• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...

b j p
    "I saw someone say about Jiri, everyone has a plan until they get punched in the face. Jiri gets punched in the face until he has a plan."
    rozbalit záhlaví
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    STAROJDA:
    :) napsal bych to asi tak že každý kdo má 12-0, pásy v nějaký organizaci co není úplná mrdka a hodili mu lano má v UFC šanci .
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    STAROJDA: Jak se na české scéně taky tolik nevyznám... no... definuj šanci. Na titul to nejspíš nebude, zas takový prodigy Szabová IMHO není. Je dobrá dost na to, aby tam vydržela víc než první dva tři zápasy? Já celkem doufám že jo. Takový poklidný střed divize, třeba i TOP 15 bych si u ní představit asi v klidu dokázal.

Podíval jsem se teď na FightMatrix a dost mě teda překapilo, že po výhře nad Pudilovou jí vychází světová dvanáctka v bantamu, čekal jsem jí někde kolem třicítky, čtyřicítky (ve FLW to měla kolem dvacítky). Tak to na ní bude teda docela velký tlak. Jsem zvědavej, jak jí booknou. Jestli jako top prospekt, který dostane rovnou někoho z patnáctky (což může skončit buď úspěchem, nebo taky tím, že jí někdo zválcuje a my se, možná trochu neoprávněně, budeme tvářit, že na UFC očividně nemá), nebo jestli jí vezmou odspodu divize, kde by zase naopak první zápasy zvládnout měla/mohla.

Pudilová jí teda AFAIK dala hodně zabrat (víc než by nakonec bodové rozhodnutí nasvědčovalo) a ta má docela nestabilní výkonnost.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Jak nesleduju Oktagon, má tato bojovnice šanci? Ony ty ženský v UFC už taky nejsou ořezávatka - jak v postoji, tak na zemi.

Dvojnásobná šampiónka OKTAGONu Lucia Szabová sa už v prestížnej česko-slovenskej MMA oganizácii nepredstaví.
    Chyba 403
    https://sport.aktuality.sk/mma/clanok/slovenska-mma-zapasnicka-lucia-szabova-odchadza-do-ufc-2026081315265290801
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    EVILMIND: Jsem viděl pár jeho highlightů na youtube a šikovnej je. Tak uvidíme až bude mít pořádnýho protivníka.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    STAROJDA: Hasan vypadal zabavne ale bohuzel na realne nedoslo na nic no, ne jeho chybou... :-)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    EVILMIND: První díl ale spíš jen lepší průměr, jsem zvyklej i na lepší. Ikdyž do UFC šli hned 4 z 5 bojovníků a imho zaslouženě. Dal bych tak 7.5 / 10. Já budu sledovat dál hlavně to indonésana (Bilal Hasan), tomu bude fandit i můj syn (taky je fanoušek MJ).
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    zejtra zacina novej Contender - zatim je tam jeden Slovak v 5. dile, zadnej Cech

Dana White’s Contender Series 2026 – MMA Intel
    https://mmaintel.blog/dana-whites-contender-series-2026/
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    UFC Salkilld vs Gamrot v Apexu hodnotím 7 / 10.

Celkově to bylo vyvážený, pěknej event. Apex se zvětšil, takže diváci jsou víc slyšet. Nic ale nebylo moc extra - jen finále vyčnívalo. To bylo napínavý s rychlým finišem. Pokud máte čas, tak koukněte na celé - i první zápasy prelims byly fajn. Pokud se vám nechce, tak jen main event - ten rozhodně.

Problém pro mě byl, že hodně bojovníků jsem neznal. Vesměs hodně ti novější. Co mě zaujalo:
    - ženské souboje byly dost dobré, na úrovni. Jsem rád, že už se pořád neválejí po zemi nebo u klece a jedou bomby.
    - těšil jsem se na HW zápas Asplund vs Pat. To ale byla taková ta mazlící-se klasika, ikdyž tam byly napínavé momenty. Nejlepší pak bylo interview po souboji ;)
    - rozlučkový souboj Darrena Elkinse - ten skončil rychle. Týpka jsem neznal (jsem nováček), ale je fajn, když to bojovníci oznámí dopředu a není pak trapné ticho s rukavicema v ringu.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    N_I: Já myslím, že až to Jirka zas rozjede (snad titul), tak šance docela bude. O2 aréna by to mohla dát. Pak jen jak doma vysvětlit manželce, že tam nutně musím jít :)
    N_I
    N_I --- ---
    jinak myslím je dobrý nápad aby dj ivo a jeho parta koupila UFC i do čr...nějak tak se jim na to složit všichni..:?

v srbsku asi bez problemu:) slováci už to šli vočíhnout jak na to..:)

TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    R0C3S3K:
    Tak on popravdě nikdo nečekal a nečeká nic moc jinýho :)
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    EVILMIND: ty jeho prohlaseni na sitich ve stylu "chtel jsem hospodskou rvacku a menit se nebudu" jsou taky hodne nekde,,, to nafasuje 0:4 a muze se vratit zpatky na slovensko
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    EVILMIND: N_I: Ale tak aspoň soupeřovi nadělil hezký dárek 😁

STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    NIS: Jirka na Insta cca potvrdil. Resp vyhlásil Costu, ať ho nespamuje na sítích dokud nepořeší ten návrh smlouvy, co má prý na stole. Na souboj v říjnu nebo listopadu.

Instagram
    https://www.instagram.com/reel/DbihpWiIyNg/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    STAROJDA: jako Čepo dobře demonstroval rozdíl mezí úrovní Oktagonu a UFC, mise splněna
    N_I
    N_I --- ---
    STAROJDA: jako okej, ale jako že by někdo z oktagonu měl na ufc to teda asi ani náhodou
    to jako vemou zase s prosíkem toho popeccka zpět?
    imho sestřelit největší hvězdu oktagonu když trénuješ řádně týden...no
    + tichota a brož asi už taky úplnej konec kariery...
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Mno spoilovat nebudu, nebojte ;)

UFC Bělehrad šlapalo slušně, rychlovka. Dávám 8 / 10, i když těsně. Je to hlavně díky tomu, že to bylo plný finishů a na skóre došlo asi jen 2x. Prelims mě dokonce i bavily víc. Ale co-main a main event doručili pěkně. Doporučuju skouknout celý 👍
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    STAROJDA: Čepo je stálice Oktagonu. Tam dělá divácky fakt atraktivní bitky, no.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    STAROJDA: Prelims začínají už v 16:00, překoukl jsem se.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Teď jsem koukl na kartu UFC Belgrade a těším se. Bude se fandit.
    - start už v sobotu v 19:00
    - na hlavní kartě debut týpka ze Slovenska (neznám): Vlasto Čepo
    - v prelims hlavní zápas - Ludo Klein
    - na hlavní kartě taky "debut" A. Rakiće v heavyweight (tomu fandit asi nebudu, jen že je to další pokus o přechod do HW)

STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Mno tak UFC Abu Dhabi dávám 6 / 10. Hlavní karta to celkem zachránila, ale zase main event byl otravnej. Jak psal někdo v komentech: “First fight ever to be stopped because of boredom”…

Prelims hlavně wrestling a grapling, ikdyž celkem akční. Doporučuju fight Saidov vs Jacoby (krásnej finish). Ostatní jde vynechat.
    NIS
    NIS --- ---
    Pry na 80% hotovo. Prozatimni titul.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam