ADMIX: Jasný,)
Problém je v tom, že abych ti vysvětlil proč, musel bych se a)snížit na úroveň pochybných idček s pochybnými tzv ezoterickými zájmy jako jánevim určitě ekim, dál radši nebudu jmenovat, nebo za b) bych musel strávit spoustu času hledáním a dalšíma činnostma, co budu provozovat už tak celý odpoledne na svoje témata, což se mi nechce.
Zkusím to proto zkrátit.
Nerozumíme si proto, že mi nechceš rozumět, a nechceš rozumět zrovna mě proto, že neznáš/nemáš zapnut mód "poslechnu si cokoliv, sebevětší blbost pokud to bude mít nějakej aspoň závan myšlenky nebo struktury, a
budu se snažit pochopit, co tím chce autor říct".
Jinými slovy chápat mě nemůžeš, prtože nechceš. /omlouvám se za tautologickou rozbředlost/
Podívej já diskutuju se spoustou lidí na spoustu témat (a zdaleka ne jen těch abstraktních, používám to i k reálnému problem solvingu "na vlastní účet"), takže vím že ačkoliv jsem idealistickej blázen, tak zas úplný kraviny nekecám (když zorvna nekrmím femura v mé osobní mindzoo), jakkoliv si rád ulítnu. To je už holt moje nastavení, pramenící z pozice a situace atd. tohle máme všichni, že a kždej jiný.
Takže vím, že existujou lidi, kteří jak poměrně slušný skill diskutérský, tak hlavně nějaký myšlenky kterýma obsahově originálně přispějou, kteří by ty tři posty pochopili bez problémů. Protože chtějí. And thats it. A ani to nemusí znamenat že s tím vnutřeně souhlasí,)
Ve zkratce k jádru: přečti si něco o teorii funkce mozkových hemisfér, ale ne proboha na osudu nebo tak, ale stáhni si nějaký skripta, třeba "frontal lobes" od myslím metzgera na avaxhome.vs nebo jinde určitě budou.
Teorie dichotomického efektu funkce hemisfér na kognitivněbehavorální procesy je jedna z nejzneužívanějších (ezoteriky, hledači "god gene" apod.) z neurověd, ale to neznamená že její experimentálně verifikované jádro je blbost, že.