• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    :)))
    Wanted to explain also what happened during fight - when I got O'Malley in the choke... I heard 10 seconds and knew I didn't have enough time for a submission so ..... I decided to show him who the daddy was of this fight and gave his back a few kisses LOL. When the ref touched me I thought it was break time so I started walking to my corner .. but there was still 3 seconds - he was just telling me to stop kissing him LOL !

x.com
    https://x.com/MerabDvalishvil/status/1835807105103921650?t=xLyGFG86oMWNtqHwr43DiA&s=19
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CAIDEL: jako za me teda ta produkce uvnitr naprosta bomba. Ale videl jsem zatim jen PPV cast, asi dava smysl, ze takhle personifikovany to nemohli delat pro vsechny.

Kazdopadne Suger show over, a jako nechapu ze to nebylo 50:45 u vsech.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Oukej, během PPV jako takového k tomu přidali hodně těch projekcí vevnitř, takže už to mělo podstatně lepší feeling.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Podotýkám, že mám včerejší UFC teprve rozkoukané, tak nevylučuji, že mě ještě něčím překvapí (a neřeším přitom zápasy, nebo obsazení)... ale.... TOHLE má být produkčně nejbombastičtější UFC event všech dob, za který se DW pořád chlubil, že utratili úplně nesmyslné částky na produkci?

Věci promítané na Sphere zvenku - jako jasně, vypadá to působivě, ale jaksi divákům uvnitř to může být u prdele. Aréna je jenom jednostranná (takový amfiteátr), co jsem koukal na ty tribuny, tak na to vlastně všichni koukají prakticky shora, takže se stejně kouká na dvě velké obrazovky jako vždycky... a to je tak nějak všechno. Speciální trenky, víc reklamy na podlaze (mexický motiv toho proužku se jmény sponzorů) a mexické ring girls. A tím je výčet věcí které jsem postřehl tak nějak kompletní. Nebo jsem něco přehlédl? (drtivou většinu obsahu přenosu samozřejmě přeskakuju, tak jsem mohl přehlédnout kdeco, ale prostě tam nevidím vlastně žádný wow faktor).
    ROMI
    ROMI --- ---
    Ales Brichta?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    no vida! zajimavy! dekujem! :)
    FILUS
    FILUS --- ---
    A Brichta si hlavně velmi slušně vydělavá na svým herohero, on je mazanej a zajištuje si půdu až jednou nebude fighter, což ale zdaleka neni na pořadu dne vzhledem k jeho věku.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    BOBESH:

Brichta je nejužší místní špička, auta, hadry, opulentní menu, bárbři, ...bejvají od sponzorů a ty zase nebejvají napořád . Pokud nejseš Vémola , Végh, Khalidov , anebo někde kolem špičky v One, UFC,...tak čistě z odměn za zápasy stěží pokreješ přípravu . Jeden nejmenovaný grappler a vyzyvatel si půjčoval na přípravu tušim u Providentu.

Takže proto ty věčný spolupráce, YouTube,...I bulk UFC běžně dělá dveře, soukromky,...protože prelims bojovník je ca tak 30 $ ročně což je +- level McDonald. Mc Donaldi ovšem neplatí špičkový jídlo, ,suplementy, soustředění, trenéry/managery, doktory skrze nezápasový záležitosti,.. :)

Když to srovnám např. s fotbalem kde si např. doslova lokálka dovezla Skandinávce kterýmu dala byt, plat a auto tak MMA IMHO neni úplně dobrej příklad sportu co nese :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    si to tak straduju na letny pres prechod a pred nim cekal sedej mercedes. koukam na pekny auto a najednou vidim na zrcatku uvnitr maly rukavicky a za volantem L.Brichta! celkem to asi nese to mma, kdyz to cloveku de a neco tomu obetuje :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    s operní árií na konci

IRakli Zirakashvili vs Evgeny Prudnik Highlights
    https://www.youtube.com/watch?v=OvzRTphCYOY
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    BUGAS:

"Náš Mach" s vlajkou Uzbekistánu kterémužto fandí každý open minded Čech? Jsem zdrcen :)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    EVILMIND: Ano, s nástupem DWCS došlo v UFC k celkem dost velké změně paradigmatu (a kvality).
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    STAROJDA: jsem byl docela prekvapenej kdyz tusim na zacatku minule episody rikali, ze aktualne v UFC je uz cca tretina fighteru, ktery prosli DWCS. A to se vyplati, mit tam lidi vdecny za minimalni plat... :-)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Pokud nesledujete DWCS, tak tenhle fight (week 4) byl rychlej. U ženských zápasů se to moc nevidí. A první zápas byl taky nálož. DWCS mě baví.

Yuneisy Duben noquea de forma espectacular en #DWCS
    https://www.youtube.com/watch?v=41NUzmMPk3o
    BUGAS
    BUGAS --- ---
    Zápasník Muradov nesmí pobývat v Česku, ohrožuje veřejný pořádek a bezpečnost státu - Aktuálně.cz
    http://aktln.cz/InigwO
    Jeden z nejznámějších zápasníků MMA Machmud Muradov přišel o možnost dlouhodobě pobývat v Česku. Podle ministerstva vnitra představuje pro stát bezpečnostní riziko, jež plyne z jeho styků s kriminálním prostředím. Vnitro vycházelo z poznatků policie. Závěr ministerstva nyní potvrdil soud, jenž v úterý zamítl zápasníkovu žalobu.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Pls Sivak vyletel ze sveho gymu nebo nevyletel? Slysel jsem to jen na YT od Spejbla, ale v CZ se neorientuji. Dik.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    LEON_KOWALSKI:
    To byl zase zfoukanej na kaši ne :)

VESNACH:

Brichtalk se prý soustředí na MMA takže možná ta Pyramida o Václava . Záděra vs Sivák 2 by mohla ovšem být podívaná.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    Craig Jones vs Gabi Garcia | Full Super Fight | #CJI
    https://youtu.be/HID-Xi8hOUw?si=mCDz67KFDNtrl9um
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    EVILMIND: No, zřídka. Klíčové v tomhle kontextu je to, že to bylo v Austrálii, takže si rozhodčí nešéfovalo samo UFC ale nějaká tamější komise - a ta se rozhodla to vyřešit takhle rychle a rázně.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam