• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...

b j p
    "I saw someone say about Jiri, everyone has a plan until they get punched in the face. Jiri gets punched in the face until he has a plan."
    rozbalit záhlaví
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    STAROJDA: Jj, fakt parádní hlavní karta.
    Vypíchnu Bilal Hasana. Imho obří potenciál. Vypadal skvěle všestraně s tím, že všechmo mu šlo dobře až nadprůměrně. I když ten grapling mi, z pohledu naprostého amatéra, přišel lehce basic, ale fajn, že se nebál ho použít a dát soupeřovi něco dalšího k přemýšlení. Ale jinak flashy things (s výbornou stabilitou / koordinací), boxing, v klinči OK, vydržel i nějaký rány a intenzivní fightback docela tough soupeře, plus má knockout power. Navíc to velmi intelignetně mixoval a nezasekával se na jenom typu útoku. Tak uvidíme, jak mu to půjde s kvalitativně gradující konkurencí.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    BIOBOID: taky nechápu co to bylo. Je možný že rána do krku to může udělat?

Každopádně luxusní UFC - pěkně mě to zahojilo po tom včerejšku. Už prelims to rozjely slušně - tam zmíním ženský souboj. Parádní KO. I další bitky dobré. A hlavní karta to posunul ještě výš. Tam jde vyzdvihnout skoro každej zápas! A finále tím spíš. Celkově dám 8.5 / 10. Hlavní karta samotná by ale měla ještě víc. Paráda.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Co to ten číňan trefil? za ucho?
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    STAROJDA: Mno tak trochu klasika. Zlaté DWCS. Tady dávám tak 4.5 / 10. Bylo to spíš "Grapling to UFC", válení se po zemi. Ani dva UFC zápasy (po tom turnaji) to nezlepšily. Za zmínku stojí jenom Takaya Suzuki vs Joseph Larcinese - tam budu vítězovi fandit i ve finále. Krásnej striking.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    STAROJDA:

IMHO jich vzhledem k otřesný bídě ve slumech, Pehlwani (Wrestlingu) , přirozenýmu odpadu z Pro Kabaddi ála NFL a faktu že nejstarší bojová umění na světě jsou z Indie bude jen přibejvat .

Nevylučuju ani Heavyweight protože tak velký Indy jako ty z Goa jsem nikdy neviděl :D
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    TALPENNY: Tyjo díky, moje paměť je děravá. A zrovna Puju Tomar bych si mohl pamatovat, když prohrála s Shi Ming, které fandím ;)
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    STAROJDA:
    Jak je zřejmé z předchozích diskuzí na ten Whiteho svatostánek si moc nepotrpim nicméně v UFC jsou AFAIK min. Bharat Kandhare a Puja Tomar :)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Pokud vám chybí UFC, tak můžete mrknout na Road to UFC - asijskou obdobu DWCS. Je to turnaj, kde vítězové dostanou smlouvu. Bojují tam hlavně bojovníci z Asie a Austrálie. Já např. fandím Indům, aby už se někdo od nich do UFC dostal. Ale zatím se jim to nedaří :). Teď v seminifinále je taky jeden.

Teď to běží. Já se na to mrknu později za záznamu.

A btw UFC Shanghai (Nurmagomedov vs Song) začíná už zítra v 9:00.

STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    LUCIEN: Nn. Dělal jsem roky ve Fortuně, takže vím jak to chodí 😇
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    STAROJDA: Tak doufám, že sis na Apodacu vsadil :) (-6000)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    DWCS opět pobavilo. Nebyl to takový banger jak minule - první dva zápasy dobrý, další dva trochu anti-climatic. Ale finále byla bomba - bojovala přehypovaná Bella Mir. Byl to jediný zápas bez finishe, ale možná nejlepší z celého dílu. 7.5 / 10
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Čas na novou nástupovku? :) Prý má Jirka nejradši "Říkala si o to".

STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Takže UCF Sacramento - dobrej event. Rozjezd byl super, takže určitě dejte prelims. Pak to místy šlo dolů, hlavní karta byla o něco slabší - hodně válení se po zemi. Heavyweight zápasy nic moc. Naopak ženský zabojovaly dobře a i další lehčí kategorie ukázaly pěkný bitky.

Vypíchnu Young x Dorsainvil, Barbosa x Kuse a Emmers x Douglas (všechno v prelims). No a main event - klasická objímačka u klece od Fluffyho. Ale nakonec to bylo napínavý až do konce a Robocop ukázal, že vydrží pět kol. Takže nakonec přidávám půl bodík a dávám 7.5 / 10.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    celkem easy na rozjezd, tak to snad neposere

BOBESH
    BOBESH --- ---
    este koluje, ze prej si za nim doslo 15 cecencu, dyz schazoval na Brita

@mmashorties
    🤷‍♂️ Namo Fazil je větší blázen, než se čekalo 🤷‍♂️

Po tvrdém KO od Brita koluje sítěmi starší video, jak Fazil vyhrožuje, že někoho bodne. Dokonce si šel pro nůž, ale naštěstí uklouzl na pití, které shodil na zem. Šílený člověk ☠️
    MMA Shorties 🥊 on X: "🤷‍♂️ Namo Fazil je větší blázen, než se čekalo 🤷‍♂️ Po tvrdém KO od Brita koluje sítěmi starší video, jak Fazil vyhrožuje, že někoho bodne. Dokonce si šel pro nůž, ale naštěstí ...
    https://x.com/mmashorties/status/2090302378423562246?s=20
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    BOBESH: Zrovna koukal do telefonu, chudák Dana 😁
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Tak DWCS doručilo masivně. Jedno z nejlepších co jsem viděl. A finální finish, to byla krása. 8.5 / 10
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    STAROJDA: Doplnění - těch finishů bylo nakonec 8 (z 12ti zápasů). Nějak mi to nepřišlo.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Chci hodnotit od teď o něco přísněji, takže UFC Makhacev vs Garry dávám 6.5 / 10.

Docela fajn bylo, že bylo míň zápasů a tak to šlo rychleji. Finishů ale málo a žádný fight vyloženě nevyčníval. Vzrušení pomálu. Dva finálové zápasy za to stojí - už kvůli tomu, že šlo o tituly. Hlavní event byl napínavý, spoilovat ale nebudu.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    STAROJDA:
    :) napsal bych to asi tak že každý kdo má 12-0, pásy v nějaký organizaci co není úplná mrdka a hodili mu lano má v UFC šanci .
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam