• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    A ještě dodám další updaty, na který se těším:

UFC 314:
    Bryce Mitchell vs Jean Silva

UFC Kansas:
    Hill vs Rountree
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    BOBESH: UFC hned nahodilo na youtube jejich první fight. A to mě natěšilo. Fiziev má dost podobný styl, tak to bude dobrá přestřelka. Moicano by zas víc šel do wrestlingu no. Za mě dobrý tak jako tak.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Renata by byl asi lepsi, navic tohle uz podruhe

BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Moicano x Gaethje slibuje dobrou přestřelku…
    LOGO
    LOGO --- ---
    PLOMBDENTIST: máš na mysli Fajka? Já ho nijak lidsky nemusím, ale on sám říká, že mu ten zápas vůbec nic nedá (v případě výhry), je to jen kvůli prachům. Tak asi proč ne, jít si jen pro výdělek. A já jsem stejně celkem zvědav na průběh i výsledek (guilty pleasure).
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Dobře, Helwaniho už sdílet nebudu. Takže jen textově:

UFC 313: Gaethje vs Hooker je zrušeno. Hooker si roztříštil ruku. Gaethje ale zůstává a hledá se nahrádník. Hlásí se i Moicano :)
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    chtěl by bojovat s Deontay Wilderem, ale nastupuje proti Aleši Cvernovi
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    Sága pokračuje...

Vyhrožoval, že je „pán Řep“. Zápasník MMA Růžička stanul znovu před soudem - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/krimi-vyhrozoval-ze-je-pan-rep-zapasnik-mma-ruzicka-stanul-znovu-pred-soudem-40510522
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Tak co, zlomí Alex i UFC EA curse, Drake curse, Izzy pick curse?

UFC 313: Pereira vs. Ankalaev - March 8th | Fight Promo
    https://www.youtube.com/watch?v=xT915X97vgI
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    UFC docela doručilo, pokud jste neviděli. Až na main event teda :D. Triple don’t-see
    N_I
    N_I --- ---
    je mi docela líto kozmy, asi se už úplně nikdy nevrátí, těch ran co dostal dávno potom, co už tam měl rozhodčí vletět a teď znovu :(
    BUGAS
    BUGAS --- ---
    Kromě přestupu Humburgera dnes Oktagon ohlásil další tahák. V červnu se v Edenu utkají Patrik Kincl s Makhmudem Muradovem o prozatímní pás. Před Muradovem ještě stojí překážka v podobě březnového souboje s Lutterbachem🔥
    RJOKER
    RJOKER --- ---
    Viděli jste Soldice ve ONE včera? Pěkný letecký den :)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    to prepisu do textu bo Helwani fuj

314
    Volkanovski vs Diego Lopez o volny titul
    Paddy vs Chandler ♥
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Šel jsem hledat na youtube novej dnb set a skočilo mi na homepage toto. Už jsem viděl předtím grafiku na FB, ale Helwani tomu dodal to správný koření.

Islam vs Topuria by fakt byl masakr!

BREAKING: Ilia Topuria Vacates Title, UFC 314 & 315 Blockbuster Main Event Set; Ariel Helwani Reacts
    https://www.youtube.com/watch?v=Y_XZoOROU4U
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    STAROJDA: KSW vysila Nova Sport 2. Nikdy jsem to teda cesky nevidel, tak nevim jak sledovatelny to maji - kdyz si nahodou vzpomenu, tak neni (na rozdil od Oktagonu) problem najit zivy anglicky stream na redditu.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Koukl bych v pátek (nebo ze záznamu) na KSW 103. Do Liberce to mám sice blízko, ale stačí mi to online :)

Kde na to budete případně koukat? Mám si koupit PPV nebo je to někde levnější s rozumným komentováním?
    BOBESH
    BOBESH --- ---

:)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Tahle náhledovka a název videa přesně reflektujou moje pocity. Ještě že to zachránil zbytek akce a hlavně co-main event. To byla válka.

NIS
    NIS --- ---
    Aliri Pereizka

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam