• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    VESNACH: 43 let, 59-26, a utaktizuje ho na body... :-)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    Václav SIVÁK VS Yasuhiro KIDO (K1) | RFA 29 BRATISLAVA
    https://www.youtube.com/watch?v=xjcVVvdqiG8
    KOMARIUS
    KOMARIUS --- ---
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    HATORI: Řekl bych, že z tohodle fajtu tam jsou lepší masakroidní fotky... Tohle byla regulérní vražda.
    HATORI
    HATORI --- ---
    Masakr toto

STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Opět slušný UFC, včetně prelims. Ani jeden zápas nebyl nuda, to je co říct.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Po delší době dobrej rozhovor s Jirkou. Žádné banality pořád dokola.

Procházka: Výhru v UFC jsem si ve dvaceti napsal na dveře. Kým jsem, ze mě udělala naše země a výchova | Reflex.cz
    https://www.reflex.cz/clanek/prostor-x/134706/prochazka-vyhru-v-ufc-jsem-si-ve-dvaceti-napsal-na-dvere-kym-jsem-ze-me-udelala-nase-zeme-a-vychova.html
    JESU_SS
    JESU_SS --- ---
    EVILMIND: byla to mikina týmu Archanděl Michael kde se manažersky angažoval čech Wodecki, který nějak spolupracuje i s RFA a Sivákem, takže je celkem jasný jak se k Sivákovi dostala.
    Nějaký zájem o politiku bych u Siváka nečekal a názory snad ani nechtěl slyšet..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MAESTRO_007: jsem někde viděl na FB to neměl jako extra nášivku, ale byla to mikina nějakýho ruskýho klubu. Prostě mu někdo dal zadarmo mikinu a jak je debilní, a půlmiliony se teď nesypou, tak v ní chodí prostě... :-)
    Básnění o UFC je úplně mimo mísu, nikoho nezajímá 36:0 v jiném sportu, to není ani do Contenderu. Klidně bych si navíc vsadil u Fortuny, že Sivák nikdy MMA dělat nebude, v jeho váhovce by s ním wrestleři vymetli ring.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Sivak s ruskou vlajkou do UFC .)

Český bojovník rozpoutal bouři mimo klec, měl ruskou vlajku. Přišla drsná reakce - Deník.cz
    https://www.denik.cz/ostatni_sport/vaclav-sivak-ruska-vlajka-rfa-bratislava-mma-oktagon-ondrej-novotny-reakce.html
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    ROMI: Nick málem ne, ale Nate?
    ROMI
    ROMI --- ---
    LUCIEN: Diaz jeste zije?
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    RAPHAEL_KOSMOS
    RAPHAEL_KOSMOS --- ---
    TIGRE: MMA je unpredictable. Kurz na Keitu byl 1,24 a nepredvedl nic

Buday mel 6:0 v UFC a v Oktagonu prohral hned prvni zapas.
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    N_I: záleží, jak si definuješ to "někdo z oktagonu"... třeba Farid Basharat se v Oktagonu mihnul asi na jeden zápas a v UFC zatím jede velmi slušně.
    N_I
    N_I --- ---
    CAIDEL: takže za úroveň oktagonu zase tak vysoká nebude což:) udržel se někdo z oktagonu v ufc dlouhodobě?
    keita měl snad nejlepší možnej match up, sham je úplnej ale úplnej kokot
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Mňo, co se Oktagonu týče, tak Shaq Rock v UFC dvě prohry a očividně nemá celkem co nabídnout a Keita loni nenavážil natolik, že se zápas rušil a teď prohrál těsně na body ve svém UFC debutu.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Pokud se chystate koukat na dnesni UFC tak uz je to od 18 hod.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam