• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYZDAOranzova nocni mura ???
    IF_
    IF_ --- ---
    Ňák vám na ty demšky nechodí lidé, Tlustec kde se flákáš?

DAVIDO
    DAVIDO --- ---
    TLUSTEC: A k tomu si z toho co jsem napsal došel jak? Upřímně, zajímá mě myšlenkový pochod kterým v napsaném textu vidíš něco co tam není. Díky za odpověd a vysvětlení.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    IF_: Ne, IP je kutnohorsky lokalni poskytovatel.
    IF_
    IF_ --- ---
    TLUSTEC:
    Každý to vidí ze svého úhlu pohledu.

nepsals to ty?
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Takovehle ohybani historie, to je zazitek.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    TLUSTEC: To je ono! Vsichni byli blbi, to nebyla perzekuce!
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---

Re: Pane, toto je nesmysl!
    16.11.2011 06:55 109.73.212.* reagovat
    Každý to vidí ze svého úhlu pohledu. Já třeba znám člověka, který se v polovině 70. let na VŠ dostal (i když pocházel ze silně nábožensky aktívní rodiny) a po půl roce ze školy odešel, prostě proto, že na to neměl (tenkrát mělo naše VŠ školství vynikající úroveň), A dodnes se všude ohání údajnou perzekucí a politickým vyhazovem.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    FEMUR: uz jsem zduvodnoval nize, precti, pochop, pak reaguj. Jakekoli jine poradi z tebe muze opet ucinit pitomu.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    IF_: Jak rikam, od jiste chvile se do te doby stabilni pomer prudce zmenil ve prospech ODS. Podivne :).
    IF_
    IF_ --- ---
    FIONOR: Tlustec věří jen průzkumům, které někdo zfalšoval, abych parafrázovala jistého britského politika:)
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    TLUSTEC: pokud podobnému průzkumu, který postrádá metodologii, věříš, pak jsi prvotřídní kus vola
    IF_
    IF_ --- ---
    TLUSTEC: Vždyť sám píšeš, že si tam může kdokoliv naklikat cokoliv, můžeš mi tedy vysvětlit, kde je ta relevance nebo co by měl ten web dokazovat:))?
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    FEMUR: pokud mas pocit, ze je vdnesni dobe 47.4% podpora ODS realnym cislem, jsi jeste neduvtipnejsi bagge, nez jsem kdy predpokladal. o to vetsi bude povolebni rozcarovani.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    FEMUR: goly padaji do branky, tuti, a hlavou se maximalne tak davaji.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    FEMUR: ta levicova tam klikala asi pul roku, kdyz si k tomu nasla cestu sama. po nabehu ODS guerilly se vysledek nekolikanasobne otocil za 3 tydny. Nahoda, asi. :P.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    IF_: Mila Moulo, jde o stav pred mesicem, vznikly SPONTANNE. Pote, co se link zacal objevovat v ruznych pravicackych diskuzich, nabehla pravicova guerilla, a ted se jdi podivat na aktualni stav, co je to "naklikane" :P. Gol do vlastni brany, agility! :P
    IF_
    IF_ --- ---
    TLUSTEC: Preference vyklikané na tetu? Congrats!!
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    BONGI: pravidlo se, mily bengi, tyka NYXU - nikoli tomu, co je volne po internetu, ne ze bych ho uznaval, ale plesknout s nim po cumacku to pripitomele bagge by mne vubec nevadilo.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    BONGI: inspiroval se prispevkem od jinud, kde bylo psano totez, ba daleko hur pro vas.

mate uz letenky?
    Volební preference strany KSČM - Komunistická strana Čech a Moravy
    http://volebnipreference.cz/volebni-preference-komunisticka-strana-cech-a-moravy.htm
    BONGI
    BONGI --- ---
    KEMAL: Jestli se nemylim, tak mi chvili i tvrdil, ze to jen pastnul odjinud (takze to sam nevylucuje), nez si uvedomil, co je tam vlastne napsano.

Takze pokud by "prepastovaval" (starsne slovo!) sam, je to OK, jinak ne!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam