NICCO_D: Nah, já to taky nepovažuju za nějakou konspiraci, prostě by mě jen zajímalo, jestli to tajil (věděl to už předem), měl epickou smůlu (zranil se při sundavání bot), nebo se zranil při dělání píčovin v kleci (což by nebylo poprvé).
To, že jdou borci do zápasu zranění není nic divného, Bisping podváděl komisi když byl na jedno oko slepý, několika dalším už se podařilo projít do zápasu s nějakou existující zlomeninou, stafylokoka tají borci běžně.
Ale já už taky v minulosti skuhral na to, že fakt nesnáším, když se těším na něco vyhajpovaného, borec dorazí nepřipravený a dá výmluvu "byl sem zraněnej, ale tak jsem to zkusil, no" (významně koukám hlavně směrem k Diazovi). Protože všechno co říkáš je sice naprosto validní a logické, ale jenom z POV toho fightera, mě je to celkem u prdele, já chtěl aby tam pár kol vydržel, než ho Max zničí. Statistika i zkušenosti říkají, že po pěti letech fetování se prostě na vrchol vrátit nejde, ale McGregor prostě má tu auru, že je zajímavé se na to aspoň podívat.
Ovšem při zpětném ohlédnutí je málokterý McGregorův zápas normální, vždycky je tam nějaký bordel okolo a i ty nejlepší výhry (12 vteřin KO Alda) jsou vlastně sportovně takové... neuspokojivé, protože to, že já bych radši viděl třeba dvoukolovou bitvu na téma kdo byl tehdy opravdu lepší, než že se Aldo rozloží v hlavě a udělá školáckou chybu.