• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Jak to vidíte?

BOBESH
    BOBESH --- ---
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Podotýkám, že na UFC je celkem dost spolehlivých stránek, kde nejsou potřeba žádné registrace a tahání jede plnou rychlostí :) Trošku neintuitivně je to ale ekosystém co vznikl kolem wrestlingu, ne kolem MMA a MMA/UFC je jenom takový byproduct. Namátkově třeba realfight.org, watchwrestling.ae apod.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    taky sem si frcel v nedeli dopo, ale mma core se nejak vyjeblo, tak zkusim asi torrenty a nebo neco zacalovat :S
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    RIMAN0: Torrenty mám jako zálohu, ale jinak mi normálně stačí obyčejné download stránky, kolem osmé ráno se normálně už dá.
    RIMAN0
    RIMAN0 --- ---
    BIOBOID: já jedu pořád torrent, ale nějak poslední dobou už jim to trvá a je fakt těžký si to nespoilnout. Dřív okolo 9 ráno obvykle už byl torrent ready. Možná si brzo taky začnu platit nějaký sport kanály mimo sezonu Champions league/mistráků.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Ta možnost puštění si záznamu hned ráno, jako by to bylo live, changed my life :-) To trápení se po nocích jsem fakt rád neměl... Teď si přivstanu maximálně na Jirku nebo když je nějaký fakt dobrý fight a nechtíc se vzbudim moc brzo...
    RIMAN0
    RIMAN0 --- ---
    STAROJDA: Jirka vs Khalil je fight, kterej fakt nechci, protože bych se bál, že by Khalil Jirkovi prokopnul koleno, jako to udělal par fightů na zpět. Příjde mi, že zrovna Jirka to tam občas nechává, když dělá ty svoje skopičiny. (a btw za mě je Khalil strašnej pičus, že to vůbec udělal)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    SQUATBOSS: Já koukám na každé UFC, takovej můj nedělní rituál. Ikdyž teď jsem začal už v sobotu večer. A jako UFC, kde bylo jen jedno KTO a jedna submise, to si ještě nepamatuju :). Ale aspoň nebylo tolik pozápasových rozhovorů. A ten fight, kde Dana dal 100k každému, ten byl dobrej.

U main eventu jsem si pořád představoval, jaký by byl souboj Khalila a Jirky. Vypadalo by to dost víc chaoticky, to sem si jistej :)
    RIMAN0
    RIMAN0 --- ---
    SQUATBOSS: Jop, poradne Hillovi nalozil, rozebral ho na pana :)
    SQUATBOSS
    SQUATBOSS --- ---
    Koukal včera někdo Rountree vs. Hill?
    Khalil Rountree - I'll Be Back (official music video)
    https://youtu.be/q36fta0PHhE
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Bones officially retired, Aspinal new HW champ.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Security had to separate them MID-FIGHT 😳
    https://youtu.be/2xxWnmHRM4A?si=0trEPrA_gQKBSYFr
    RIMAN0
    RIMAN0 --- ---
    Koukal jsem, že nebylo - dost zajímavý doku serie o MMA - další náhled na Nicka Diaze, Sancheze nebo Pride a další :)
    https://www.imdb.com/title/tt35018095/
    DIMAGGIO
    DIMAGGIO --- ---
    CYBERKOTLIK: Skoro kazdy den postava pred jednou hospodou na Vrsovicke, spatne chodi, celkove vypada spatne.
    RIMAN0
    RIMAN0 --- ---
    BOBESH: Kamos u nich trenoval a sel par amaterskejch mma zapasu a rikal, ze vic jak pulka gymu jsou casovany bomby typu Fajk nebo Mawar. :) asi staci si jen na jednoho posvitit a je zabava :D
    ROMI
    ROMI --- ---
    Vy jste tady tajemny jak hrad v Karpatech
    BURDIC
    BURDIC --- ---
    BIOBOID: tak to je hodně vostry tyjo…mně nebylo právě jasný, ze tam pan B. nadále trénuje…
    FILUS
    FILUS --- ---
    ROMI: Trener pana Brichty
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    BIOBOID:
    :D toto je kvalitní příspěvek. Člověk z tohohle na roky vypadne a uniknou mu věci nedozírné důležitosti.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam