• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    me by zajimalo, proc je to takhle nastaveny,,, treba v judu a urcite i jinejch upolovejch sportech delas vahu par hodin predtim, nez jdes zapasit, takze vahu jsem delal max tak, ze jsem 16 hodin pred turnajem nezral

v jinych soutezich jsou zase nejaky limity, pres ktery nesmis jit?

takovej vemola jeste pred par lety shazoval skoro 20 kilo, co ma za smysl jit 84, kdyz se tam pak rvou da chlapi, ktery maj kolem sto kilo?
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    BOBESH: Ad shozy: Myslím, že v USA to zveřejňování "váhy před nástupem do klece" dělá jen jedna nebo dvě komise (takové aktivní - pak taky říkají borcům kteří shodili přes 10% tělesné hmotnosti, že by měli změnit váhu).

Ale hlavně mimo nějakého zdravotního hlediska, morálního hlediska atd. je tu pak ještě taky úplně sobecký divácký zájem: nemám zájem, aby do klece dorazily dvě mátohy co jim dojde fýza v půlce druhého kola, protože jim nevyšel weighcut a stejně tak nemám zájem o zápasy kam jeden z borců dorazí vážně zraněný, protože by přece fanoušky nemohl zklamat tím že zápas zruší - a pak samozřejmě dostane na držku, címž mě obvykle zklame daleko víc.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    CAIDEL: no toe picou ke zdi vopravdu. ja dycky dyz vidim ty propadly xichty....toe strasny! mozne uz je to dyl, ale vsim sem si, ze se i zverejnujou ty shozy, kdo kolik
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    BOBESH: Jj, prakticky celoročně se držíš v parádní formě. Pak následuje šestitýdenní kemp, kdy ladíš svou formu na naprosté maximum. No a poslední dva dny strávíš brutálním shazováním váhy které ti celou formu fantasticky rozesere, zanechá tě náchylného k všemožným poraněním, otřesům mozku apod. :) Do bojových sportů ideální koncept.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja tomu nerozumim. vseobecne vahy absolutne nechapu. to brutalni schazovani a nabirani pred zapasem je sileny.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BOBESH: jsem chtel napsat, ze McGregor uz v zivote nemuze nikdy shodit na tu vahu, i TUF vypadal nakynutej a od ty doby to bylo jen horsi. Ale koukam na plakate middleweight, takze Chandler musi pribrat o dve vahovy kategorie... :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    FRENZY_: asi tak! a to sem zrovna vcera nekde videl titulek, ze McGregor ukazal na novyho soupere! :D
    FRENZY_
    FRENZY_ --- ---
    BOBESH: Jen aby se to opravdu uskutečnilo...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    To jsou jakože fotky generované AI kvůli autorským právům?
    CROSS
    CROSS --- ---
    tvl "We need more Brazilians"
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ten titulak je ovsem teda skandal
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    jee Muradov bude mit M.Pereiru! :)

TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    BUGAS:

Jejda to je "překvápko". Hlavně po "zaručeně stoprocentně korektnim odmávnutí" asi tak tři neděle po tom co se Bůček White dal slyšet že chtěj řádně potunit Brazilskej trh :)
    Možná někdo z teamu přeci jen nedržel hubu a někde něco utrousili jak už to tak u Čechů bejvá no.
    BUGAS
    BUGAS --- ---
    Překvapení v UFC. Procházka nebude na hlavní kartě, fanouškům se to nelíbí | TN.cz
    https://tn.nova.cz/sport/clanek/545832-prekvapeni-v-ufc-prochazka-nebude-na-hlavni-karte-fanouskum-se-to-nelibi?
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    EVILMIND: Mě to je celkem jedno, hlavně že bude zápasit a doufám že vyhraje. Bude to "Featured Preliminary Fight" tak aspoň něco. Nechť si UFC dělá svůj byznys dle libosti. Procházka se viditelně uživí i díky sponzoringu :)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    EVILMIND: Jsem na to včera nevěřícně koukal...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    EVILMIND: :O

a ja sem du se vtipkem :))

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    lol, Prochazka vs Rakic prerazeno z hlavni karty do prelims
    jako... mam Bo Nickala rad, ale tahle tlacenka je uz je trochu moc teda
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MVP super, i kdyz uznavam to byl matchup presne pro nej, striker znamy tim, ze se necha snadno frustrovat
    a Hollanduv roh po prvnim kole - he is a lot faster then we thought :-) no shit sherlock
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam