• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOMEEKJungle / Drumandbass a všemožné zlámaniny

    DISKOFILŮM VSTUP ZAKÁZÁN / 2024: ZBYLI JEN DISKOFILOVÉ A DŮCHODCI

    EMOTIKONY / PHUN WORDS

    I Klute to ví: "Never trust a white man with dreads"

    2014 motto: never trust a dj that doesn't use headphones...

    rozbalit záhlaví
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    MARIHAI: no to ses predvedl...na letnim open airu bych rozhodne nehral "bitvy o berlin" ...byl si tam jak sme se vsema zpivali "nobody to love" jeste? :oD
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    MARIHAI: a uz te pustili?
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    AKISAN: v létě jsem vás slyšel v motole :)
    VEX
    VEX --- ---
    AKISAN: on to taky neřiká
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    FALLENGEMINI: ale ja nerikam ze se s tim ztotoznuju s tim komecnim projektem ale ze to tak ma nekdo nastaveni svoji pr politikou atd...
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    MARIHAI: jak ty vis co hraju a nehraju nebo co sem hral/nehral? ,)

    Za mejch mladejch let pro me bylo tvrdy treba tohle a to je stale pro me jeden z nej "tvrdejch" tracku ever.. treba je to ale furt pro nekoho mainstream))

    Stratus - The Leader (Remix)
    https://www.youtube.com/watch?v=JVQYC1VHx6k
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    WENIA: urcite mas pravdu, kazdopadne ten vyvoj jde proste mimo to, co by se asi naprosty vetsine lidi, co si vytvorili k tomuhle zvuku nejakej vztah pred par lety, zamlouvalo.

    AKISAN: ja nevim, prijdu si dost tolerantni, ale preci jen se mi z ty druhy vety otvira kudla v kapse. proc z okrajovyho hudebniho stylu delat komercni projekt? nedava mi to smysl.

    obecne mi to prijde smutny ve vztahu k tomu, ze nejaka agresivni hudba (a ne nutne pouze drum & bass) ma prece vychazet z nejaky revolty, vnitrni rozervanosti umelce, ma to bejt forma protestu a sebevyjadreni, misto toho to delaj lidi, ktery to programove tlacej do hlavy masam, vubec je k tomu nevede nejaka vyse uvedena motivace a vysledkem je chladny vylesteny hovno ve sterilnim obalu. uz se to neda brat jako umeni, protoze v tom nejsou zadny emoce.
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    nebo oprava, že to nehraje shadowbox :)
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    AKISAN: že to nehraješ :)
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    jeste bych chtel vysvetlit ...jak se pozna...ze ten dnb je fakt tvrdej?
    WENIA
    WENIA --- ---
    OGLOKOOG: spatne pochopeno..CV je ten, ktery imo postupem casu vymeknul, jako spousta z nas, resp. uz nas nebavi porad to stejne a posun jinam je logicke vyusteni tohoto jevu...ty mlade producenty mam na mysli neuro kopiraky :D
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    L4MA: ale vzdyt je to cely v poradku, cos napsal)) Jindra to vzdycky cely zamyslel jako komercni produkt a to nejen tim PRkem svym, takze vsechno je, jak to ma byt a ty si skoncil u LSB a Lenzmana...ja v tom vidim stastnej konec a zili spolu stastne az do konce sveta))))
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    WENIA: CV je mladý producent, co chce být rychle nahoře?
    WENIA
    WENIA --- ---
    L4MA: que?nejde spis o to, ze se proste urciti-tebou zmineni - producenti vycerpali, vycpeli resp. starim se posunuli jinam...HC jak je prezentovan dneska je takova jumpupova sracka, ze to imo s HC nema nic spolecneho. Problem dnesni produkce je to, ze kazdy mlady producent chce byt rychle nahore a snazi se, az na vyjimky vytvorit co nejvetsi kopirku top producentu. Malo kdo se vydava na unikatni cestu. Nebo uz zkratka bylo vse v neuru vytvoreno a tak nas nemuze uz nic zvednout ze zidle :DDD. Jo a za me mi tady chybi Raiden, Proket a cela Offkeybanda...
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    L4MA: na druhou stranu je krasny, jak se nam ta scena sjednocuje :D :D :D
    SHMIDOO
    SHMIDOO --- ---
    L4MA: a pak si pustis ukazky z noveho Lowrollera a BAM, dalsi neuro.... :D clovek si rekne ze tim vznika misto pro nove producenty, pro nove napady v tvrdem dnb, ale nic moc neprichazi....
    L4MA
    L4MA --- ---
    FALLENGEMINI: ja na nej vubec sahat nechci, ale nemelo by bejt obvykly, ze si produkci pionyru toho nejtvrdisho dnb muzou dovolit hrat lidi z RAM staje hned po novy zpivance od Calyxe a Teebeeho nebo Tantrum Desire. :)
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    L4MA: krasne receno, az na ten RAM, specialne na Lavicku a Culture Shocka nesahat prosim, dekuji :D
    L4MA
    L4MA --- ---
    SOLDIK: jak to? napriklad takovy computerartist i qo tu jsou oba, ne? :)

    FALLENGEMINI: moje zkusenost z patku je takova, ze ten takzvanej "hard dnb" ceka kompletni fuze s necrofunkem behem hodne kratky chvile. to co se dneska povazuje za tvrdej dnb nad tim zustava rozum stat.
    jen tak nakoraj b4b FS, jeden z Katharsys, oba Halucinatori a aby toho nebylo malo tak jeste Counterstrike byl uplne zbytecnej set. 5 djs na JEDNOM mixu 1,5 hodiny - nejzbytecnejsi performacne ever. computer i qo se predhaneli, kdo nalozi vic mefjuso-maztekovsko-noisiackyho necra, a computerartist to vyhral.
    kazdopadne kdyz jsem dorazil, tak me hend od vchodu vitala Noisia - Oh Oh. na party kde by jeste pred trema rokama takovej track pusobil naporsto nepatricne a zadnyho dje by ani nenapadlo na sracku takovyho razeni pomyslet. pryc jsou doby kdy se na hard dnb akcich hral Limewax, TOA, Deathmachine, Switch Technique, Cooh, Current Value, Fakemachine, Trasher, Dub Elements, Hidden... dneska je te klasicky LIR necro, hrany stylem 1 TPM obcas okoreneny nakym postizackym crossbreedem, kerej zni jak kombinace necrofunku a happy hardcoru produkovanyho opici.
    nebozak Current Value je nejexemplarnejsi priklad totalni degradace sceny. clovek, kterej 15 piluje svuj sound a neohlizi se na trendy, ted produkuje vrtacky a skripacky okoreneny woblama, ktery vyvolavaj daveni a jeho tracky muzou do svejch setu bez problemu zaradit titani typu Rene Lavice, Wilkinson, Culture Shock a dalsi, uz chybi jen EPcko na RAMu. to co predvadi Counterstrike (spolu s Limewaxem a Currentem v podstate zakladatele skullstepu a opravdu tvrdyho dnb) nad tim taky zustava rozum stat.
    je mi z toho fakt smutno u srdce a prazdny misto musim zaplnovat Lenzmanem a LSB, coz mi neprijde nejvhodnejsi... :)
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    Já už nad tim taky před nějakou dobrou definitivně zlomil hůl. Musim ale říct, že teď vychází spousta hodně libovejch věcí mimo tenhle ,,rádobytobouchá" neurofunk :)
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    je tady nekdo, kdo tohle jeste posloucha, nebo dokonce hraje? :) tak mlady tady nikdo neni :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam