• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOMEEKJungle / Drumandbass a všemožné zlámaniny
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    AKISAN: Tak tam sem nebyl a nevedel jsem ze neco takovyho bylo cim padem sem nasranej.
    L4MA
    L4MA --- ---
    krasa. :)

    DJ_RUDEBOY
    DJ_RUDEBOY --- ---
    M4Y4: Muck!
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    MARIHAI: Presne jako treba kdyby byl v Crossu Gutterfunk showcase např. ? ,)
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    INK_FLO: a byls tam?
    jasně hráli se tracky který byly starý, ale sešli se lidi co se na akci hodně těšili, djs pro který to byla vyjímečná akce taky a to prostě udělalo speciální atmosféru. Ale to samý by se mohlo stát s jakoukoliv novou muzikou, pokud by to pro všechny zůčastněný bylo podobně vyjímečný. Víc už bych se v tom nepatlal.
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    MARIHAI: snad jo...i když pro mě teda ne, protože nejsem nostalgickej typ
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    INK_FLO: musel bych napsat hrozně dlouhou stať a někde v polovině bych asi teď v útlumu po obědě zratil nit, takže jen ve zkratce .... je to v pořádku )
    LKD
    LKD --- ---
    thysnoisia: Proudly showing the studios to Rob Data (from Konflict) and Skynet, talking psycho acoustics. Somehow the subject of hearing lions in the jungle was relevant to music production... PS there are typically no lions in the jungle

    AKISAN
    AKISAN --- ---
    M4Y4: tleskám a za posledni odstavec tleskám dvakrat tolik!
    M4Y4
    M4Y4 --- ---
    Bude těžký to nějak shrnout, pořád se mi to ještě postupně skládá a asi ještě nějakou chvíli bude.

    Kde začít? Abych v 10 večer viděl plnej parket, to jsem už hodně dlouho nazažil. Ten Hardcore a jungle se mi za ten večer líbil snad nejvíc a když jsem byl na parketě, bylo vidět, že to baví všechny. Justina jsem bohužel nestihnul, šel jsem pro Skyneta a pak s ním na večeři, takže jsem stihnul pouze pár posledních minut a líbilo se mi to moc, chci dát alespoň ze záznamu. Nikdy bych nevěřil tomu, že se ještě někdy dočkám Konflict setu živě, ale skutečně to tak bylo. Byl to prostě zážitek, vidět takovou ikonu, která hraje svoje desky a jako kdyby byla rozmražena po 14 letech. Skynet mohl začít spíš starýma věcma, ale asi se nemohl dočkat, až zahraje ty úplné novinky, o kterých mi říkal, když jsem ho vezl z letiště. Proto ten obrovský rozdíl ve zvuku, navíc to tam pálil do červených, tak jsem mu to musel jít trochu stáhnout. Každopádně, slyšet starý Kraken věci, Decoy, Clockwork i jeho sólovky bylo super. Yadel parádní set, ikdyž jsem ho slyšel jen část a zbytek vnímal jako kulisu. Náš set ráno byl fajn, Ruda se fakt poctivě připravil, původně jsem čekal, že dáme Duo Blondynos set, jako za starých časů, když jsme se poznali a začínali spolu hrát - já techstep/neurofunk a on liquidy. Jen jsem si vědom toho, že já jsem ten set chtěl tlačit trochu jiným směrem, když jsem vytáhnul oba Obushky s Reverbem, později Crossfira (díky Soldikovi za zaslání ripů) a víc mi ten zvuk seděl i po Yadelovi. Navíc jsem chtěl hrát míň provařený a zapomentů věci, protože i právě o tom ten mejdan je (pro mě).

    Celý mejdan měl naprosto úžasnou atmosféru a je to hlavně i díky lidem, kteří vědí, na co jdou. Věkový průměr je o dost vyšší, než běžně, tipoval bych klidně i 24+, ale i tak bylo vidět mladší ročníky, kteří tam ale jdou opravdu se zájmem o historii.
    Ještě se mi nestalo, aby za mnou ráno přišli i cizinci, kteří byli tak nadšení a nezapomenu na jednoho Francouze ráno, který mě políbil na tváře a s nefalšovaným štěstím v očích mi děkoval a přál si, abychom takový mejdan udělali i tam.

    Vizuál byl naprosto boží, kor při HC Roba si s tím kluci fakt vyhráli a oni jsou, bez debat, stále nejlepší, protože skutečně umí propojit obraz se zvukem.

    mimo mejdan:
    Dostat sem Roba bylo výzvou, ale podařilo se a jsem za to opravdu vděčný. Za celou svojí hud. kariéru jsem nepoznal úžasnějšího zahraničního hosta a tak báječného člověka! Aby si jen kvůli mně koupil desky na hodinový set, protože veškerý drumandbass kdysi prodal, za opravdu nemalou finanční částku (viz ceny Konflict desek na Discogs), smekám neviditelný klobouk a skláním se k zemi! Jsem si jistý, že jsme ho tu naposledy neviděli/neslyšeli, s hardcorem, naposledy.

    Chtěl bych poděkovat vám všem, kteří jste v ten pátek byli na mejdanu, vážím si toho a jsem rád, že je to místo, kde se můžeme, všichni, jednou za čas, sejít a užít si akce, která je dělána stále s láskou k muzice a nikoliv honbou za penězi. Jsem rád, že Cross tuto myšlenku podporuje, Wormhole tam prostě patří. Vím, že jedinou vadou může být kapacita hlavní stage, ale byl jsem velmi mile překvapen, jak pěkně to hrálo i u baru!

    Ještě jednou díky vám všem, že na akci chodíte a jste součástí i značně unikátní atmosféry!

    něco k zamyšlení:
    Mám na srdci, už dlouho, jednu věc. Ti, kteří tu akorát mudrují, jak je na tom naše scéna špatně, jak je jim vlastně ukradená, sáhněte si do svědomí a zeptejte se sami sebe, co jste kdy pro ní vlastně udělali a jestli s tímto přístupem nenesete, na tomto stavu, svojí část viny.


    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    stejně je to trochu smutný, když nejlepší žánrová noc je ta, kde se hrají 10 - 15 let starý věci
    ESKA
    ESKA --- ---
    L4MA: vše v pořádku právě :))
    L4MA
    L4MA --- ---
    ESKA: jasne ze naschval, co se ti nezda? :)
    ESKA
    ESKA --- ---
    "jedna z nejlepsich akci od roku 2005" ... premyslim, ze si se mozna neprepsal, ale 05 je naschval, ze? :))
    DRY_ROT
    DRY_ROT --- ---
    Ad patecni cestovani casem v Crossu - paradni to bylo - diky moc!! #23
    DABE
    DABE --- ---
    PIERDUS: nenahraval. pred akci mi byl nabidnut zaznam dnbportalu, ale s diky jsem (bohuzel) odmitnul.

    jinak bych chtel jeste jednou podekovat poradatelum za super akci i pristup. pro me to byla pomerne emotivni zalezitost a impuls vraceni se ke korenum.
    pri selekci desek se doma nekolikrat dostavila husi kuze, pocit nadseni a dost vzpominek. no a hrani i akci jsem si neskutecne uzil. je fajn cist, ze nejen ja;)
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    SOLDIK: 01. Ram Trilogy - Mindscan (Ed Rush & Optical Remix) (RAM)
    L4MA
    L4MA --- ---
    dalo by se tu o tom napsat nekolik stranek, ale je to zbytecny. :)

    pro me jedna z nejlepsich akci od roku 2005. ultimatni atmosfera, primerenej pocet lidi (naprosto nesrovnatelny s jatkama na prvni WH), ktery presne vedeli proc tam sou a co poslouchaj. hvezdy pusobili dojmem, ze si to vazne uzivaj.
    Rob a Blondyni absolutni godlike TOP vykon.
    Rob byl v druhy pulhodince az psychadelickej. pasaze kdy se cloveku ani nechtelo trsat, jen se rozplynout v jeho tahlejch a naprosto virtuoznich mixech. jak to pisu, tak se cejtim jako bych tam stal. :)
    Blondynos snad nejelpsi set co sem od nich dohromady zazil, cistej s takovym tim "ceskym a nadseneckym" feelingem.
    Skynet a Yadel naprosto perfektni, oba jejich mixy by mohli bejt zlatej hreb vecera a nebylo by potreba nic dalsiho, ale proti vyse zminenejm tomu chybela ta unikatni a neopakovatelna atmosfera, ktera se cloveku vryje do srdce. :) Yadel to sazel jak stroj (v tom nejlepsim smyslu slova) a Skynet to chvilema hrotil (co do tvrdosti tech-neura), ze sem se jen smal a kroutil hlavou.
    Counter prvotridni selekce, ale s mixama si moc nelamal hlavu. relativne nejslabsi set vecera (s tim ze "nejslabsi" je v gargantuovskejch uvozovkach:))

    legendy davajici si checky na podiu, byl opravdu bozskej pohled. pocit vyjimecnosti, ze clovek muze bejt na takovy akci byl nemeritelnej.
    a ten pocit kdyz clovek odchazi z krosu s podepsanym Mesiasem, Side Effectama, Star Trails a Pathogenem se neda dobre popsat. :)
    chovam obrovskou uctu k M4yovi a vsem ostatnim zucastnenejm. DIKY!

    muzete se prosim nekdo vyjadrit, jestli jsou nahrany vsechny sety a kdy lze ocekavat zverejneni? predpokladam, ze leaky dubplateu v tomhle pripade nehrozi. :)
    KCN2
    KCN2 --- ---
    SOLDIK: ten ice burg je nějaký remix ledový hambac nebo ? :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    PIERDUS: imho tam byla kamerka celou dobu, dnbportal tipuju. takze urcite.

    MARIHAI: ja vim. ale nechci delat chytryho
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam