• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYZDAOranzova nocni mura ???
    Vysledek voleb se mi zda pri nejmensim na bliti. Je to jen muj osobni nazor a rad bych tu videl i Vase nazory. Co rikate na to ze Paroubkova banda vyhrala tak drtivym vysledkem ? Jak se tvarite na to ze RATH bude hejtmanem stredoceskeho kraje ? A jeste pohled do budoucna myslite ze za dva roky obhaji Bem primatora HL.M. ? Dik za vase prispevky
    rozbalit záhlaví
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    TLUSTEC: Updatuj se, termin LMD se nepouziva.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    FEMUR: LMD v akci?
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    FEMUR: nezebral jsem, jen jsem naznacil, ze pokud nekdo touzi po mych klomentarich, a zaroven akceptuje tebou vybuleny ban, ze by mozna mohl zaujmout mene rozpolceny postoj. any q?
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    FEMUR: zebraci nahle vadi? a ja myslel, ze je beres za prirozeny atribut rozkvetajiciho kaitalismu.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    IF_: "predstirana nevedomost"? no to se pak nemuzes divit, ze si myslim, ze tam sedi Moula.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    FEMUR: zebral? prislo mi ponekud nejapne, ze se tu po mych komentarich nekomu styskalo, a pritom "akceptoval" ban. tak mne zajimalo, za co vlastne je a na jak dlouho. any q?
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    IF_: otazka je, esiva ses primluvila. protoze esi ne, ani to delat nebudu :P
    IF_
    IF_ --- ---
    TLUSTEC: Vzpomenu si az mi zas pri banu budes zebrat v poste abych se za tebe primluvila:*
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    IF_: moulicko, na kute. panicka nema rozum, ze te pousti na net takhle pozde.
    IF_
    IF_ --- ---
    TLUSTEC: Uz se zas snazis dokazovat, ze jsi vazne debil?
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    HWLLFFRDD: ale jdi ty, weighte. nedelam picusovskeho nic, jen rad argumentuji sam proti davu, coz mne uspokojuje, a dav se*e.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    TLUSTEC: ovšem na druhou stranu jsi tak trochu píčus
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    HWLLFFRDD: femur jiz nekolikrat naznacoval, ale moje orientace takove sblizeni nedovoluje.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    TLUSTEC: co se škádlívá, to se rádo mívá
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    HWLLFFRDD: pokud ji ovsem nekdo nespecifikuje za mne, od cehoz je onen linked-in daniela pedera bagge :).
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    Tlustec si vytyčil poněkud obtížný cíl, je-li smyslem kompromitujících materiálů neexistence něčeho. Existence se obyčejně dokazuje mnohem snáz
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    FEMUR: DT or GTFO. mam zase prepastnout linkedin, aby ses sesypal, a zase mi zaridil ban?
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    FEMUR: pohrdas manualni praci a technickymi profesemi? ty, nedostudovany radobypoblitolok? :)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    FEMUR: Chovej se k proletariatu slusne, nebo pujdes rubat uran.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam