• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYZDAOranzova nocni mura ???
    SARF
    SARF --- ---
    IF_: já vím, to je OK, akorát mě fascinuje, že po něm někdo sáhne. Vždyť takoví pitomci jsou polibek smrti.
    IF_
    IF_ --- ---
    SARF: Mluví o tom půl roku, že odejde.
    SARF
    SARF --- ---
    DAVIDO: to jo, ale Dryml ??? Větší haluz už byl jen strejda Simkanič.
    DAVIDO
    DAVIDO --- ---
    Ona je to teď už spíš taková duhová noční můra.
    SARF
    SARF --- ---
    Něco k tý oranžový noční můře /sorry za OT :--) /

Další přeběhlík - Dryml pomůže Zemanovi - E15.cz / zprávy
    http://zpravy.e15.cz/domaci/politika/dalsi-prebehlik-dryml-pomuze-zemanovi-859713#utm_medium=selfpromo&utm_source=newsletter&utm_campaign=ekomail
    BONGI
    BONGI --- ---
    BONGI: Abych to zjednodusil: Je slideni po cizim soukromi a roznaseni techto "drbu" obhajitelne tim, ze si lide maji soukromi hlidat??? Ze tohle nemyslis vazne, ze ne?
    AFRAM
    AFRAM --- ---
    SARF: Ne.Tlustec mi nelezel v zaludku vubec.Ani jako Tlustec, ani jako Zilog. S jeho nazory nesouhlasím, ale - to je na DS přece normální. I zcestný názor je pořád názor.
    Ve chvíli, kdy ale názory jiných začal napadat prostřednictvím porušováním pravidel a vydíráním lidí - varoval jsem ho.Na moje varování nedal. Ke své škodě.
    BONGI
    BONGI --- ---
    TOM: Asi jsem natvrdly, ale priznam se, ze moc nerozumim tomu, co vlastne obhajujes?
    Kdyz budu mit v baraku kde bydlim drbnu, ktera bude s uchem na hrnecku u zdi a s okem na spehyrce spehovat veskere soukromi v baraku a schuti pak roznaset drby na verejnosti (v lepsim pripade) - "ten ma milenku, ti se vecer hadaji, ten hrozne chrape, tihle se trikrat denne koupaji, ten posloucha spatnou hudbu, stanici ......" a jeste k tomu dodavat sve fabulace o realite : "ti jsou taci a taci, jeho soukromi by mel znat jeho zamestnavatel, ten by se divil..." ...... budes pak jeji chovani obhajovat tim, ze si ostatni maji davat pozor a : "nehadat se v noci, nemit milenku, nechrapat, neposlouchat zakazane veci, a proste - neprovokovat, davat si bacha, nedelat nic, co by je mohlo ohrozit ci zpusobit drby majici vliv na jejich povest... atd atd???

Nestavis to cele trochu na hlavu?
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    _BENNY: To si nemyslim.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    PREVIT: rozumim tomu tedy spravne, ze uz na nyx nechce?
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    Od: PREVIT (31.07.12 23:54:21) --- Reply
    ZILOG (31.07.12 23:48:29):To neni neschopnost, jen me to tak nezajima, abych se snazil. Treba jako tenkrat, kdyz jsem objevil archiv tvych fotek na CVUT, ktery jsi po mem zverejneni jedne, nebo dvou bleskurychle (s kvicenim podsvincete? :))) smazal.
    Zamet si laskave pred svym vlastnim prahem...
    BTW - ty fotky mam stale na disku.

ZILOG Od: ZILOG (31.07.12 23:48:29) --- @, Reply [23:54:18, Zalozky]
    PREVIT (31.07.12 23:44:56): kdybys nebyl neschopny, jak jsi, a historie sahala, kam nesaha, najdes tam i kterak mne identifikoval (dobre, ja se predstavil, a on s hruzou zjistil) muj kolega. neodpustil si par poznamek, ale svou identitu odmital na oplatku vyjevit - tak jsem si ho dohledal (15min, gogle). pak mu nezbylo, nez konstatovat, ze jsem sikovnej, a dat vztahy do poradku :).

Anonymita neexistuje. A ani neni potreba, pokud si clovek stoji za svym. A lide, co si nevidi do pusy, a kdyz jsou usvedceni, tak kvici jak podsvince, mi prijdou trapni, nikoli hodni nejake ochrany.

A klidne jim to tam prepastni, stariku.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    Pozdrav od Tlustce/Ziloga z Cyberspace:

Od: ZILOG (31.07.12 21:58:07) --- @, Reply
    Doporucuji si ten koncert malosti precist: [ Oranzova nocni mura ??? ]
    Nepochybuji, ze casem bude toto auditko ucineno neverejnym, ale o to mene se budu muset rozcilovat nad tim, jake stado pokakanych pokrytcu to na tom Nyxu vegetuje...

ZILOG Od: ZILOG (31.07.12 21:51:22) --- @, Reply
    previte, zdalipak tvi pripokakani soukmentovci v oranzove nocni mure vedi, ze jde o verejne, googlem indexovane auditko?
    a ze cist tam stesky na mozne ohrozeni anonymity od bulvarniho pisalka novackeho portalu, ktery na nyxu taha informace z kdekoho, jen aby mu nevyschlo pero, nebo od samozvaneho admina (rozumej - cenzora, nikoli technickeho spravce) aframa, co si hlida pokojnou atmosferu hospody, ale neopomene mit v 9 z 10 prispevku nejaky sexualni dotaz nebo perverzni osobni anketu, neb mu vyschlo taktez pero?

Je mi to ustrasene kvileni k smichu. kdybych zitra takovemu femurovi napsal kridou na dvere velke "T" jako Tlustec, nevim, zda by se pokakal jeste predtim, nez pujde na policii, nebo az potom... trapnost nade vse.
    DIVER
    DIVER --- ---
    LONESTAR: vsechno popru! :))
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    TOM: Vono to zní jako za totality, a není to tím že by byla totalita dneska, ale jakejkoliv systém co musí po lidech něco chtít sahá primárně k represím v práci s následným potenciálem ekonomické likvidace.

Ačkoliv patřím spíš k těm co nic tajit nemusí /ani tak ani tak/ a tak netají, davida a divera NAPROSTO chápu a dokážu si to přesně taky reálně představit.
    Já jako budoucí "snad absolovent" filozofické fakulty co půjde "snad",) makat k otci to neřeším, ale když si představím někoho koho na rozdíl ode mně opec spacy, meetingy a dreskódy neknockoutujou natolik, aby to někde pořádně kariérně nezkusil, tak sem se z odpůrce banu tlustecovi po tomhle překlopil jasně na stranu příznivců, dobře to výše zmínění napsali.
    IF_
    IF_ --- ---
    LONESTAR: OLOL:D
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    DIVER: myslíš tu jak se culíš v konopným poli? tu mám dobře uloženou, Jasánek :D)))
    DIVER
    DIVER --- ---
    TOM: tak se za ty vlasy jeste jednou poradne zatahej. co se na tom, proboha, neda pochopit? prave tlustec byl duvodem, proc jsem pred nedavnem smazal nektery svoje fotky z nyxu. aniz bych tusil, ze neco takovyho opravdu dela, presne to byl u me typ idiota, ktery by mi mohl kurevsky zavarit. drobnej unik - velkej pruser - vyhazov - problemy - hypoteka - barak na krku. to je u me naprosto realnej scenar a o zadnou totalitu pritom nejde.

podotykam, ze jsem taky mlady bezdetny idealista.
    DAVIDO
    DAVIDO --- ---
    TOM: Jaký nepohodlí? To snad nemůžeš myslet vážně.

Nevím jestli si uvědomuješ, jak je v současné době jednoduché mít obrovské problémy v zaměstnání kvůli nekorektním názorům, nevhodným kamarádům, minulosti, nevhodným koníčkům atd. Proto taky existuje veřejný projev, a soukromý projev. A proto taky spousta lidí nemá třeba Facebook atd. Tento server je kvůli technické anonymitě právě takovým polosoukromým prostorem. Na nyx nechodí jenom lidi jako například Ekim, co můžou říct kdekoliv a cokoliv, aniž by je to nějak ovlivnilo v profesním životě. Sem chodí i lidi co si prostě některé věci normálně říct nemohou dovolit. Nyx jako komunikační platforma bez takového omezení má svoje kouzlo. Pokud se tady bude prohánět pár Tlustců, tito lidé sem prostě z pudu sebezáchovy přestanou chodit a přispívat. Ten ban chrání tyto uživatele před útokem kterému se nemohou bránit a který může být pro ně likvidační. A v důsledku i pro jejich děti.

Tlustec je prostě nebezpečnej, a před nebezpečím můžeš buď utéct, nebo ho zničit. Díky banu Tlustce nemusí část uživatelů utíkat.

Pokud tento pro mě zásadní a naprosto jasný fakt nechápeš, nebo odmítáš pochopit, nemáme se už o čem bavit, a tvoje další prohlášení nebudu považovat za diskuzi, ale za tzv. trolling. A budu na něj odpovídajícím způsobem reagovat. Tj. vulgaritou, nebo ignorací, podle nálady :)
    DAVIDO
    DAVIDO --- ---
    PS: Je mi úplně jedno, že jedná ze svého pohledu spravedlivě, škodí a ohrožuje všechny ostatní. Ze svého pohledu spravedlivě jednalo i to hovado co postřílelo 100 dětí na ostrově.
    DAVIDO
    DAVIDO --- ---
    TOM: "My" myslím všechny uživatele nyxu, kteří nedělají to co Tlustec. Kteří zachovávají jistou "štábní kulturu", kteří si sem přišli počíst, pokecat, pohádat se, seznámit se, předvést internetové penisy, ztrapnit se...ale bez pátrání po skutečných identitách ostatních uživatelů, pokud si to oni nepřejí, tím spíše za účelem jim uškodit. Prostě všechny. To znamená i Tebe.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam