YGGDRASSIL: Standardně jo. Když jsi Mystic Mac a uvěříš svému sebehajpu...nooo, těžko říct. A nebo potřebuješ instantní výmluvu "jak že ses to teda zranil." Protože on už v minulosti zápasy se zraněním i odbojoval, i vyhrál a taktiku změnit umí, když je potřeba. Teda. Uměl to před deseti lety :)
Ale hej, jako já bych standardně taky jenom pokrčil rameny a řekl si, jaký je to kokot a že to tělo nedalo (což jsem tak napůl čekal, protože jeho fighty jsou tak nějak historicky seznamem podobných zranění a to bylo před kokainem a hýřením). Ale tak zkrátka u něj je divné kdeco, no.
BTW: Včera jsem si tedy projel zahraniční média a schytává to ze všech stran. Hrstku svých věrných ještě má, ale ti už v těch diskuzích vypadají opravdu dost mimózně.
Převažující spekulace jsou že už byl předzraněný (video ze zouvání, video ze šatny), možná i najetý přímo v kleci... (což se u nás stává, ale tak nějak mám dojem, že v USA na to testují), chtěl si odškrtnout jeden ze dvou smluvních posledních fightů... mentálně působil jinak a tak, vlastně tam ani být nechtěl... zkrátka si všichni užívají a perou do něj naplno všechno co se nabízí. Jo, pády bývají kruté.