrej, akorát ho neplatím, takže nevím co řekli v placené části. Čekal bych, že další zápas tam proberou...
    ADAMBERNAU
    ADAMBERNAU --- ---
    Vzpomnel jsem si na nedavno Bledou. Nevite, co s ni je a kdy zase bude zapasit?
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    PODFUCK: jdu na to. Skoda ze ne ve 3D, ale zati v originalu a bez titulku :D
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    au, to byl snad nejhnusnejsi eye poke
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Muradov včera... ééééch.
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    PODFUCK: ja jsem na to zvedavej, ale spis z takovyho cimrmanovskyho uhlu, jestli to bude takova slabota, jak si myslim, urcite bych tu uvital nejakej nazor na to, pac ja to spis za cas nekde stahnu zadax
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    Zde asi zbytečná otázka, ale měl jste někdo odvahu jít na ten dokument o Karlosovi? Ptám se pro kamaráda.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    FRENZY_: myslim, ze nic lepsiho, nez bylo promo video na ten zapas, bysme stejne nevideli... :)

https://twitter.com/Turki_alalshikh/status/1752763481177104516
    FRENZY_
    FRENZY_ --- ---
    No úplně jsem nevěřil, že ten zápas fakt bude...a vskutku :-/
    Rána pro box. Fury se ošklivě zranil, musel do nemocnice, bitva s Usykem teď nebude | Káóčko
    https://www.kaocko.cz/rana-pro-box-fury-se-osklive-zranil-musel-do-nemocnice-bitva-s-usykem-ted-nebude
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam