• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...

b j p
    "I saw someone say about Jiri, everyone has a plan until they get punched in the face. Jiri gets punched in the face until he has a plan."
    rozbalit záhlaví
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    TALPENNY: Tyjo díky, moje paměť je děravá. A zrovna Puju Tomar bych si mohl pamatovat, když prohrála s Shi Ming, které fandím ;)
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    STAROJDA:
    Jak je zřejmé z předchozích diskuzí na ten Whiteho svatostánek si moc nepotrpim nicméně v UFC jsou AFAIK min. Bharat Kandhare a Puja Tomar :)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Pokud vám chybí UFC, tak můžete mrknout na Road to UFC - asijskou obdobu DWCS. Je to turnaj, kde vítězové dostanou smlouvu. Bojují tam hlavně bojovníci z Asie a Austrálie. Já např. fandím Indům, aby už se někdo od nich do UFC dostal. Ale zatím se jim to nedaří :). Teď v seminifinále je taky jeden.

Teď to běží. Já se na to mrknu později za záznamu.

A btw UFC Shanghai (Nurmagomedov vs Song) začíná už zítra v 9:00.

STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    LUCIEN: Nn. Dělal jsem roky ve Fortuně, takže vím jak to chodí 😇
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    STAROJDA: Tak doufám, že sis na Apodacu vsadil :) (-6000)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    DWCS opět pobavilo. Nebyl to takový banger jak minule - první dva zápasy dobrý, další dva trochu anti-climatic. Ale finále byla bomba - bojovala přehypovaná Bella Mir. Byl to jediný zápas bez finishe, ale možná nejlepší z celého dílu. 7.5 / 10
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Čas na novou nástupovku? :) Prý má Jirka nejradši "Říkala si o to".

STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Takže UCF Sacramento - dobrej event. Rozjezd byl super, takže určitě dejte prelims. Pak to místy šlo dolů, hlavní karta byla o něco slabší - hodně válení se po zemi. Heavyweight zápasy nic moc. Naopak ženský zabojovaly dobře a i další lehčí kategorie ukázaly pěkný bitky.

Vypíchnu Young x Dorsainvil, Barbosa x Kuse a Emmers x Douglas (všechno v prelims). No a main event - klasická objímačka u klece od Fluffyho. Ale nakonec to bylo napínavý až do konce a Robocop ukázal, že vydrží pět kol. Takže nakonec přidávám půl bodík a dávám 7.5 / 10.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    celkem easy na rozjezd, tak to snad neposere

BOBESH
    BOBESH --- ---
    este koluje, ze prej si za nim doslo 15 cecencu, dyz schazoval na Brita

@mmashorties
    🤷‍♂️ Namo Fazil je větší blázen, než se čekalo 🤷‍♂️

Po tvrdém KO od Brita koluje sítěmi starší video, jak Fazil vyhrožuje, že někoho bodne. Dokonce si šel pro nůž, ale naštěstí uklouzl na pití, které shodil na zem. Šílený člověk ☠️
    MMA Shorties 🥊 on X: "🤷‍♂️ Namo Fazil je větší blázen, než se čekalo 🤷‍♂️ Po tvrdém KO od Brita koluje sítěmi starší video, jak Fazil vyhrožuje, že někoho bodne. Dokonce si šel pro nůž, ale naštěstí ...
    https://x.com/mmashorties/status/2090302378423562246?s=20
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    BOBESH: Zrovna koukal do telefonu, chudák Dana 😁
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Tak DWCS doručilo masivně. Jedno z nejlepších co jsem viděl. A finální finish, to byla krása. 8.5 / 10
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    STAROJDA: Doplnění - těch finishů bylo nakonec 8 (z 12ti zápasů). Nějak mi to nepřišlo.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Chci hodnotit od teď o něco přísněji, takže UFC Makhacev vs Garry dávám 6.5 / 10.

Docela fajn bylo, že bylo míň zápasů a tak to šlo rychleji. Finishů ale málo a žádný fight vyloženě nevyčníval. Vzrušení pomálu. Dva finálové zápasy za to stojí - už kvůli tomu, že šlo o tituly. Hlavní event byl napínavý, spoilovat ale nebudu.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    STAROJDA:
    :) napsal bych to asi tak že každý kdo má 12-0, pásy v nějaký organizaci co není úplná mrdka a hodili mu lano má v UFC šanci .
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    STAROJDA: Jak se na české scéně taky tolik nevyznám... no... definuj šanci. Na titul to nejspíš nebude, zas takový prodigy Szabová IMHO není. Je dobrá dost na to, aby tam vydržela víc než první dva tři zápasy? Já celkem doufám že jo. Takový poklidný střed divize, třeba i TOP 15 bych si u ní představit asi v klidu dokázal.

Podíval jsem se teď na FightMatrix a dost mě teda překapilo, že po výhře nad Pudilovou jí vychází světová dvanáctka v bantamu, čekal jsem jí někde kolem třicítky, čtyřicítky (ve FLW to měla kolem dvacítky). Tak to na ní bude teda docela velký tlak. Jsem zvědavej, jak jí booknou. Jestli jako top prospekt, který dostane rovnou někoho z patnáctky (což může skončit buď úspěchem, nebo taky tím, že jí někdo zválcuje a my se, možná trochu neoprávněně, budeme tvářit, že na UFC očividně nemá), nebo jestli jí vezmou odspodu divize, kde by zase naopak první zápasy zvládnout měla/mohla.

Pudilová jí teda AFAIK dala hodně zabrat (víc než by nakonec bodové rozhodnutí nasvědčovalo) a ta má docela nestabilní výkonnost.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Jak nesleduju Oktagon, má tato bojovnice šanci? Ony ty ženský v UFC už taky nejsou ořezávatka - jak v postoji, tak na zemi.

Dvojnásobná šampiónka OKTAGONu Lucia Szabová sa už v prestížnej česko-slovenskej MMA oganizácii nepredstaví.
    Chyba 403
    https://sport.aktuality.sk/mma/clanok/slovenska-mma-zapasnicka-lucia-szabova-odchadza-do-ufc-2026081315265290801
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    EVILMIND: Jsem viděl pár jeho highlightů na youtube a šikovnej je. Tak uvidíme až bude mít pořádnýho protivníka.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    STAROJDA: Hasan vypadal zabavne ale bohuzel na realne nedoslo na nic no, ne jeho chybou... :-)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    EVILMIND: První díl ale spíš jen lepší průměr, jsem zvyklej i na lepší. Ikdyž do UFC šli hned 4 z 5 bojovníků a imho zaslouženě. Dal bych tak 7.5 / 10. Já budu sledovat dál hlavně to indonésana (Bilal Hasan), tomu bude fandit i můj syn (taky je fanoušek MJ).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam