YGGDRASSIL:
Protože ten "někdo" je koště s asi osmi profilama co jsem si z něj dělal prdel před 8 lety a na nic jinýho se nezmůže. Normálka :) BTW co se třeba pozvánek týká ofc chápu proč to přišlo ale tyhle palečky jak někde na Ksichtknize? No comment :)
VESNACH:
Jasněže. Mě se tady naopak líbil Pejsar ale ještě víc se mi líbil ten zápas s Kadiru co si přijel pro skalp a jako bejt to u nich a Fajk pod německou stájí pravděpodobně by to dostal. Plus mě teda "pobavil" ten poděl se zápisem jako 3:0 :D
Tohle je box 3: Peter Kadiru vs. Lukáš Fajkhttps://www.youtube.com/watch?v=ii6QpMbfEz4Ještě byl celkem dobrej ten zápas s Izoriou co vypadal že přišel rovnou z hospody. Z tlusté kuličky se vyklubal typus co poměrně úspěšně bouchal Tatneft, v Gruzii vyřachnul kdekoho akorát rád žere a jezdí se za prachy poštípat :)
Fajk je Brawler s úderem, snese, supertěžká, baví lidi a za mě neni o čem. Plus se mi VELICE líbí co řiká o získání solidního sportovního základu už třeba v pěti šesti letech kterej potom třeba v patnácti + pošleš do sportu kterej fakt chceš dělat a nejseš zničenej & demotivovanej v jednadvaceti. Případně teda rovnou nemáš CTE.
Druhá věc je že ho IMHO některý výroky a hlavně průsery můžou dohnat a bez journeymanů a otřesnejch "gala" pod plachtou příslušnýho pivovaru kdekoliv současnej profibox nefunguje. Že se na to nedá čumět nerozporuju.
Konečný ač o něm lze říct hodně věcí si užil svoje a mj. ten brutál poděl s Baysangurovem ho málem stál oči . No a co se věčnejch amatérů týká tak třeba Chládkovi by tehdy šly v případě přestupu do profi veškerý benefity "boxujícího zaměstnance" i s perspektivou olympiády oknem a profi je ...profi no :)
Zároven bude zajímavý sledovat až začne zlobit kolem špičky co na něj zahraniční bafunáři co profíka z Česka na topu potřebujou asi jako UFC champa Rizinu z osmimilonový země co jim to tam vyčistí a vrátí se do kimona k samurajum a Japoncum kde je hvězda první kategorie za Balík ale to jsem trošku odbočil. Úlitba fandum MMA co je dědkovský box pro bohatý padesátníky nezajímá :)
Suma sumárum jeden z nejzajímavějších borců s perspektivou na scéně a nejsem jeho fotr ani promotér takže... :)