WENIA: ja si prave myslim, ze je lepsi skoncit tak jako to udelal Proket a cela Offkey banda, nez se drzet za ruce s Maztekem a Prolixem a hrat pro deti hovna na dve doby. kazdopadne technoid mi chybi nejvic na celym svete. dycky si pustim Locomotivu nebo Skafandr z vinylu a zasnene hledim do dalky. :D
kazdopadne lidi typu Current, Counter, Audio (a i crossbreedovy producenti, ktery tu nikoho nezjimaj) rozhodne nejsou mlady ucha, co chtej bejt rychle nahore a mavat rukama na RAM a Eatbrain tancovackach. nebo teda mavat rukama tam asi chtej, podle toho jak se chovaj, ale nahore uz sou davno. :) to ze se drum and bassovej godfather a virtuos posunuje starim k neposlouchatelnymu prdeni a vrzani mi proste neprijde prirozenej vyvoj.
WENIA: CV nebavi porad to stejny, proto kazdy dva roky prisel s prevratnym upgradem svyho soundu, kterej byl ale vzdycky evoluci, ne degradaci do zumpy. :) konkretne z nej sem mel dycky pocit, ze to fakt dela kvuli hudbe a ne kvuli tomu, aby jeho tracky hrali State Of Mind a nize zmineny.
AKISAN: Forbidenna neresim, chtel fame, tak ho ma. i kdyz je to nesmirna skoda, jeho rukopis byl naprosto unikatni.
FALLENGEMINI: toto je kvalitni nazor. :)