• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOMEEKJungle / Drumandbass a všemožné zlámaniny
    KYN
    KYN --- ---
    Sobota za mě: Oproti minulejm ročníkům organizace o třídu vejš. Lidi, co tam na začátku čekali 3 hodiny by asi nesouhlasili, ale mně tentokrát všechno dávalo smysl, všechno bylo označený, dostat se z libovolný stage na jinou šlo samo, bez jakejchkoliv benešovskejch oklik. Zvuk na obou openair stagích super, třeba na obřím mainu bylo krásně slyšet na celý ploše.

    Překvapila totální dominance mainstage. Ta byla jediná furt narvaná, naproti tomu třeba na Hypa na druhým openair podiu bylo kolem 2 am trapně řídko.

    Set večera pro mě překvapivě Dillinja. Míchal starý Dillinjoviny s docela dobrejma žabákama, občas proložil pěknou písničkou (Together nebo One DJ od A-Sides). A všechno super mixy.

    Nějak souvislejc sem slyšel ještě lajfko Icicla (klasickej problém se zvukem, kterej šel proti předchozímu dj setu hodně dolu a pak kolísal track od tracku; jinak ale moc fajn show), Joe Forda (férovej neuro set, žádný závody v rychlosti míchání).

    Na main sem zašel 2x po 20 minutách na Andyho a Frictiona. Oboje probíhalo podobně: Popina (v Andyho případě většinou hodně nevkusná), doubledrop s libovolnym neurem ala Noisia a tak furt dokola.

    Nejdivnější byl Frictionův druhej set v Madhouse stanu: už dlouho sem neviděl někoho tak napečenýho. Skoro bych zaved novou stupnici, kde maximum vykoksovanosti je 1 Friction. Korunu tomu nasadil Skittles, kterej pod pódiem poskakoval s roličkou v nose :) Výsledek: kombinace neuro/neuro/klasika (např. Shadowboxing) tripledrop show, která mi vůbec nedávala smysl a řek bych, že sem nebyl sám.

    Jo a Whip Slap je Troglodyte 2015, hráli to uplně všichni :)
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    A ve ctvrtek LENZMAN!!!
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    Baaaadboy DJ ZINC! Jeden z nej dnb setu, co sem za tech 20 let v dnb slysel!! To bylo poste nejvic.... Strictly oldschool bizniz max do roku 2004 tipuju....nejvic!
    CRUSHEER
    CRUSHEER --- ---
    OGLOKOOG: a co hral?
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    Spor nezklamal.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    dc breaks daval takove zabaky ze spadl stream
    VIXLE
    VIXLE --- ---
    VIXLE: a ted taky docela sranda, zabery na etherwooda a k tomu hraje z blackoutu c-phone :D
    VIXLE
    VIXLE --- ---
    AKISAN: dobrej stream ted.. "tu mas pojistku", "zoom.. zoom, zoom!", "aj, dobre"
    TOMEEK
    TOMEEK --- ---
    L4MA: Dbridge mega zhubnul - sem ho skoro nepoznal:)
    L4MA
    L4MA --- ---
    tak, vcerejsi MHZ stage prekonala i Wormhole.
    v pravde sem vubec netusil co mam od Goldieho cekat ale bylo to godlike, stary MHZ a novy ultra-hyper-rollery, ktery sem v zivote neslysel, ale jen o nich ted premjeslim, tak mam husi kuzi. za tracklist bych dal modry z nebe. bylo to tak moc dobry, ze se mi poprve v zivote libil zahranicni MC (krom Top Cata), SP to doplnoval a bez nej by to nebylo tak dobry. :) jeste nikdy sem nevidel tak prirozeny vystoupeni a komunikaci dje a mcho.
    Lenzman pro me zazitek poslednich dvou let, cekal sem liquid jizdu, dostal sem neco co bych asi oznacil za "techstep 2015 edition" prolozeno tema nejlepsima soucasnejma liquid megahitama. bez mcho a bohuzel jen hodinu. bylo by moc krasny kdyby se objevil v praze s 3 hodinovym setem. :)

    jinak Dbridge naprostej standart, neurazi a nenadchne a prijde mi ze hodne zhubnul. :) Ulterior takovej kockopes celkem a mixy nic moc, ale asi velkou roli hrala predchozi namlsanost. ale pak tam za nim prisel Goldie jeste a pustil celej Inner City Life v nejakym prazvlastnim mixu, to bylo hezky.

    je tam obrovsky mnozstvi cizincu, rano ve vlaku sem si pripadal jak v Londynskym primestskym spoji.

    k negativum, celkove mi prislo ze je tam tak 30 toiek, nesmylny. vedle sem daval fotku fronty na pasky v pul 11 vecer, kamos tvrdil ze tam odpoledne stal tri hodiny. nebejt na friendlistu, asi bych to otocil. voda v cisternach dosla uz pred pul 1. v pul 12 me na baru obsluhovala holka tak na srot, ze i kdyz uz stala ta objednavka pred ni na pulte, tak se me 4x zeptala co sem si to daval a kolik me to stoji. kdyz sem pozadal nakyho jejicho kolegu jestli by mi uz nevratil (dochazela mi trpelivost) tak se mi vysmal. :) jo a kdyz sem prisel do arealu tak me z nejblizsi stage zdravilo Martin Garrix - Animals a pokracovalo to dalsim libovym EDMkem. :) na malejch stagich vypadaval proud. rani vyzvedavani z uschovny probihalo ve stylu "pod se mnou do zadu a vyberes si to sam"...
    tesim se na sobotu co predvedou Hype a Dillinja, ale moc a moc se bojim, ze mc Felon to cely domrda...

    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    AKISAN: nejede :(
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    MARIHAI: hahahahah))) same here a pak hned jedu tam za coppou)
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    AKISAN: gr8

    to odpocítavadlo tam ukazuje jak dlouho budu jeste dneska v praci .. taky dobry :D
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    MARIHAI: yap...dnb arena / ukf

    Let It Roll Summer 2015 - Live stream
    http://live.breakbeat.co.uk/
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    bude nejakej stream z LIR?
    SYXAO
    SYXAO --- ---
    VEX: takže žádnej Hatatitla ? :-/
    VEX
    VEX --- ---
    SOLDIK: Tanky jsou snad jasný ne?
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    OGLOKOOG: za predpokladu, ze se tam bude nikolja snazit propasovat par veci na postaveni maleho jaderneho reaktoru, ktery bude pohanet jeho 5 mobilu, 3 notase, lednicku a mrazak s nanukama a ze urcite insiroval i jine kutily, tak dost mozna i takto:

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam