• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOMEEKJungle / Drumandbass a všemožné zlámaniny

    DISKOFILŮM VSTUP ZAKÁZÁN / 2024: ZBYLI JEN DISKOFILOVÉ A DŮCHODCI

    EMOTIKONY / PHUN WORDS

    I Klute to ví: "Never trust a white man with dreads"

    2014 motto: never trust a dj that doesn't use headphones...

    rozbalit záhlaví
    CHECKMATE
    CHECKMATE --- ---

    MEDAN: nejhezčí dj ženská je přeci b-complex
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    L4MA: tyjo jedny z nasich nejhezcich djek a ty nevis jak vypadaji? :o)) to je fail...

    btw. muzem rovnou omezit ty holky na to, ktera hraje, nebo umi hrat z desek. oddelime zrno od plev. :o)
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    ja myslim ze nemusime kategorizovat, ono nebyt takovych moznosti jake v praze mate, tak spousta z vas, at ste zenska ci chlap, tak nejste tam kde jste, jestli myslite, ze nekde "jste", nekteri.
    takze jestli ma zenska kozy a v prvni rade stoji nadrzenci, kteri to chteji, jini maji zase ptaky a dela jim dobre, ze maji na plakosi zname jmeno, nebo zahr hvezdu.

    hloupe tema na diskuzi.
    L4MA
    L4MA --- ---
    M4Y4: "když za technikou stojí ženská, která je tam, kde v drtivé míře dominují muži" to jsem myslel tim divcim aspektem. :)
    kazdopadne na mnou nize uvedenejch, se tady myslim shodnem uplne vsichni, a treba takova Vje nebo Elwira si ani nevzppomenu jak vypadaj, jen vim ze hrajou skvele.
    M4Y4
    M4Y4 --- ---
    KYN: for sure )
    M4Y4
    M4Y4 --- ---
    L4MA: Krása je velmi subjektivní měřítko, ale pro spoustu chlapů má svoje kouzlo, když za technikou stojí ženská, která je tam, kde v drtivé míře dominují muži. Selekce a technika je oproti tomu naprosto jednoznačný měřítko. I to je sice subjektivní v tom, že každý má rád to svoje, ale myslím, že zrovna tady na Nyxu, kde je to převážně sebranka DJs a DnB nerdů, jsou všichni schopní poznat kvality DJe, ikdyž daný subžánr není jejich "čajíčkem".
    L4MA
    L4MA --- ---
    M4Y4: nebo teda, tobe naka z ceskejch djek prijde, ze by vzhled a celkove ten "divci aspekt", prevysoval schopnosti? neprijde mi ze by to byly naky modeliny, co vsazej na svojií tvar/vystrih/minisukni, spis naopak. :)
    KYN
    KYN --- ---
    M4Y4: Proberem si to jednotlive jo? :))
    L4MA
    L4MA --- ---
    M4Y4: generix a cyberka?
    M4Y4
    M4Y4 --- ---
    Tohle by mohlo vydat na hodnotnou diskuzi. Takže otázka zní: Která z DJ holek by byla tak vidět, resp. byla tam, kde dnes je, kdyby byla klukem?
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    KYN: trueStory
    KYN
    KYN --- ---
    OGLOKOOG: Ja si naopak myslim, ze takova Katcha - mit pero - takovejch uspechu nedosahne. A nemyslim si, ze je to uplne vyjimka.
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    :))))

    dominic angas

    That amazing day at the end of finishing an album when you can stop worrying about little tweaks and relax.



    nymfoDNB ‏7 hpřed 7 hodinami
    @domandroland is this your first ever selfie ? Congrats on the album !!

    dominic angas ‏ 2 hpřed 2 hodinami
    @nymfoDNB no I've done them before, just not of my face...
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    Já fakt nechci bejt "that guy", ale redukování různých -ismů jenom na jejich otevřené, okamžitě viditelné projevy mě štve. U většiny z nich totiž největší škodu páchá právě to, co můžou pozorovat jenom ti, kterých se to týká, v průběhu delšího období a třeba jenom z náznaků.
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    Reid Speed on the State of Women in Dance Music | Insomniac
    https://www.insomniac.com/media/reid-speed-state-women-dance-music
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    ILL_EEL: Ne na cz dnb scéně, ale obecně u DJek všude na světě. Skoro bych se ani neváhal říct u všech muzikantek, a koneckonců žen na všech cestách životem. A nemusí se nutně jednat o nějaké otevřené šovinistické kecy, jenom prostě ženská musí pro každý bod do svého street credu udělat tak třikrát víc práce, než muž. A samozřejmě pokud chce uspět, tak musí vypadat aspoň přijatelně, což u chlapů taky zdaleka tolik neplatí.
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    SOLDIK: to uz si moc nepamatuju, ale mam pocit, ze JS ne. Ivane jsem to nabizela ja, ale to bylo uz pred par lety, kdy mela hrani na druhe koleji, tak do toho nesla.
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    GENERIXX: je to dlouho, to jsem nemel jeste FB, ale myslim ze jsi na toto tema tenkrat ty psala, ze tebe tam chteji nebo tak neco.. a nechtela jsi tam... rikam to jaks taks spravne? :) nebo to byla ivana?
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    SOLDIK: jo, co do názvu jsme se inspirovaly Junglistic Sistaz a byly tak jakoby česká část s jejich souhlasem, ale to je pořád to samé, jen v evropském měřítku. Tehdy byly členkami JS Shroombab, Push, Storm, Miss Represent, Miss Melody, Miss Shina, Pandora, Lady Lite a MC Mary Jane etc etc.
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    GENERIXX: nebyl ten puvod nejak spojeny spis s rakouskem?
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    ILL_EEL: K sexismu řeknu jenom to, že sesterstvo v principu svou neustále se zvyšující poptávkou po čistě holčičím lineupu vytvořili pánští promotéři a první řady nadrženců. Navíc bych řekla, že jakýkoli feministický výklad sistaz může být poměrně s klidem kvitován schopnostmi členek a faktem, že žádnej agresivní genderovej marketing se z naší strany nekoná. Defakto jsme akorát nějak nazvaly partu holek, který se tak jako tak na těhle "dámskejch" mejdanech neustále dokola potkávaj :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam