SOLDIK:
ok ještě to s tebou zkusim. hele věděl jsem do čeho jdu, akci sem řešil s lidmi, co už tam akce dělali, psal si s switchbitchem a dalšími. s majitelem, policisty a radnicí jsme se domluvili, že budeme v kontaktu a propojeni a hlasitost budeme ztlumovat podle požadavků. každý den jsme chodil kolem půlnoci na křižovatku čekovat hlasitost. nebylo to jiné, než na jiných akcích v Josefu (letos sem byl na 3 dalších abych si to tam vše pořádně nastudoval a čeknul). jediné co bylo jiné bylo to, že to bylo nonstop. ale v tom bych problém neviděl. problém je v tom, že každá vesnice či město má své prudiče, kteří prudí pořád. dělám akce skoro 20let a je to prostě tak. vždy si stěžují stejní lidé. at jde o punk, rock, nebo techno. jinak po akci nás obec ani policie už nekontaktovali. kdyby chtěli něco řešit, nebo podobně, jistě by to udělali. oni ani neměřili hladinu hluku při párty víš jak.
takže žádného problému si nejsem vědom, splnil jsem vše, co po mě majitel chtěl, vycházel mu maximálně vstříc a stejně tak všechny soundy atd. prostě za mě pořad ta akce těžce na pohodu. jediný místo kde se prudí je NYX. a to beztak kuli tomu, že sem v tom měl prsty já :)