• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOMEEKJungle / Drumandbass a všemožné zlámaniny
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    RONDO: neudelala mu svickovou...
    KYN
    KYN --- ---
    FALLENGEMINI: 1. díky, žes to vzal jako chlap bez zbytčnejch emocí. 2. díky za odpověď. 3. takhle je to docela fér. Jen mi pak připadá trochu zbytečný zatahovat do toho porotu, když ten hlavní přínos má bejt eliminace píčovin (který mi osobně přijdou vtipný a vypovídající a nechal bych je tam - pokud vzniknou) 4. problém/zbytečnost vidim ve více kolech hlasování. Ta dosavadní účast nebyla kdovíjaká a tohle by ji mohlo ještě zkrouhnout. 5. hlavně je dobře, že nechceš míchat hlasy, případně zvýhodňovat ty porotcovský (to sem si tam projektoval z toho, co sem pochytil z předešlý diskuze)
    RONDO
    RONDO --- ---
    aaa, už začínám tušit, jak budou vypadat ty odborné nominace
    TOOMUCH
    TOOMUCH --- ---
    RONDO: ..spíš neudělala
    RONDO
    RONDO --- ---
    Já se furt ptám, co tomu Bifíkovi udělala, že ji takhle vyloučili ze scény.
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    RONDO: vid... ja ji mam rad vic jako dnb djku, nez techno :o)
    RONDO
    RONDO --- ---
    Chudák Lucca.
    SYXAO
    SYXAO --- ---
    mě taky můžeš, zajímá mě jak to vůbec chcete vyřešit... pak bych se i případně zapojil
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    mne se ozvat muzes.
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    VEX: Ne nemohli, spíš aby nemuseli. Napsat z hlavy jména do 20ti různejch kategorií (nebo kolik jich tam bylo) je moc práce.
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    je tady toho zase tuna, tak predne odpovim na ten nejjasneji formulovany dotaz od Anakina :)

    KYN: prvne bych teda byl opatrnej na slovo "odbornik", kdyz vidim, jak se tady ostrakizuje, proste vstupy do ankety by mela poskytnou laicka a odborna verejnost, a to v nejakem relevantnim pomeru.

    kazdopadne dejme tomu tedy ta odborna verejnost bude mit na starosti neco jako dozor. primarni ukol? zamezit naprostym picovinam ve vysledcich typu Lucca v top10 dnb DJek a v zavislosti na kategorii urcita nominacni funkce, kdy pripravi seznam kandidatu, ze kterych bude laicka verejnost vybirat. v druhe rade pak v urcitych kategoriich typu Sin slavy vybere nejakeho vhodneho kandidata, tam je vubec zbytecne, aby hlasovala laicka verejnost, protoze ze 100 lidi 95 nenapise nic/picovinu a 5 kazdy jine jmeno.

    kdo urcuje, koho zahrnout do te odborne verejnosti? castecne ja. postupne oslovuju kazdou ceskou crew, na kterou si vzpomenu plus jsem tady v diskuzi nabidl moznost zapojit se komukoliv, kdo by o to mel zajem (beru to tak, ze sem chodi lide, kteri maji urcity prehled, to same ocekavam i od tech, kteri hraji/poradaji akce). krome toho, ze jsem to nenahodil nikde uplne verejne jsem to nijak neomezoval, prvne z toho duvodu, ze si tuhle pozici nenarokuju, druhak proto, ze nemam cas si vybirat a do tretice proto, ze jsem ocekaval mizerny ohlas, takze mi to i v pripade, kdybych neuvazoval prvni dva duvody, prislo zbytecne.

    hlasy laicke a odborne verejnosti se michat nebudou. ta odborna cast bude probihat s uplne jinym formularem, nez dostane laicka verejnost. michani hlasu mi prijde apriori jako picovina.

    samotne hlasovani bude u vetsiny kategorii dvoukolove, kdy prvni kolo bude proste jako vzdy, probehne scitani hlasu, vstoupi do toho ta odborna cast, aby to zbavila nesmyslu, a v druhem kole se pak bude vybirat z nejakeho zkraceneho seznamu kandidatu na zaklade vysledku kola prvniho.

    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------

    je mi jasny, ze se to nebude libit vsem a ze spousta lidi (nejen tu) ma svuj nazor na ankety obecne. v poradku. neni potreba se do toho nijak zapojovat a ani nemam nic proti tomu, aby se tu na to pindalo, stejne se tomu neda zabranit. jako obvykle budu rad za jakekoliv konstruktivni pripominky v tomhle ohledu, pokud mate napad, jak to vylepsit, jak zapojit vic lidi apod., sypte to sem))
    VEX
    VEX --- ---
    M4Y4: Myslim že všichni co by to zrušili nebo to maj na párku fakt svojí energii věnujou na něco jinýho:D

    Z diskuse tady zatím vyplývá, že se vytvářej opatření (např. odborná porota) aby lidi nemohli hlasovat jak se jim zachce.
    M4Y4
    M4Y4 --- ---
    VEX: Já bych nerad viděl, jak jsou někteří DJs nuceni volit pro spřátelený lidi či subjekty za určitý příslib "bakšiše". Ten led je bohužel hodně tenkej i tady.

    Můj názor je takovej, že pokud se dané ankety nechcete jakkoliv zúčastnit, resp. by jste jí zrušili nebo to "máte na párku" a scéna vás vůbec nezajímá, tak raději věnujte svojí energii něčemu jinému.
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    VEX: zkus treba Fallenovi napsat, myslim, ze bys docela cumel.
    VEX
    VEX --- ---
    Kdo se celej rok nestaral o svůj fejm, tak má smůlu a žádná "odborná" parta ho z toho nevyhrabe. Deal with it:D
    VEX
    VEX --- ---
    Ankety jsou pitomý. Jestli se dají zlepšit aby měly nějakou vypovídající hodnotu, tak jedině tím, že se zruší. Takový ankety prostě jsou. Nevypovídaj přece o kvalitě, ale o veřejnym mínění.
    Buďto to celý udělá odborná porota a plebs se do toho nebude vůbec montovat. Nebo bude hlasovat jenom plebs a tím se dosáhne nejčistšího výsledku co se týče veřejnýho mínění.
    M4Y4
    M4Y4 --- ---
    M4Y4: Ruku v ruce bych s danými nominacemi očekával profily daných projektů, aby to i trochu zvýšilo povědomí veřejnosti.
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    KYN: to by mela Nela radost :o))
    KYN
    KYN --- ---
    MEDAN: mam se smazat jo? :))
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    KYN: :o)) na tom taky neco bude... ale to tu asi neprojde
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam