• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    RIMAN0
    RIMAN0 --- ---
    BIOBOID: Za me byla v pohode. Jako malo fighteru zvladne ozni konecpredem - rozhodnout se, unest ten tlak navic, ze je to naposled atd. At si to pro jednou uzijou prepaleny klidne :)
    RIMAN0
    RIMAN0 --- ---
    Tvl: "capak", "plachtak", "granat" nebo "overhand" odted tomu rika pri sparingu "Ivan" ;D
    Facebook
    https://www.facebook.com/reel/2734043400134435/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Dustin měl určitě hezký fighty, působil v nejnašlapanější divizi a proto si asi nikdy nesahl na pás, vždycky byl ten tehdejší champ lepší, ale ta rozlučka byla přepálená až teatrální...

... vrchol léta bude Chimaev - D.Du Plessis, nemůžu se dočkat, dám to v přímáku...
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Já jsem se bál, že to Max Dustinovi nechá. Že ho bude šetřit. Ale po druhém kole už mě ta obava přešla :).

Jinak dobré UFC, ikdyž já v tom emoce zas tak neměl. Jsem v tom ještě moc čerstvě, abych to tak prožíval. A zároveň jsem i chytil komentáře, jak jiné retirementy (odchody z UFC) byly o dost míň spektakulární a opečované. Částečně asi tím, kdo je Dustin. Částečně tím, že je američan. A částečně tím, že to ohlásil hodně dopředu a tak se mohli všichni připravit.

Aneb jestli chcete jako bojovník dobré rozloučení, tak se rozhodněte dřív než po "posledním" prohraném zápase ;)
    RIMAN0
    RIMAN0 --- ---
    dneska solidní den, našlapaný UFC, Usyk nezklamal a vybouchal Duboisa na pána (fakt doporučuju :))

Nevíte někdo, jestli je někde ofline PFL? Docela bych se podival na tu Dakotu Ditchevu - vypadá to, že konečně zase ženská, na kterou se dá v kleci koukat :)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    YGGDRASSIL:
    Koho chleba jíš... Lajk nemáš jen proto že se mi tahle korporátní stádnost s lezenim do prdele právě svítícímu slunci velmi mocně ekluje :)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    CAIDEL: Jj souhlas. Zaroven se ale zvedl jen diky masivnimu fance grabu obema rukama. Kdyby to neudelal tak ho asi Lewis umlátí..
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Odmávání main eventu teda dost nešťastný. Kdyby to stopnuli ještě na té zemi, tak v pohodě, tam dostával naloženo a mávnout se to určitě dalo, ale jak se zvedl, tak už Teixeira vypadal v pohodě. Oči soustředěné, žádné vrávorání, věděl co a jak.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    BIOBOID: S tím telefonem to bylo myslím takhle (viz tiskovka po zápase):
    - Trump smskuje Whiteovi během zápasu. Dana tedy ví, že se na to kouká.
    - Po zápase se Lewis ptá Dany "kde je prezident?"
    - Dana mu teda zavolá a předá telefon Lewisovi.
    - Lewis s Trumpem řeší zahlazení nějakých průserů, aby Lewis mohl bojovat na tom eventu za rok u White House.

Tím nepopírám, co píšeš ;). Jen opravuju to "Lewisovi hned volá Trump" a proč ten hovor byl.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    No, každopádně si všímám, že "USA, USA, USA" zní opravdu čím dál častěji, viz CAIDEL
    Lewisovi hned při vyhlašování volá Trump, telefon mu podává D.White, hned to tam prezentujou...
    No, musím říct, že tam začíná být trochu cítit ta nacionalistická atmoška...
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Tak aktuální UFC Fight Night za mě tak 8/10. Zápasy nebyly nuda, finishe dobrý. Ženský taky stály za to. Akorát main event trochu smíšený pocity.

Takže rozhodně doporučuju, pokud máte čas nazbyt ;)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    LUCIEN: Ben Askren full update - poprvé po 3 měsících a transplantaci mluví.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    LUCIEN: FUUUUUUUUUU. Na tohle se fakt těžko kouká, fuck.

Reddit - The heart of the internet
    https://www.reddit.com/r/ufc/s/sgbumUN9BM
    ROMI
    ROMI --- ---
    BOBESH: jo dik, ja si nevsiml, ze strickland nabehl zvenku, ja koukal na toho zapasnika, tak jsem to nechapal :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ROMI: souvislosti proc Moicano napodobuje nabeh Stricklanda, nebo souvislosti nabehu Stricklanda do klece? :)) moc ti k tomu nepovim :) nabeh tam, pac typek na ne neco porvaval nebo co... ze ten nabeh byl divnej, pac tam mezi tim shazoval este pantofel, jak nakej pantata bude asi duvod proc to Moicano napodoboval :)
    ROMI
    ROMI --- ---
    BOBESH: Tam nejak nechapu souvislosti po ránu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam