let it roll myma ocima
nejlepsi set liru nejspis zinc. skvele zamichany klasiky, cca 95-2005 a chvilema hral tusim ze tri. jinak naprosto bozi lenzman a d bridge vcelku zklamani - prislo mi, ze hraje hodne prumerny deepovky. vcelku prijemny prekvapeni byl dillinja, kterej je zjevne hodne dobrej dj a hral spoustu starejch veci. poslednich dvacet minut bohuzel sklouznul do totalnich kokotin. break nakonec nedorazil a hral misto nej amc. nakonec to mozna bylo jedno, protoze by to ten playaz mc stejne zkurvil.
zajimavy je jeste, ze spousta zahranicnich djs vytahlo ty samy dlouho nehrany klasiky. minimalne ctyrikrat jsem slysel shadowboxing, together od logisticse, true romance a jeste par, na ktery si uz nevzpomenu.
docela me letos prekvapilo i neuro, kdyz jsem okolo nejakyho prochazel, bylo to vcelku poslouchatelny. mozna se do toho zanru zase vraci groove.
na playaz stagi byl spatnej mc, kterej byl jeste navic idiot na ntou. byl treba hnusnej na barmanku, a kdyz sem na nej koukal, co se deje, tvaril se jako by me chtel zabit. pozdeji za mnou prisel, beze slova vzal moji ruku a kouka na hodinky. tak mu je natocim, aby na to lip videl a on odejde aniz by rekl dekuju. nakonec to zavrsil tim, ze za mnou prisel a ptal se me, jestli mam v usich kapesniky misto spuntu. tak sem mu rikal, ze to nejsou kapesniky, ale ze je mi jasny, ze si dela srandu. a on se neuspesne snazil tvarit, ze to byl uprimnej zajem o moje zdravi. proste kokot.