• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    STAROJDA: to bohuzel asi utina spekulace, ze by na tom turnaji mohl dostat sanci na titul Prochazka... :(
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    STAROJDA: zatim jsem stihnul jen prelims, a jako to split decision proti Cutelabovi, to jako... specialne ten rozhodci co to dal 30:27, ten byl asi celej zapas na zachode.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Au! Tohohle jsem si ani nevšiml včera!

BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja si dal jen Belala s JDM. pekna stipana!

STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Konečně po delší době pořádný UFC. Pokud jste zatím neviděli, tak dejte. Mám pocit že tam nebyl nudný zápas. Však ta karta byla i celkem krátká (v prelims jen pár zápasů). A oba finálový zápasy byly napínavý až do konce.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Dobrej pokec s Terezou Bledou. Vypadá dost rozumná, jsem zvědavej jak jí to teď půjde po dlouhé pauze.

Tereza Bledá: Do pěti let chci pás UFC a pak skončit kariéru. Nezajímá mě, kolik si vydělám | Fight!
    https://www.youtube.com/watch?v=3PDYn3MK3wQ
    LOGO
    LOGO --- ---
    EVILMIND: dokud máš "zaplý" svalstvo, tak rozhodčí nic ukončovat nebude.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    STAROJDA: jako schopnost zadrzet dech na 8 minut je jako obdivuhodna, ale mam obavu, ze v MMA te rozhodci odklepe jako mrtvyho... ;-)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Absolute Cinema tohleto. Super výkon, ale i produkce videa. Jiří si to fakt užívá. Tak snad bude dodávat i výkony v kleci ;)

Nobody expected this from Jiri Prochazka: 30 meters under the ice!
    https://www.youtube.com/watch?v=kna94QHHyUU
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    @espnmma
    Dustin Poirier was 22 when he gave a 19 year old Max Holloway his first fight in the UFC 🤯

13 years later, Holloway will be Poirier's final opponent in the UFC with the BMF title on the line 🏆

A storybook ending for a legend in the sport 🤝

STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    UFC bylo fajn. Po prvním souboji jsem doufal ve větší jízdu, ale i tak. Main event stál za to určitě. Spoilerovat zatím nebudu :)
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Už jsem tu s tímhle kanálem kdysi otravoval (a byl poslán do ...) Tak to zkusím znova :)
    When A UFC Champion Challenges Martial Artists
    https://www.youtube.com/watch?v=EWdMEVtMIFM
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    lol 2011! :)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    BIOBOID: Hej, Ilja se vzdal pásu a půjde o váhu výš. Jenom se čeká, proti komu teda, jestli mu UFC dá rovnou šampiona, nebo jeden nějaký elitní mezizápas.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    supr!
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Tak UFC Chandlera nešetřilo a dostával fakt elitu divize.

Jinak ten Pimblet byl strašně obrovskej. Sice ten postoj vypadal technicky neohrabaně, ale vzhledem k tý váze to impact mělo výraznej.

Za mě překvapení a jsem na něj zvědav dál.

Imho proč šel Volkanovski o titul s Lopezem? Ilja se vzdal pásu?
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    CAIDEL: Ten neck crank byl jeden z nejhorších co jsem asi viděl...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    doplnujici foto :)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    STAROJDA: Byl, ale jeho vrchol byl ještě v Bellatoru, před UFC. Kolem 2013 byl legitimní světová trojka, v 2018 měl ještě takové oživení kariéry, ale od té doby už jde pozvolna dolů.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    RJOKER: Pimblett byl dobrej cca vždy, ale neměl moc disciplínu. Teď (podle trenérů) ale navíc "dospěl" a je konzistentní. Už žádný tloustnutí po zápase atd. A je to znát.

CAIDEL: Byl Chandler někdy "před zenitem"? Já o něm moc nevím, k MMA sem se dostal až po McGregorovi. A jak řekli i komentátoři a upřesnil BOBESH - v UFC je 2 - 5. Vlastně ten hype nechápu. Jsem rád, že ho Pimblett takhle vykostil a snad jeho bublina splaskne už úplně.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam