• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYZDAOranzova nocni mura ???
    Vysledek voleb se mi zda pri nejmensim na bliti. Je to jen muj osobni nazor a rad bych tu videl i Vase nazory. Co rikate na to ze Paroubkova banda vyhrala tak drtivym vysledkem ? Jak se tvarite na to ze RATH bude hejtmanem stredoceskeho kraje ? A jeste pohled do budoucna myslite ze za dva roky obhaji Bem primatora HL.M. ? Dik za vase prispevky
    rozbalit záhlaví
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    IF_: "predstirana nevedomost"? no to se pak nemuzes divit, ze si myslim, ze tam sedi Moula.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    FEMUR: zebral? prislo mi ponekud nejapne, ze se tu po mych komentarich nekomu styskalo, a pritom "akceptoval" ban. tak mne zajimalo, za co vlastne je a na jak dlouho. any q?
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    IF_: otazka je, esiva ses primluvila. protoze esi ne, ani to delat nebudu :P
    IF_
    IF_ --- ---
    TLUSTEC: Vzpomenu si az mi zas pri banu budes zebrat v poste abych se za tebe primluvila:*
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    IF_: moulicko, na kute. panicka nema rozum, ze te pousti na net takhle pozde.
    IF_
    IF_ --- ---
    TLUSTEC: Uz se zas snazis dokazovat, ze jsi vazne debil?
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    HWLLFFRDD: ale jdi ty, weighte. nedelam picusovskeho nic, jen rad argumentuji sam proti davu, coz mne uspokojuje, a dav se*e.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    TLUSTEC: ovšem na druhou stranu jsi tak trochu píčus
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    HWLLFFRDD: femur jiz nekolikrat naznacoval, ale moje orientace takove sblizeni nedovoluje.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    TLUSTEC: co se škádlívá, to se rádo mívá
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    HWLLFFRDD: pokud ji ovsem nekdo nespecifikuje za mne, od cehoz je onen linked-in daniela pedera bagge :).
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    Tlustec si vytyčil poněkud obtížný cíl, je-li smyslem kompromitujících materiálů neexistence něčeho. Existence se obyčejně dokazuje mnohem snáz
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    FEMUR: DT or GTFO. mam zase prepastnout linkedin, aby ses sesypal, a zase mi zaridil ban?
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    FEMUR: pohrdas manualni praci a technickymi profesemi? ty, nedostudovany radobypoblitolok? :)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    FEMUR: Chovej se k proletariatu slusne, nebo pujdes rubat uran.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    FEMUR: moula sem pise pod prezdivkou IF_.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    ... protoze kdyz ma nekdo jiny nazor, tak je potreba ho umlatit cepicemi.

V čisté demokracii vládne většina. Tečka. „Co je na tom špatného,“ mohli byste říct. No, na tom by mohla být špatná spousta věcí. Co třeba lynčující dav? Je tam jen jeden hlas proti, a to je chlápek na konci provazu.

Na tohle si vzdycky vzpomenu, kdyz nekdo obhajuje spravnost nazoru poctem hlasujicich.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    PIGSTER: stejne tak si mohu myslet, ze ti, co tam nebyli, byli ovlivneni nejakym tlakem (probihajici vikend, teple pocasi, medialni propaganda, medii sirena nechut k aktivitam odboru, nalepka z komunistickeho smysleni). Any Q? femurovi to vysvetlovat netreba, tam chybi jak synapse diskuzni, tak kognitivne-analyticke,.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    FEMUR: ty bys kalouskovi mluvciho delat nemohl, utloukli by te cepicemi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam