• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYZDAOranzova nocni mura ???
    Vysledek voleb se mi zda pri nejmensim na bliti. Je to jen muj osobni nazor a rad bych tu videl i Vase nazory. Co rikate na to ze Paroubkova banda vyhrala tak drtivym vysledkem ? Jak se tvarite na to ze RATH bude hejtmanem stredoceskeho kraje ? A jeste pohled do budoucna myslite ze za dva roky obhaji Bem primatora HL.M. ? Dik za vase prispevky
    rozbalit záhlaví
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    PREVIT: Já kotoučák B 52(rodičů), pak nějakej Hitachi z tuzexu kterej jsem obdržel k vánocum. Pamatuju na první nahrávku, co sem na něm poslech Jethro Tull "Thick as a Brick".
    LONESTAR: Hele, to ani ne, nějaká svoboda a tak nemuže vyvážit bohatství pro každého (mimochodem, moje babka měla 600 důchodu a o bohatství by asi debatovala).
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    Hoši, vy tady těma vzpomínkama vysloveně rozvracíte Tlustcovo svaté nadšení :D
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    MANFRED: Ja nahraval na Sonet Duo az do roku 1977, kdy jsem zakoupil B70 (strasnej smejd). Nakonec jsem usetril na tuzexovej Grundig a bylo vystarano na dlouho...:)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    Opět je tu celorepubliková sbírka na „oběti“ tržní ekonomiky. Blog - Ilona Katzová (blog.iDNES.cz)
    http://katzova.blog.idnes.cz/...1012/Opet-je-tu-celorepublikova-sbirka-na-obeti-trzni-ekonomiky.html
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    PREVIT: Já naštěstí chodil do školy s klukem, co měl tátu co byl do toho blázen, takže to kupoval docela početně a kopíroval to na kazety (který teda člověk musel koupit v tuzexu stejně jako kazeťák), naštěstí už tehdy začaly. Akorát občas procházela jeho sbírka znárodňovacími procesy a jeho naháněli za propagaci západní kultury. Ale zase jsme měli festival politický písně, na koncert v tovární hale(v pracovní době) s lahváčem nezapomenu.
    Ale byla to dobrá prda, poslouchat tudle muziku a pak si poslechnout z televize
    Pavel Horňák - Kotě ( 1986 ) ( originál klip )
    http://www.youtube.com/watch?v=VlidWA7n7Tg&list=PL581C5721545A9F8C
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    MANFRED: Taky jsem jeden cas kupoval. Podarilo se mi to na nejaky inzerat a bylo z toho par (asi 10) moc peknych desek. Jeste je mam schovany. Z proneveril jsem tenkrat penize na oblek na promoci, kdyz me vyhodili od statnic... (mama to nastesti pochopila) :)
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    CAMOD3LKNH: To nedělej, šetři si to lidi s drahejma potravinama.
    PREVIT: Jo, krásný bylo kupovat to pod rukou za nekresťanský prachy případně v Praze na ilegální burze za asistence bdělé policie. A to eště sem byl mezi těma, co jim naštěstí šla přijímat imperialistická německá televize kde přece jenom byl trochu jinej výběr muziky (i když i tam byly často strašný kapely).
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    CAMOD3LKNH: To nic nemeni na tom, ze kdyz tahle muzika byla nova, k nam nesmela. A ze by mela v tech 70. letech posluchacu dost.
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    MANFRED: ja te lituji kontinualne.
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    PREVIT: to tu moc nebylo, ale proto, ze ta generace odrostla a uz o tu hudbu nebyl takovy zajem. ja mel v roce 2000 stejny problem sehnat 80kove new wave synths, az "komunisticke" sdileni na youtube to spravilo. trh na minority kasle.
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    CAMOD3LKNH: Já empatii mám, ale Vám chybí, proto mne nelitujete. Já hele za nic nebojuju, na bojování sou jiný experti, já se vyblbnu v práci a koníčky mám jiný. Kdyby to zkusili bojovníci, myslim pracovat, taky by zjistili že je to třeba bavilo víc než bojování, akorát je to víc náročný.
    (Rudí a fans se neprobudí, čert nikdy nespí)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    Metallicu bych mozna z te nekultury jeste oddelil...
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    CAMOD3LKNH: "Samanthy Fox, Mandy Smith, Europe, Metallicy, Bon Jovi, zaplava italodiscobuhvico". Tomu rikas kultura? To te teda lituju. Tohle vsechno mi bylo dost ukradeny.
    Me spis bavily zacatky Rolling Stones, Beatles, Hendrix, Kinks, Troggs, Beach Boys, bluesovi Fleetwood Mac, Joe Cocker, pozdeji Led Zeppelin, Black Sabbath, Deep Purple, Uriah Heep, Jethro Tull, Yes, pocatecni Genesis....
    A tihle vsichni byli za hranici, pres kterou by se melo na rozkaz strilet ne nepritele....hnus.
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    PREVIT: Ale, vzdyt to tu bylo. Hralo to na kazde pouti, a mel to ve skrince kazdy vojak zakladni sluzby. Samanthy Fox, Mandy Smith, Europe, Metallicy, Bon Jovi, zaplava italodiscobuhvico - na kazde pouti prehrsle.
    slintali jsme na to jak na buhvico, dnes jiz vime, ze to byl produkt komerce a malo navic.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    Me teda v 89 neslo o plisnovy mrkvace, tema jsem pohrdal. Me chybela kultura ze zapadniho smeru.
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    PREVIT: Totez si mysleli chichotalkove v prvorepublikovem parlamentu, kdyz bagatelizovali dopady krize na tehdejsi nemajetne - Gottwald hrimal, a oni se nudili. No, a po valce uz ani hrimat nemusel, protoze prvorepublikovych pomeru a toho, co z nich vzeslo, mel kazdy pokrk. Podstatne vice pokrk, nez v roce 1989 - tam slo o plisnove mrkvace a walkmany (nikoliv o Havla), zde slo o slusne zivobyti bez existencialnich hruz.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    CAMOD3LKNH: Muj projev zde je dan tim, ze bez tebe tady bylo mrtvo. A posledni dobou i s tebou.
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    MANFRED: ne "neobdrzenou reklamou", ale necim zhola jinym, manfrede - nedostatkem empatie a vhledu do dnesni doby. bojujes za lepsi soucasnost okazalym vyhranovanim se proti vcerejsimu nepriteli - mozna se nakonec povede, a on se probudi - ale nikoli navzdory tvemu vyhranovani se, ale kvuli tve necinnosti onde.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Dnesni produkce je dost slaba, ocenil bych vice obrazku ...
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    CAMOD3LKNH: Ale to je důležitá a závažná informace ohrožující soudržnost (společnosti teda ne, společnost nikdy soudržná nebyla, rudoši a jejich fans dycky přemejšleli jen jak komu zakroutit krkem, jak jsem si početl, tentokrát budou ďáblem hypermarkety), protože já jsem jasně tou neobdrženou reklamou diskriminovanej.
    CAMOD3LKNH
    CAMOD3LKNH --- ---
    Previte, tvuj zdejsi projev je jen takove neduverive okukovani toho, co se vymyka tve predstavivosti konformniho prezivani v teto nechytre komunite (= me malickosti). A stale presvedcujes sebe sama, ani ne tak mne, ze tvuj pristup je to prave.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam