• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOMEEKJungle / Drumandbass a všemožné zlámaniny
    TOMEEK
    TOMEEK --- ---
    VON_GILOTINE: tak to kazdopadne :(
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    TOMEEK: pro nektery "djs" skoda techniky
    TOMEEK
    TOMEEK --- ---
    VON_GILOTINE: ja mluvim o nasich kseftech - tzn na stul davame jen dobre serizene Tecka s Ortofon S-120 (coz je dobry prenoskovy system), takze podminky pro prenos zvuku, jsou velmi dobre
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    a o tom ze vsude je kopec kretenu co prijdou s prenoskou za pade a deskou co na ni doma scratchovali dva roky nemam pochyb.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    TOMEEK: mi prijde trapny ledacos. a taky si z ledasceho delam srandu. nemam duvod si z neceho nedelat srandu jen proto ze jinej z toho sere maggi. ja uz se jen smeju.

    interpretuj si to klidne dal jako haterstvi nebo omezenectvi nebo demence co resej lidi na nyxu. nebranim ti v tom. mozek si rad skatulkuje aby mel zivot jednodussi, na tom neni nic spatnyho. dokud tomu nezacne nekdo verit.
    TOMEEK
    TOMEEK --- ---
    VON_GILOTINE: prijde mi trosku trapny narazet na zkusenosti nekoho, kdo se v tomto pohybuje docela dlouho a neco za tu dobu naposlouchal :)

    akceptovat pravdivy fakt, ktery je urcite skupine proti srsti, je pro nekoho holt tezke prijmout no :)
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    GENERIXX: uz mam v diari dlouho poznamenano, ze prijede Elwira :o)
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    V pátek třináctého zboříme Cross :)



    https://www.facebook.com/events/820935511373499/

    PS.: budu tam mít narozeninovou sestavu rumů, takže kdo by rád degustaci zdarma, nechť si mě tam odchytí ;)
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    no to inner city life co dbridge hral mi zni v hlave do ted. ale vic si z toho vecera nepamatuju :o)
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    CRUSHEER: Kdyby hral dnb tak bych asi sel domu :) bavilo me to az na ten vyemíčkivanej konec. Jinak jak se rika tomu stylu co hraje? Jakoze mnoho veci bylo mimo skatulky
    SYXAO
    SYXAO --- ---
    FALLENGEMINI: kdyby zahrál jen autonomic tak bych se vůbec nezlobil
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    CRUSHEER: mne prijde, ze dnb hraje cim dal min i na mejdanech, kam ho bookujou prednostne kvuli tomu, ze by to od nej cekali. jsem zvedav, co vystrihne na LiRu.
    CRUSHEER
    CRUSHEER --- ---
    dBridge se vcera asi nechal ovlivnit mistem, jinak si nedokazu vylozit, ze nakonec nehral dnb skoro vubec a pres hodinu to bylo neco jako autonomic - kazdopadne super set a peknej vecer celkove, nona je dobrej prostor :)
    WENIA
    WENIA --- ---
    Tady nekdo saha na Raidena????
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    Zlomena scena gut :)
    PSYCHOTOXIN
    PSYCHOTOXIN --- ---
    PSYCHOTOXIN: I když vlastně se mi toho jinýho vhledu dostalo,takže do pohody.
    PSYCHOTOXIN
    PSYCHOTOXIN --- ---
    SYXAO: Měl jsem na mysli spíš jeho starší tvorbu cca kolem let 2004 a vejš.Jako nejsem ždánej jeho znalec,protože jeho tracky co jsem kdy slyšel, mi nesedly dík jeho silně technoidnímu zvuku a když jsem je vždycky poslouchal,moc jsem nechápal.Netvrdim,že nemá dobrý tracky.
    Trochu to ve mně evokuje cooha,kvantitativní produkce,hodně identická ale poslouchej to 2hodiny v kuse,asi jsem divnej ale mě to moc neba.
    Co je a neni dnb je dneska dost diskutabilní,protože on je zas rok 2016 a je to zase o mračna širokosti širší pojem než byl před deseti a víc rokama.Nakonec jsem rád,že je to všechno souhrnně označovaný jako dnb i když se neubránim dojmu že když vedle sebe pustíš dva tracky substylovýho extrému,nebude se to zdát.
    Proto jsem psal,co má raiden společnýho s dnb,protože mi přišlo že je ve svý vlastní audio zahrádce trochu extrémista a spíš se mi dostane nějakýho jinýho insightu na věc,než výsměchu hodnýmu pitomcovi.

    SYXAO
    SYXAO --- ---
    tak hlavně nevím který tracky od raidena máš na mysli ale předpokládám že věci co dělal na voodoo music tedy autonomic dnb to by jsi taky příště mohl napsat že dbridge nebo instramental taky nedělají dnb
    PSYCHOTOXIN
    PSYCHOTOXIN --- ---
    SYXAO: Celkem tě chápu,že to může znít dráždivě ale některejm jeho věcem prostě dost nerozumim a nejen já, ani mi moc nezněj jako to,co se ve většinovym názoru člověku vybaví pod pojmem dnb,kterýžto má ale samozřejmě jiný a je klidně možný že z pohledu tebe a tvých známých,je ten můj naprosto mimo.Hmm,rozhodně tady nechci nikoho nasrávat,jen mě pobavilo s jakym hlasem se tady o raidenovi mluví,možná jsem mu dal málo příležitosti.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam