• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Bylo?

KSW 91: Valeriu MIrcea vs Leo Brichta - YouTube
    https://m.youtube.com/watch?v=C45kPOK5XLI
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    minus jo? copak se panu spravcovi, kterej tu vyzdvihuje nejvetsi hovado Stricklanda nelibi? :))

btw doufam, ze ho Volk ztresta! :)

ilia Topuria confronts Alexander Volkanovski after he takes his belt
    https://youtu.be/aci2M180FXk?si=J67PuVfPvvba3CoQ
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ruzicka zmrd. brichta borec!-aspon sportovne :)

btw na vejk se hodne tesim!

UFC 298: Volkanovski vs Topuria - February 17, 2024
    https://www.youtube.com/watch?v=AVQob8Y_Zik
    JESU_SS
    JESU_SS --- ---
    EVILMIND: sorry, psal odpor, myslel jsem že je to odvolání
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JESU_SS: nemůže se odvolat, musí podat odpor, do 8 dnů od převzetí. Netuším teda, jestli je tam nějaká fikce doručení, když frajer komentuje výsledek ale současně prohlašuje, že čas to řešit má až za dva měsíce...
    JESU_SS
    JESU_SS --- ---
    CYBERKOTLIK: uz psal že až se vrátí z Thajska tak se odvolá
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    Růžička za mříže nakonec nepůjde. Od soudu totiž vyfasoval „pouze“ podmínku.

„Ve věci pana obviněného byl vydán 31. ledna 2024 trestní příkaz,“ uvedla mluvčí Obvodního soudu pro Prahu 7 Kaňáková. Přestože více informací prozradit nechtěla, městské státní zastupitelství přece jen odhalil více.

„Obviněnému byl uložen trest odnětí svobody ve výměře jedenácti měsíců, jehož výkon byl podmíněně odložen na zkušební dobu v trvání čtyřiceti měsíců,“ řekl mluvčí Aleš Cimbala.

Rozhodnutí soudu zatím není pravomocné, dokud si obžalovaný trestní příkaz nepřevezme. Následně pak může podat odvolání. Růžička je ale momentálně na přípravném kempu v Thajsku, kde se připravuje na své další zápasy
    FILUS
    FILUS --- ---
    Brichta okouzlil polskou KSW.

VESNACH
    VESNACH --- ---

:)
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    VESNACH: jako jo, na druhou stranu podle vsemoznych titulku jsem cekal, ze po nem treba dupal na zemi nebo neco takovyho,,, typek byl na nohou a dostal nejaky pumelice ve velkejch rukavicich, ani nesel k zemi

strickland je urcite twisted a driv jsem ho hned hodil do kategorie "nemam rad", ale zvlastnim zpusobem u me vzbuzuje i nejaky sympatie, jsem zvedavej, jestli dokaze dlouhodobe balancovat na hrane, nebo to prestreli
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    nejak extra velikej hejt tam nebyl, ten typek je typickej prudivej infulencer co ma kecy a trochu amatersky boxuje. Rozjet vicemene 100% na takovyho chudaka je lecba vlastniho midraku a projev psychopata. Ne, ze bych ho obhajoval nebo nejak extatra hejtil do Stricklanda, youtuber dostal po zasluze, ale takovyhle hovna by si mel nechat za zavreny dvere s lidma, co maji alespon stejnou vahovku.
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    nemam o tom moc informaci, ale udajne youtuber je peknej picus a chtel to vostry,,, sam jsem mel parkrat ne treninku problemy se udrzet, kdyz trener rekl lehkej sparing a typek na me nastoupil na 120% jak v zapase o titul, coz vydrzel tak 40 vterin a pak co dostal jednu, dve bomby se zacal vzdavat mu nenalozit na hrbet par bomb navic, ne ze bych striclanduv pristup schvaloval, ale za ten veskerej cas chapu, ze po prvni pumelici se mu rucnik v ringu nezamlouval;)
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    VESNACH: měli je nechat tři minuty, pak by to bylo poučný
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    Borec ho trolil nebo je to nejakej influencer co chtel jen zkusit sparing? V obou pripadech Stricklanduv pristup i vykon dost mizernej.
    LOGO
    LOGO --- ---
    VESNACH: no takovýho brekotu kolem toho po internetech, ale mně nepřijde, že by dostal takový mlata. Nějakou ránu sežral, ale zase věděl s kým do toho ringu leze, ne? Myslel jsem, že to bylo o dost horší.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    Sean Strickland Spars Influencer at UFC PI
    https://youtu.be/ipCB7afkkK0?si=3HklcRLPKEfWua-q

zhruba od 1 minuty bylo videt co prijde a uplne me bolelo se na to divat, solidni lekce
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: ehm, Touš, si ty dva kokoty pletu furt :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    myslim po dnesnim Oktagonu uz nikdo nebude mluvit o early stoppage :-) jsem videl jen kousky a skoro kazdej druhej fight silenost - myslim Vobornik byl uplne posledni clovek v hale, co nevidel ze uz se 10s nehejbe

https://twitter.com/NeoValeTudo/status/1756411298894467450
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    A četli jste někdy ty komentáře pod článkem/příspěvkem o Tereze? Se ani moc nedivím, že se nepropaguje a radši se vklidu soustředí na trenink
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    LOGO: jj. Já na ní vlastně taky zapomněl. Nabízím pár možných odpovědí proč:
    1) Ona sama se vyjádřila, že sociální sítě a propagaci nemá ráda. Tým se snaží, ale když ona sama do toho není, tak to jde hůř. Mohla by se inspirovat u Procházky, kterej se toho fakt nebojí :)
    2) Ženské MMA bohužel nemá takový zvuk. Ani v USA (viz komenty na twitteru pod příspěvky UFC) a tím víc u nás. Až teprve teď mainstream objevuje ženský fotbal a hokej. MMA ještě asi musí počkat.
    3) Když do srovnáme s Procházkou, tak ten přišel s obrovským hypem a potvrdil ho. Od té doby o něm ví celej svět. Bledá naopak přišla odspodu, vyhrála jeden lowrank zápas. Takových bojovníků má UFC mraky.

A ještě dodám, že Procházku sleduju aktivně na všech sítích. Proto mám pocit, že ho je všude dost. Tak možná, že kdybych sledoval stejně i Bledou, tak bude (v mých očích) víc vidět ;). Zrovna na Insta docela fotky dává.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam