• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    BURDIC
    BURDIC --- ---
    N_I: Jj Růžička říkal, že by měl trenér jít příkladem, což se asi nedělo…
    N_I
    N_I --- ---
    N_I: o spejbl gymu mluví zajímavě i růžička v tom clash b4, jako podle mě ten miki je non stop nasypanej pikem...

"Přátelé, abychom předešli zbytečným otázkám, které se na mě valí:Vasil Ducár měl v rámci přípravy na utkání spárovat s naším Florianem, který se typově nejvíc podobal jeho nadcházejícímu soupeři. Vasil ale na tento kemp nedorazil s tím, že jde raději na sparingy k tomu Karvatovi, kterého nenávidím. Já v životě nenechám žádného svého bojovníka jít k takovému šaškovi. Vasil byl proto jednoduše vyhozen z našeho týmu. Tak extrémní neloajálnost nezažil ani Gustáv Husák (procenta z posledních utkání si klidně nech).

To, že se necháte motat od mladého písklete, kterého byste sami mohli učit boxovat, a žerete mu to, to je vaše věc. Jediné, co chci říct, je, že ze Spejbl Gymu odešel ke cutmanovi Karvatovi dobrovolně pouze Dvořáček. Všechny ostatní jsme vyhodili ještě předtím, než stihli sami odejít. Proberte se kurva, vždyť je to jen cutman!" informoval totiž trenér Vančura, že ve Spejblu končí Vasil Ducár.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    STAROJDA: Máš proházený pořadí :) Zachránil to nejdřív Asakura, pak Pavlovich a až pak LHW (Menifield)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    UFC Shanghai dávám obvyklých 7 / 10. Po prelims bych i dal víc, tam byly super bitky. Ale hlavní karta začla tak mizerně, že to musí dolů. Zachránili to až LHW a pak Pavlovich 💪
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Day 2 Road to UFC byl už víc utahanej. Dávám 6 / 10. Jestli se chcete na něco mrknout, tak poslední dva zápasy stojí za to.

A dodávám, že hned následuje UFC Shanghai a prelims začíná už dnes v 10:00!
    N_I
    N_I --- ---
    prvni fer tiskovka clashe, sivak po case strilzlivej...fer..
    detem a dezole natruc..chm... takze oktagon fans cilej?
    kdo by to rek....
    🔴 B4THECLASH: Sivák⬩Škop⬩Mawar⬩Roubíček 🔥 CLASH 16
    https://www.youtube.com/watch?v=JE_5ISqYJ6I
    N_I
    N_I --- ---
    asi byl tehle zápas moc...reakce ronyho na konci...

Paradeiser vs. Torres | OKTAGON 59 | Tipsport Gamechanger 2
    https://www.youtube.com/watch?v=7a9kljZjB2M
    N_I
    N_I --- ---
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Dokoukal jsem Day 1 Road to UFC a jako dobrý - taková lepší fight night. A poslední tři zápasy hodně slušný KOčka. I předchozí zápasy nebyly nuda a kupodivu mě i bavil wrestling - akční a napínavý. A jak to je turnaj (+ pár UFC zápasů), tak se tam dobře buduje příběh pro jednotlivé fightery. I minulé ročníky mě dost bavily nakonec.

Takže jestli chcete nějakej UFC content, tak mrkněte. Za Day 1 dávám 7.5 / 10.

A dnes bude Day 2, kde bude i zápas téhle doktorky 👇
    BRUTAL KNOCKOUT BY SHI MING! 😱 😱
    https://www.youtube.com/watch?v=z1uvm8sRyiQ
    ROMI
    ROMI --- ---
    Rico jel to co Chisora a lip a co jsem cekal od Joshuy a Furyho
    N_I
    N_I --- ---
    PLOMBDENTIST: hlavně to ten rozhodčí vidí úplně jinak ne? z půl metru, že třeba už kouká do prádzna apod.

dle mě lepší než aby měl úplný rány do bez krytu....a pak i delší stopku,

mě se líbí hlavně jeho styl zabalení...ale usyk je opravdu zvíře,uf...i co unese, krása
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    Imho ve vysledku je pro Rica ta early stoppage lepsi, nez kdyby ho Usyk ve dvanactem kole knockoutoval, takhle ma zadelano na odvetu a kontroverze mu zvedne pozornost.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Koukám, že kolem toho jak bylo nabodováno a kolem odmávání jako takového je na internetech spousta povyku.
    YGGDRASSIL
    YGGDRASSIL --- ---
    PLOMBDENTIST: ani nahodou fyza, hulil po tom, jak na konci desatyho usyk zapnul a rozebral ho a nakrmil. kvuli tomu zvadnul, protoze mu odesla motorika a pohyb. proto taky v tom jedenactym chrapal usykovi v kapse moc dlouho, a kvuli tomu sezral ten hacek, co ho posadil.
    o ukonceni se nebavim, bylo debilni a predcasny, i kdyz sportovne spravny (stejne by ho ve dvanactym usyk dorazil, ale champ zapasy se takhle koncit nemaj).
    ROMI
    ROMI --- ---
    CAIDEL: Rico mel o jeden uder vic pisou
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ROMI: Tak to vím, ale od ničeho jinýho jsem se neměl jak odpíchnout :) V highlightu měl taky celkem jasnou většinu zásahů.
    ROMI
    ROMI --- ---
    CAIDEL: To nebylo ofiko bodovani, to uz bys mohl vedet. Po tomhle kole uz by prohral i na body https://www.bbc.com/sport/boxing/articles/cn0p8wyy5jno jinak oredcasny ukonceni vez debat
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    PLOMBDENTIST: No nevím. Fight jsem neviděl, ale jenom podle tohohle highlightu to bylo dost přísný ukončení v situaci kdy měl Rico nejspíš zápas celkem jasně nabodovaný.
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    jak tam pred tim knock downem krauloval cem ukazuje, ze uz byla fyza uplne na dne
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    Oleksandr Usyk vs Rico Verhoeven - FULL FIGHT HIGHLIGHTS 😱🔥
    https://www.youtube.com/watch?v=SaYqv59-ACU
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam