• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYZDAOranzova nocni mura ???
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    FEMUR: ty bys kalouskovi mluvciho delat nemohl, utloukli by te cepicemi.
    PIGSTER
    PIGSTER --- ---
    TLUSTEC: ale ja nezpochybnuji jejich vuli, ja se jen ptam, jestli tato jejich vule byla zcela svobodna, nebo byla do jiste miry podporena nejakym tlakem. Vzhledem k tomu, ze v organizaci cele te legrace byly velmi silne zainteresovane odborove svazy, kde je zaruka, ze tito jedinci nebyli staveni pred rozhodnuti "nepodporis odbory, uskodis sam sobe v zamestnani i svym kolegum" - ja jen tvrdim, ze to cele vypdalao z meho pohledu dost podezrele (jako by celou tu akci vyuzivala jedna konkretni neprilis velka zajmova skupina k dosazeni svych konkretnich cilu spocivajicich v a) uprave mocenskych pomery ve prospech teto male skupiny a b) potencialni naplneni soukromych kapes teto male slupiny)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    TLUSTEC: *26
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    PIGSTER: zpochybnit vuli 120k lidi, to uz chce tuze demokraticky zaludek! tak nejak po kalouskovsku.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Tlustec nas bude politicky presvedcovat?

PIGSTER
    PIGSTER --- ---
    TLUSTEC: tak nejak dlouhodobe jsem nabyl dojmu, ze tento narod nebyl spokojen (nebyl a neni a asi nikdy nebude) s nicim - a tento fakt dava najevo predevsim hlasitym frflanim v hospodach, na internetu a kavarnach cimz jeho nespokojenost tak nejak konci.
    Odborarske vylety do prahy se tomuto IMHO nijak nevymykaji (neb se dle meho v tomto pripade nejedna o zcela svobodny a vlastnim usudkem podporeny projev nespokojenosti se systemem).
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    TLUSTEC: a myslis ze to zvladnes?
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    _BENNY: gramaticky i vecne to tak vypada, Mlho.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    TLUSTEC: "my"? takze hodlas presvedcovat "nas"?
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    TLUSTEC: Na tenhle argument skutecne nejde nijak reagovat, opet jsi vyhral diskusi :))))
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    _BENNY: kazda uklizecka, listonoska nebo prodavacka ma v politickem nazoru vetsi jasno, jak vy, "uvedomeli samozremepravicovevolici obcane" :P
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    TLUSTEC: tu? mazej rozdavat letaky do mesta
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    _BENNY: ale Mlho, o co se tu celou dobu snazim?
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    TLUSTEC: imho to bude tim, ze volici TOP09 dosud nepochopili, ze tahle zeme je z principu levicova. mozna bys jim to mel vysvetlit, treba to jeste nevi.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    IF_: "ekektorat"? velmi dobry novotvar, ano, tak lze nazvat volice ODSTOP09VV.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    ROMANET: obavam se, ze letecke fotky hovori jasne - ale proc se o tom s vami hadat? mne ta ucast tesi, to vy se chytate stebla a budete si z poslednich slov namlouvat, ze tento narod je se soucasnou kleptomafiovladou spokojen, protoze jste ji svou tuposti pomohli ke korytu.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    Budou se dit veci, mili volici TOP09, aneb politicke prezivajici megashnilotiny Kradouska , zastiteneho senilnim spicim rackujicim tajtrlikem. Volive VV chapu, volice TOP09 ne - to jsou oligofrenici, co maji nacerveno zaseknuty smer vlevo, a tak zvoli sebevetsi zrudnost, pokud se deklaruje pravicove.

Zprávy | ParlamentniListy.cz – politika ze všech stran
    http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/Americky-novinar-o-Bradacove-Kalouskovi-a-Blazkovi-Budou-se-dit-veci-238554
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    TLUSTEC: já v úterý odhadoval, že je v tramvaji tak milion lidí... sice mi řikali, že se tam vejde max stovka dvě, ale tyhlety chytráky já nemám rád
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    TLUSTEC: aha, takze odhad znepokojeneho levicaka ... okej, opet jsme si vsichni v diskusi rovni :)
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    ADMIX: vlastni odhad
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam