• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOMEEKJungle / Drumandbass a všemožné zlámaniny

    DISKOFILŮM VSTUP ZAKÁZÁN / 2024: ZBYLI JEN DISKOFILOVÉ A DŮCHODCI

    EMOTIKONY / PHUN WORDS

    I Klute to ví: "Never trust a white man with dreads"

    2014 motto: never trust a dj that doesn't use headphones...

    rozbalit záhlaví
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    FALLENGEMINI: nic si z toho nedelej, ja trsal v matrixu na akiru, hm.
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    VON_GILOTINE: v poradku. s tim jsem smirenej. jen jsem mel potrebu sdelit svuj opacnej pohled, protoze jsem vcera videl toho vysnupanyho demona konecne hrat nazivo a prohopsal jsem na nem 150 minut v euforii (bez drog jako obvykle, u devadesatiminutovyho setu se mi tohle naposled stalo na Rockwellovi 2012). plus je to takovy maly rejpnuti do plena, ze dle myho neni mozny dissovat Frictiona a zaroven nedissovat Andyho ci AMCho (kterej se nebal opet hojne vykradat Andyho mixy, vrcholem toho budiz mit moznost slyset naprosto stejne zahranej mix s odstupem sotva 3 hodin behem jedinyho vecera)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    FALLENGEMINI: zni to jako klasicky frictionova paty pres devaty, nekdo to obhajuje a sedi mu to, nekdo to povazuje za formu bez obsahu a prazdnotu a dissuje to. tak to chodi
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    KYN: ja bych treba konkretne k tomu Frictionovu setu na Shogun stagi mel jenom slova chvaly. zacal takovym klasickym tuctovym neurem, ve kterym poslal par slusnejch novejch veci, nacez to ultradlouhym mixem poslal pres Shadow Boxing do oldschoolu, kde pak hral zhruba 15-20 minut stary zlomeny veci, vyvrcholilo to absolutne on-point mixem Feel For You VIP >> Watermelon, ze kteryho vybruslil do techstepovejch pecek 00's ala The Code (SKC Remix), nacez to zacal posouvat bliz soucasnosti (2 ultimatni mixy mi utkvely v hlave - z Detroitu Druggy a split mix s Chubrubem a jeste jednou dalsi cca 2006/7 peckou, ktera mi vypadla + absolutni peklo v rychlym sledu Kingdom na dropu spolecne se Stigmou, kterou tam podrzel s prohazovanim basy na 3 sestnactky a na ctvrty poslal Facade VIP) aby to zakoncil opet par trackama soudoby produkce. ty novejsi veci hral rychle, ale treba ve srovnani se vcerejsima setama Andyho nebo AMC to proste davalo smysl, vsechno to bylo strojove presny a ladilo to, dva tri mixy na efekt mu za selekci a progresi s radosti odpustim.
    KYN
    KYN --- ---
    FALLENGEMINI: ok, zajímavý...
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    KYN: Dillinja byl prisernej. Friction byl sice vyjetej, na to konto ale zahral nejlepsi sety celyho sobotniho vecera, ostatni tam k nemu byli jen do poctu. Icicle nevyrovnanej zvuk zezacatku ano - zhruba od pulky setu uz kazdopadne v poradku, ale Joe Ford nuda k posrani. Whip Slap se nehral zdaleka tak casto jako nektery dalsi (nezridka mnohem otravnejsi) veci (klasicky Mr. Happy - zajimalo by me, jestli vubec jeste nekdy prijde etapa, kdy se to hrat nebude, Sunday Crunk remix - proste nope nope nope nope nebo Dead Limit)
    KYN
    KYN --- ---
    FALLENGEMINI: FALLENGEMINI: Jakoze Icicle mel vyrovnanej zvuk, Dillinja stal zaprd, Friction nebyl vyjetej a Whip Slap se moc nehral? :)
    SYXAO
    SYXAO --- ---
    KYN: jop sobota dilinja SpectraSoul sety večera deadly viperz taky supr
    pátek ZINC! jeden z nej setů ever! spora jsem poslechnul chvilku a v pohoďe zahrál plno svých starých věcí
    čtvrtek super set goldie s sp mc a lenzman, ulterior motive taky fajn
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    AKISAN: hral i novejsi.
    KYN: absolutni nesouhlas od druhyho odstavce dal.
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    HEBLO: ano...nedal sem refresh
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    KYN: break nebyl...misto nej AMC)
    HEBLO
    HEBLO --- ---
    KYN: Break nebyl, ne? Misto nej A.M.C.
    KYN
    KYN --- ---
    AKISAN: Jj. Ja slysel asi 20x Zinc a 2x Spor. Jinak nic...

    Btw nebyl nekdo na Breakovi? Urcite byl dobrej, ale zajima me, jestli mel vubec naky publikum jeste...
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    Jo a uplnej kazdej mi chvalil SPORa...ja neslysel, ale fakt vsichni chvalili.
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    KYN: dovolim si nesouhlasit...na kouli si nedovedu hrani ani predstavit...furt bych se s tema skladbama mazlil.....az moc))))
    KYN
    KYN --- ---
    VON_GILOTINE: No.. Koks a djing podle me neni dobra kombinace. Zlaty koule...
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    KYN: holt nekteri harcovnici se umi o UK hvezdy "postarat"..
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    AKISAN: snad ho nekdo priveze,muselo byt top...
    KYN
    KYN --- ---
    L4MA: My pleasure)
    L4MA
    L4MA --- ---
    KYN: tak Whip Slap se to menuje... dik za doplneni myho hate listu. :)
    KYN
    KYN --- ---
    Sobota za mě: Oproti minulejm ročníkům organizace o třídu vejš. Lidi, co tam na začátku čekali 3 hodiny by asi nesouhlasili, ale mně tentokrát všechno dávalo smysl, všechno bylo označený, dostat se z libovolný stage na jinou šlo samo, bez jakejchkoliv benešovskejch oklik. Zvuk na obou openair stagích super, třeba na obřím mainu bylo krásně slyšet na celý ploše.

    Překvapila totální dominance mainstage. Ta byla jediná furt narvaná, naproti tomu třeba na Hypa na druhým openair podiu bylo kolem 2 am trapně řídko.

    Set večera pro mě překvapivě Dillinja. Míchal starý Dillinjoviny s docela dobrejma žabákama, občas proložil pěknou písničkou (Together nebo One DJ od A-Sides). A všechno super mixy.

    Nějak souvislejc sem slyšel ještě lajfko Icicla (klasickej problém se zvukem, kterej šel proti předchozímu dj setu hodně dolu a pak kolísal track od tracku; jinak ale moc fajn show), Joe Forda (férovej neuro set, žádný závody v rychlosti míchání).

    Na main sem zašel 2x po 20 minutách na Andyho a Frictiona. Oboje probíhalo podobně: Popina (v Andyho případě většinou hodně nevkusná), doubledrop s libovolnym neurem ala Noisia a tak furt dokola.

    Nejdivnější byl Frictionův druhej set v Madhouse stanu: už dlouho sem neviděl někoho tak napečenýho. Skoro bych zaved novou stupnici, kde maximum vykoksovanosti je 1 Friction. Korunu tomu nasadil Skittles, kterej pod pódiem poskakoval s roličkou v nose :) Výsledek: kombinace neuro/neuro/klasika (např. Shadowboxing) tripledrop show, která mi vůbec nedávala smysl a řek bych, že sem nebyl sám.

    Jo a Whip Slap je Troglodyte 2015, hráli to uplně všichni :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam