• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Dneska se po internetech rozjela informace, že by měl jít Procházka s Chimaevem…
    NIS
    NIS --- ---

"That's it. I'm calling your dad."
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    RIMAN0: zrovna Sean se podiva rad;)
    RIMAN0
    RIMAN0 --- ---
    RIMAN0:
    CAIDEL:
    Ok. Sean to řekl lépe :D

VESNACH
    VESNACH --- ---
    Lukáš Dekýš vs. Dominik Prchal | TITULOVÝ ZÁPAS | BOXING LUCERNA
    https://www.youtube.com/watch?v=7gf-DcPtZmw

neco z boxu, co jsem chtel zpetne videt.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    BOBESH: Kdyby si to rozdaly v době když byly obě v top formě, tak bych si asi vsadil na Ginu. Teď netuším 🤷
    RIMAN0
    RIMAN0 --- ---
    EVILMIND: bude dost zajímavý, kam se pohne elita, když ti robot bude moct skvěle zkopírovat styl soupeře a ty se budeš moct připravovat na jeho styl.

CAIDEL: Přesně, u Giny mě její osobní život fakt odrazuje :D Koukám, že se fakt prosoudila zpátky do Mandaloriana diku tomu, že jí Musk platil právníky https://www.theguardian.com/us-news/2025/aug/07/disney-settles-gina-carano-elon-musk
    Předpokládám spíš show, která bude dostatečně dlouhá, aby stihli odvisílat všechny zaplacený reklamy.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    BOBESH: Love asi ne, to by se mohla celkem snadno vrátit do WWE, spíš se doma s dítětem začala nudit. Gina budiž, akorát se v mezičase od ukončení kariéry jaksi propadla králičí norou někam k antivaxxerům, plochozemcům a podobné smečce, což, jak se pochopitelně zjistilo, vytoužené kariéře v Hollywoodu příliš nesvědčí. Takže ta by prachy potřebovala celkem jistě, nějakej její pokus o cash-grab-MAGA-film nevyšel, co jsem tak slyšel pár let zpátky naposledy a od té doby nic.

Kariéra ukončena 2009. To si celkem živě pamatuju. Sakra já jsem starej :) Koukám, že se s Rondou nemohly potkat vlastně ani spekulativně, protože Ronda začala v amatérech až o rok později a ke slávě se probojovala až dva tři roky potom, takže mezi nimi nebyl ani žádný překryv. Carano v době zápasu bude každopádně 44.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LUCIEN: to bude naka lechtacka ne. nechapu. ronda potrebuje nejaky love asi :) Ginu mam rad, ale ve filmech! no kouknu se!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    a o dalsich 20 let pozdeji uz nebude pro lidi v ringu misto :-)

Unitree demostration during the Chinese New Year Gala is incredible!
    https://www.youtube.com/watch?v=R40IDdAkRZM
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    WTF?! O 20 let později...

BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    LUCIEN: Asi nechtějí, aby to bylo zneužíváno.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Místo Power Slap měl DW založit Eye Poke Championship a rovnou by měl pár šampionů.

Jako moc nerozumím proč to není rovnou DQ. A to bylo kolem těch novejch rukavic keců...
    HEAVYN
    HEAVYN --- ---
    PLOMBDENTIST: Gane ted vypichne oci Pereirovi a cesta k titulu je volna :)
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    Gane za faul dostane dalsi title shot a Aspinall pujde do duchodu? To mi neprijde moc fair.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LUCIEN: tak zrovna tohle je fair celkem, Aspinall uz se dost mozna z toho double eyepoke nikdy nesebere, afaikt mel ted dalsi uz x-tou operaci, a porad vidi na hovno... :-(
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    EVILMIND: Chudák Tom. Jestli něco UFC fakt umí, tak vyjebávat s HW contenderama...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Gane vs Pereira ve Whitehouse o interim title

super pro Prochazku
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    EVILMIND: proc by to delal? venku hrozi nebezpeci a dokud mu to tady lidi zerou. Podivej se na vemolu, ve svete nicka a tady z nej novotny udelal pomalu narodniho hrdinu, pritom stacilo, aby se po navratu z UFC potkal s pestou...
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    EVILMIND: boji se o svoji nulu, navic podle me regulerne smazi, tak to se to pak vyklada;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam