• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOMEEKJungle / Drumandbass a všemožné zlámaniny
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    Jinak ohledně mýho stavu... za celej večer jsem tam měl jednoho panáka rumu na stagi s A-Crayem a pak ráno jedno malý brko s kamarádem. Dál samozřejmě večer předtím kafe a v průběhu večera jeden Red Bull (jo, vzal jsem si ho vzadu z lednice, poser se z toho třeba). No a kromě toho se asi dva měsíce léčím z chronický letargie touhle látkou a od Let It Rollu týden předtím, kde jsem teda bohužel udělal docela velkou botu a odvezla mě záchranka, jsem ani nepil ani nehulil. Ale chápu, že asi úplně nepobíráš, že by někoho ta hudba mohla bavit i střízlivýho :)
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    MEIMEI: V tý backstagi jsem fakt nebyl poprvé, neboj. Mám dojem, že posledně tam ty zrcadla nebyly, ale je možný, že byly a tehdy mi to ještě přišlo vtipný a stylový. A ono by to stylový i bylo, kdyby třeba byly do těch stolů napevno zapuštěný a ne jenom volně položený na nich. Na fet se myslí dost na to, aby tam to zrcadlo bylo, ale dát si s tím víc práce už by byla moc velká námaha. A tak to tam je tak nějak se vším.

    Bedny jsou fajn, ale bohužel to kvůli tomu došlo až do stavu, kdy tam přestaly být jakýkoliv dekorace nebo projekce (kromě těch na zdech po stranách, ale ty jsou asi napevno nainstalovaný a hrajou vždycky stejně, nebo jsem si aspoň nevšiml že by se kdy nějak měnily nebo reagovaly na hudbu).

    Jestli chceš moje úplně normální chození na akce tak dlouho, že mě prostě postupně lidi začali poznávat, nazývat lezením do prdele, tak si naser. Uznávám, že jsem se dlouho snažil si nedělat nepřátele, ale nikdy jsem neměl potřebu se někam cpát nebo někomu podlejzat. Na tuhle akci jsem se dostal tak, že jsem se zeptal Vládi, jestli bych se mu nevešel na guestlist, on mi řekl, že má jenom jedno +1, který potřebuje pro přitelkyni (což je u DJe hrajícího po headlinerech neuvěřitelnej výsměch, ale budiž) a o den pozdějc mi napsal, že mě tam jako hosta nechá napsat mistr Šenkstr. Vláďu Šmídu znám úplně odjinud než ze Stormu a do prdele mu fakt nelezu.

    Když má člověk magickou pásku, tak může tancovat kde se mu zlíbí, to je na tom právě to pěkný. A vyčítat mi snahu se zviditelnit, když máš na televizích za DJs celou akci blikající názvy akcí a NIC JINÝHO... na to prostě nemám dostatečnou zásobu sprostejch slov. Z podobnosti tohohle příspěvku s diskuzí na FB předpokládám, že jsi přímo Tomáš Nezval (jestli ne, tak mu tohle prosím vyřiď), takže ti napíšu už jenom tohle: vypadni ze scény, zrůdo. Sereš do studánky, ze který by ostatní rádi pili. Jsi zbytečnej člověk a jestli ti fakt nevadí dělat akce primárně pro nezletilý párnaře, tak dokonce i nebezpečnej. Ono se to ucho jednou utrhne, ty zmrde.
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    jj to jsem delal taky. tancil jsem 4 hodiny jak demon prestoze jsem jen dal dve brka. asi me bavila hudba, tezky si predstavit co. a choval jsem se slusne a nedelal namachrovanyho curaka.


    MEIMEI
    MEIMEI --- ---
    OGLOKOOG: Me hlavne bavi ze takovyhle hovna ze sebe vyplodi clovek, co tancuje celou noc na podiu na stagi a nastavuje se tam jak vanocni stromecek, mava rukama jak kdyby jel na perniku.. Dale clovek ktery lezl vsem lidem ve stormu souvisle doprdele asi dva roky v kuse a konecne se po dvou letech podival do te backstage, kde teda uvidel ty inkriminovane zrcadla.. a zhrozil se :D a uplne teda pominu, ze si to nakonec jakoze pochvalil ze ta party zas tak strasna nebyla.. Tak nevim jestli si nevysadil na den prasky nebo tak neco, kazdopadne mi prijde ze tady delas z komara velblouda.. Ale gratuluju ze sis vsiml, ze na elektronickou hudbu chodej lidi co fetujou.
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    VEX: proto sem tam ted jak doma ;)
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    Dillinja Exclusive Interview | Magazine | Ministry of Sound
    http://www.ministryofsound.com/magazine/2016/03/01/dillinja-exclusive-interview#ZdSIoI1KTZeOQpvY.97

    Yeah I can’t wait! So what are you up to these days?

    In the studio producing. I’m working on a new album at the moment. I’m really trying to get that done for the summer! I’ve got half of it finished.

    KYN
    KYN --- ---
    VEX: :D Well played
    VEX
    VEX --- ---
    KYN: No v Ústí se nikdo nechvástá tim, že by piko bylo kokain:D
    KYN
    KYN --- ---
    VEX: Zato v Usti jedete jen top kvalitu :)
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    M4Y4: = SOLDIK: ;)
    M4Y4
    M4Y4 --- ---
    SOLDIK: slíbil jsem, že nepůjde ven dřív než ostatní
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    M4Y4: tim nepohrdnu taky
    M4Y4
    M4Y4 --- ---
    SOLDIK: já mám jenom svůj set
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    M4Y4: vystacil bych si s privatni mp3 toho setu :)
    M4Y4
    M4Y4 --- ---
    SOLDIK: půjde, ale zatím se neví kdy, řeší se něco s jejich public YouTube účtem
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    a ten fierce co byl nedavno, to pujde nejak ven, nevi nekdo kdo by mel vedet? :)
    DJ_RUDEBOY
    DJ_RUDEBOY --- ---
    SOLDIK: Dnb portal urcite nahraval, tak uvidime
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    DJ_RUDEBOY: muzu se tesit na video?
    DJ_RUDEBOY
    DJ_RUDEBOY --- ---
    Nu:Tone TOP mixy i selekce, presne jsem doufal, ze nebude hrat Hospital diskoteku a povedlo se. Nadhera. A Lixx teda, to zustava rozum stat. Big!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam