• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOMEEKJungle / Drumandbass a všemožné zlámaniny

    DISKOFILŮM VSTUP ZAKÁZÁN / 2024: ZBYLI JEN DISKOFILOVÉ A DŮCHODCI

    EMOTIKONY / PHUN WORDS

    I Klute to ví: "Never trust a white man with dreads"

    2014 motto: never trust a dj that doesn't use headphones...

    rozbalit záhlaví
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    L4MA: nigga a sběrač bavlny je vpořádku
    L4MA
    L4MA --- ---
    L4MA: nemuzu rikat nigga v teplakovce, aby se z toho akira nepochcal. :)
    L4MA
    L4MA --- ---
    SYXAO: takze ten v teplakovce nebyl coppa ale nu-c?
    SYXAO
    SYXAO --- ---
    FALLENGEMINI: jo pokračovalo přišel cca v půlce tomova setu přinesl nějaký midi klávesy a zvukař tuším mu to tam zapojoval
    L4MA: jo ty mc tam byli po všechny dny ale asi ne u každýho dje ve čtvrek nad ránem speciálně jacob a nu c hold jsi měl asi větší štěstí než já :D
    L4MA
    L4MA --- ---
    L4MA: a kdyz rikam nedele, tak myslim ctvrtek. :)
    L4MA
    L4MA --- ---
    SYXAO: na Shreddru jsem byl v sobotu na 3 djs a zadnej MC tam nebyl. ale v nedeli jsem tam jen nakouk nad ranem, a performovali tam Jacob a Coppa v sedy teplakovce - nevericne jsem kroutil hlavou a rikal si, jaky me neznamy mozek rozleptavajici drogy tam ty lidi drzej. :D
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    SYXAO: on si ten gear zapojoval uz odpoledne behem toho dnb step contestu, co mi rikal kamarad...a mi nerikej, ze to za dalsi 2 a pul hodiny jeste pokracovalo...
    SYXAO
    SYXAO --- ---
    FALLENGEMINI: no možná měla být nějaká zvuková zkouška před začátkem a ne že tam napochoduje když už hrál tom small a zbytečně ho stresuje zapojováním gearu...

    L4MA: no mě ty spectra fakt bavili ale stou ds čtvrthodinkou souhlas taky už jsem to tady psal...
    právě že ten dilinja mě bavil jak selekcí tak mixama a i jsem si řikal že mc kupodivu celkem moc nezasahuje bál jsem se aby to nebylo něco ve stylu skibadee apod. kterej tu hubu nezavře... btw jestli si se byl podívat pomalu kteroukoliv chvíli na shredder stagei tak tam to bylo skutečný mc peklo :D
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    L4MA: driv se mi darilo v hlave udrzet i tracklist k celymu setu, dneska uz je to trochu horsi aka na celej tracklist by to bez zapisku nedalo, ale ty stezejni momenty se mi udrzet dari :) a ja proste ten Sunday Crunk remix nemam rad, ne a ne a ne :D jinak to lajfko melo kazdopadne prijit jako rozjezd ty stage bez debat, delat live PA uprostred party je hodne nevdecny i v pripade, ze nebojujes se zvukem (nezavidim to Riye na rijnovy liquid flights, mrk mrk)
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    L4MA: jo ty sety by měly jít ven v ideálním případě všechny (můj asi ne, nebo když, tak až o dost později, mám teď video ze SWU). K ofiko stažení obecně nebývají (spíš zahraničních lidí), ale i tak max nejdřív za půl roku na SC Portalu.

    Ps.: Anédě vyřídím a za mě :*
    L4MA
    L4MA --- ---
    taky se jeste pripojim. :)
    Spectrasoul byli proti letosnimu Stormu absolutni nuda, bez vyvoje, halabala tracky, uplny zbytecna polsedni bassova ctvrt hodina. ale chapu ze za hodinu na festivale se neda vystavet to, co za tri hodiny v klubu.
    Icicle hodne zklamal, zvuk bylo otresnej, MC hulkal absolutne nevhodnym zpusobem, hudba divna, takovy jednoduchy ubouchany beatovy variace, tu a tam prolozeny necim vic sypavym. celkove byl ten "mix" strasne rozsekanej a neplynulej, najezdy odnikad nikam, michani 0. nejvic me zaskocil Problem, kterej sem si myslel ze Skittles vystrihne jak ve studiu a mektal jak postizenej. dalsi demonstrace jeho neschopnosti byla, kdyz Iceman daval Dreadnoughta. ve ctvrtek to jen tak do jinyho tracku zarymoval SP a to mi zpusobilo vylozenou rozkos, jakoby mi to zpival do usi ve sluchatkach.
    Dillinju jsem vzdal po 5 minutach, ze by se Felon drzel zpatky nemuzu potvrdit, na Hypea jsem se ani neodvazil vracet.
    Fragz a Frequax hodne prekvapili, z jejich obvyklejch setu jsem mel za to, ze uz se uchylili jenom k postizackymu crossbreedu na dve doby, ale oba vystrihly paradni tvrdy sety jako 3-4 roky nazpet. specielne Freqax to doplnoval dost solidnima mixama.
    ze Breaka nahradil AMC jsme vubec netusil, a uz jsem chtel zehrat na to, ze prave nastal oficialni konec drum and bassu, vzhledem k tomu, ze Break zacal hrat necrofunk a Mr. Happyho (a taky absolutne zmenil image :D) a otacet tracky ve frenetickym TPM stylu. jsem stastnej ze to fakt nebyl Break!
    Rockwell je blbec. jak tu nekdo rikal, ne ze by se na to nedalo parit/kalit, ale jen zopakoval necrofunk shitparadu, obcas prolozil necim starsi a kvalitnejsim, ale pri kazdym mixu jsem krotil hlavou, co donuti cloveka takle pohrbit svuj unikatni styl a talent.
    jako posledni jsem slysel typky Skud na Shredderu, ktery se toho fakt nebali a hrali ve stylu Trashera, Limewaxe, TOA az k uplnymu hardcoru.

    cesky djs jsem v podstate nemel moznost slyset ani jeden den, ale Meliffera zabijela, jakoby se poslednich 5 let vubec nestalo (bohuzel byla postizena vypadkem proudu) a Generixx samozrejme kvalita jako vzdy.


    GENERIXX: takze Basssistaz a Fallenuv set budou ke stazeni?

    KBN: TOA je rozhodne NL, u Countru jsem snad videl uz i CZ. :D ale myslim ze v JAR uz hodne dlouho nepusobej.

    PANORAMA: kde si slysel to neuro? :) ja se na to soustredil, a krom Warehouse bylo vsude jenom necro. :)

    FALLENGEMINI: husty, to si fakt pamatujes, nebo si delas zapisky? :) sam si vzdycky rikam "aspon 5 tracku si zapamatuju" a hned dalsi set vsechno kompletne premaze.
    FALLENGEMINI: Sunday Crunk je petarda! mrzi me ze jsem ho slysel jen jednou. :D

    ESKA: hehe, byla to takova nirvana, ze sem si rikal ze taky zakricim, at Mistr vidi jak moc nas to vsechny bere, ale nakonec jsem si to rozmyslel a jen jsem zatleskal s rukama nad hlavou. :D
    SYXAO
    SYXAO --- ---
    FALLENGEMINI: jo no já slyšel že zahlásili útok na 50k tak jsem se tomu upřímě smál osobně jsem čekal že by mohlo být max. tak do 30ti k... jinak ano řekl bych taky tak akorát netvořily se fronty na wc ani na drinky ani na jídlo když nepočítám frontu vně areálu u kempů na bankomat, nabíjení telefonů kebab a ledovou tříšť a navíc jsou tam velký rezervy do budoucna tak se to má ještě kam posunout...
    btw by mě i zajímalo kolik bylo neplatících na guestlist viděl jsem tam celkem hodně žlutejch pásek ;-)
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    SYXAO: prej 22k. ja hned prvni den slysel utok na 35-40k, nevim, kdo to kde sebral a roznasel. kazdopadne lidi bylo si myslim dost (tak akorat).
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    SYXAO: yap
    SYXAO
    SYXAO --- ---
    btw neví někdo kolik vlastně bylo na liru platících návštěvníku? jsem slyšel něco lehce přes 20 tisíc...
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    VEX: já se tesim jak phán)) krasna sebranka sme tam!!
    VEX
    VEX --- ---
    AKISAN: Povíme si v pátek.

    SYXAO
    SYXAO --- ---
    AKISAN: vím, bylo mi to jasný a proto to píšu, ale pro mě je to zlo .)
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    SYXAO: já mám SMACKa rád))
    SYXAO
    SYXAO --- ---
    FALLENGEMINI: ta Changing Faces mě mrzí že jsem jí neslyšel vždycky podá supr výkon, přišel jsem až na Hybrid Minds

    AKISAN: jo ten zvuk na Bassdrop byl fakt zprasenej na to že tam byl tuším EAW... no i čtvrtek byl na Bassdrop hroznej ale to bude asi tim že smacka prostě nemůžu slyšet a byla to první vystoupení a zároveň hrůznost co jsem slyšel na LIRu když jsem stavěl stan v campu, dokážu si k tomu představit lepší soundtrack ;-)
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    FALLENGEMINI: lucky u
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam