• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYZDAOranzova nocni mura ???
    Vysledek voleb se mi zda pri nejmensim na bliti. Je to jen muj osobni nazor a rad bych tu videl i Vase nazory. Co rikate na to ze Paroubkova banda vyhrala tak drtivym vysledkem ? Jak se tvarite na to ze RATH bude hejtmanem stredoceskeho kraje ? A jeste pohled do budoucna myslite ze za dva roky obhaji Bem primatora HL.M. ? Dik za vase prispevky
    rozbalit záhlaví
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    ZAPPO: mily zlaty, true quality comes in small doses (http://flashtro.com/page.php?id=166). tedy, mezi vami gaussovsky pocetnymi, ji zcela jiste nenajdes. na okrajich krivky ji najdes mozna. frstouch?
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    TLUSTEC: vzdálené konce gaussových křivek jsou pouze známky extrémů.... Nikoliv kvality. Nečekal bych, že i v tomhle jsi tupý.
    Ale nevadí - třeba někdy, v budoucnu, najdeme nějaké jiné téma než assemblery, ve kterém tupý nejsi.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    ZAPPO: vzdalene konce gaussovych krivek byvaji synonymem kvality. abych to rekl tak nejak nematfyzacky - blbcu je vzdy vetsina :P.
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    TLUSTEC: Ach kaji se, pavlíku, matfyzu jsem se nikdy nepřiblížil a o strojovém programování nic nevím - jaká to tragédie:)
    A kdybych se plížil k bakaláři, to by mi bylo něco kolem 23? to by bylo hezké....
    Ale bohužel, mám pro tebe smutnou zprávu, já už nějakou dobu pracuju a vydělávám nejen na sebe - proto mě trochu rozesmutňuje představa, že bych někdy zažil dobu kdy by rozhodoval dav kriplů jak jsi ty.
    Naštěstí, nemocných lidí je pořád menšina, takže se můžu konejšit představou, že reprezentuješ nějakej hodně vzdálenej nemocnej konec gaussovy křivky.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    ZAPPO: mily larpisto zappo, sacuji te na matfyzaka-flakace, co s odrenyma usima speje k bakalari. tot mne bude nalepkovat retardovanym?
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    GOG23: pro konformniho cloveka asi ano - co mu tez jineho zbyva, nez se usmivat. nektere alternativy jsou holt za horizontem.
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    GOG23: Zase nesměšuj lidi, co dělají v IT s retardovanýma chudákama z hlubin nyxích divnoauditek, jo?:)
    GOG23
    GOG23 --- ---
    TLUSTEC: Jak jsem již psal: "Opravdu úsměvné".
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    GOG23: zadarmo je pritom paradoxne uplne vse - penize jsou umely vymysl a prostredek smeny. na existenci surovin a vzniku veci ma podil jen lidsky duvtip, prace a ochota, nikoliv nejake penize.
    GOG23
    GOG23 --- ---
    Je stejně zábavné jak si lidi co dělaj v IT myslej že je něco zadarmo a aplikují své modely na reálný svět. Opravdu úsměvné.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    a ktera ze cizina je ta nekapitalisticka?
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    FEMUR: jedu tam pod stan, takze ho moc nepodporim, trumbero.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    BONGI: nebylo. byl bych lokajsky se zvrhlym smyslem pro povinnost a onformitu, jako jste vy.
    BONGI
    BONGI --- ---
    TLUSTEC: ale meli, mozna by to ted bylo lepsi..
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    FEMUR: nevim, mne rodice nikdy nebili, byl jsem hodne dite a premiant. ne jako mentalne pribrzdeny femur.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    BONGI: ani o jednom. svedci leda o schopnosti historickeho nadhledu.
    BONGI
    BONGI --- ---
    TLUSTEC: Promin, neuzivam rad silna slova, ale tenhle vyrok svedci bud o momentalni silne frustraci (nevyhodili te ti zli kapitaliste z prace?) nebo chces silne provokovat a nejsi schopen rozeznat hranice slusnosti nebo jsi proste vul.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    FEMUR: ja si a svymi idealy stojim, a umim si je zduvodnit i odargumentovat.
    nechapuale, jak jim doda na vaze ci verohodnosti, ze paralelne rozbiju cifernik nejakemu pitomci, co z nich dlouhodobe nechape ani promile?
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    FEMUR: hlupaku! myslis, ze rvacka s nejakym prorezimnim lokajskym pitomcem je u mne prioritou leta?

reknu ti to takle - jsem mirumilovny a nasili se mi prici. mam 10x lepsi veci na praci a v planu, nez muzes srovnat fasadu nejakemu frustratovi. nic mi to neda (a tobe uz vubec ne, krom par dni neschopnosti).
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam