• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOMEEKJungle / Drumandbass a všemožné zlámaniny
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    VEX: tady u toho se obrovskym zpusobem projevuje ten efekt hlasitosti. Kdyz si to pustim doma - nuda na druhou. Ale kdyz si k tomu pridam zvuk co ti hejbe strevama, fakt to funguje. A dobre.
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    L4MA: ooooh, tak ted se zcela seriozne cervenam az na prdeli :) Zaznam pry bude,ale kdy a jak to vazne netusim. Nataceli to i s videem, kameraman tam behal jak divej. Dam vedet hned jak se neco dozvim ;)

    Btw, musim se letos teda priznat, ze se celej LIR konecne dostal do faze, kdy tomu nemam zas tak uplne co vytknout. Bylo to tentokrat fakt dobry a dokonce si vzali k srdci par (nejen) mych pripominek z let minulych, coz cenim. Sice tam je porad co vylepsovat a neco by se dalo i slusne vyhejtit do nebe, ale suma sumarum uz to konecne neni zhejtovatelny komplet odshora dolu.
    VEX
    VEX --- ---
    SLAMITCH: Je to škoda no, taky mi to přijde dost prázdný. Nebo jen nerozumim týhle muzice.
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    AKISAN: Sorry, ale tohle je nuda na ntou. Jak tam nekdo pekne napsal:
    Sounds design: 10/10
    Composition: Jack U/10
    LKD
    LKD --- ---
    Kdyz uz jsme u toho:

    Noisia:
    Friday night, while we were in the final minutes of setting up the stage for our first ever Outer Edges show, we received the news that our album had been leaked. We think you can imagine how bad we felt at that moment :'(
    We realise it's 2016, and things like these happen all the time. Still, it's quite a setback. All the plans we've made have to be scrapped and replaced by something less ideal, because we have to react to this unfortunate situation.
    So far in releasing this album, we've made a conscious effort to make every track that's available somewhere, available everywhere. If you pre-ordered the album on Itunes or our webstore, you received the new track the same day it was first premiered on Soundcloud. We believe that users of all platforms should be able to listen to our music pretty much the minute it's available anywhere else. In this philosophy, the availability of our whole album on illegal download sites means that we have to make it available on all platforms.
    So here's our reaction:
    We have immediately changed all our previous plans and made the whole album available to buy on our web store (https://store.visionrecordings.nl/) right now. All other digital platforms will follow this Friday August 5th, that was the quickest date we could manage. The physical products (Vinyl/CD/Merch) are still in production so their release date will remain September 16th.
    Even though we are unhappy about this leak, we're still really happy with the music. We really hope you will enjoy it as much as we've enjoyed making it.
    Love,
    Thijs, Martijn, Nik

    PS. Thanks to whoever leaked our album, next time please do it after the album is out, maybe we can coordinate? Oh wait, that wouldn't really be leaking... And besides, we don't negotiate with terror..leaking persons. No, instead we will fold, and adjust our entire strategy. Take that! We hope you get stung by a lot of mosquitoes this summer, and maybe also next summer.
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    VEX: bylo....hlavne pri noisia kdyz slehaly plameny, na obrazovkbach breakoval ten malej nigga a jeli live CHOOOOOOSING FOR YOU)))
    VEX
    VEX --- ---
    LKD: tvl mega ta stage. v noci to muselo bejt z rozumný vzdálenosti hrozivý.
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    LKD: Martijn v tom Hybris triku od Rudy, top :)
    LKD
    LKD --- ---
    Team Outer Edges.
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    L4MA: sou jinde, vubec bych to nesrovnaval.
    L4MA
    L4MA --- ---
    AKISAN: ja se za omladinu nepovazuju, mam rad industrial hc, zlamanej skullstep a kdejakou picovinu, ale co je na tomhle hell a novej shit z budoucnosti, kterej by me mel posadit na zadek a na tvari mi zanechat grimasu jak z prebalu alba Split the Atom teda taky nechapu. :)
    bohuzel uz ale asi nedoakzou ani vnitrne oddelit tohle stylo, od normlaniho hrani. kdyz vidim Thijse jak hulaka do micu jak nakej wedding dj, neubranim vzpominkam na Abaton. :)

    AKISAN
    AKISAN --- ---
    L4MA: dj set nemuzu hodnotit...bylo to liveko a fakt dobry a libovy/libiby nevim...spis jak pise syky...omladina by to podle me vubec nepobrala jakej to byl hell a jak to bylo nalamany ale i tak atmo v kotli byla uzasna.

    Tohle bylo nazivo na tom zvuku a s tou projekci uplne moc!

    Noisia - Voodoo (Outer Edges)
    https://www.youtube.com/watch?v=nRVL6kGBQW4
    L4MA
    L4MA --- ---
    SYXAO: na ty Port stagei mi prislo, ze panovala atmosfera jak v Take Control stanu na prvnich dvou LIRech. i visualne byli ty lidi uplne jiny, takovy absolutne NEswag a na hudbu zamereny, nebo jak to popsat... :)

    AKISAN: dokazu si predstavit ze bych mel asi jeste horsi pocity, nez z toho "setu". ale zavidim vsem kterejm se to dokaze libit. slysim jak je ta forma libova, ale ten obsah jsou pro me fakt nepochopitelny zvratky a nad tim "djskym projevem" mi zustava rozum stat. byli tam na to 2 a o michani se ani nesnazili. kolikrat ani nezmackli play aby to sedelo na nakou dobu. snad tohle neni budoucnost...

    jinak jsem zapomnel na Fabia, kterej daval hodne poctivej "drum and bass" v tom nejpravejsim smyslu slova, a mixaz fakt z uplne jiny ery.
    SYXAO
    SYXAO --- ---
    AKISAN: zrovna jsem se zbudil po 12ti hodinách spánku a rovnou pustil nějakej dnb :D ten den dovolený po tomhle víkendu není vůbec od věci :D ... Jo no kámoška mi po cestě domu včera řikala že holky mě tam obdivovali co všechno vydržím a přitom na ničem nejedu, teda kromě redbulu a alkoholu... ;)
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    SYXAO: no prave zacali sme z peti a skoncil s plnym stanem a to sme jeli jen to co pises...sme nadseny. A ty si koukej lehnout, vcera sme rikali s Resistem ze bys mel dostat cesnej rad kalice roku! :oD
    SYXAO
    SYXAO --- ---
    AKISAN: ups ještě nejsem úplně ready přijel jsem domu a zjistil že mi neteče voda... na liru tekla aspoň studená ... jj super jak na začatku tam bylo pár lidí a na konci plnej stan.
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    SYXAO: ja ti dam Wiperz !! :oD a diky)) My sme si to moc uzili...dlouho sme si nedali takhle fajn klidnej set pro tak skvely publikum :-*
    SYXAO
    SYXAO --- ---
    AKISAN: já na tu noisiii nešel ale mladý co jsem je tam měl na starost říkaly že to bylo hrozně na hovno :-) co ž jsem čekal že to bude kosmická muzika s hodně nařvaným zvukem ;-),...
    .... jinak za mě nejvíc všechno co hrálo na port stagei po celej víkend už od prvních tónů co tam padly, musím vizdvihnout D-Resista s Nitrousem a po nich touchwooda, víbornej byl d.bridge asi jeden z nejlepších setů co jsem od něj slyšel, pak asi nejlepší za celej fest Mark system + navíc to je děsně v pohodě týpek, skeptical taky super, naopak byl jsem se kouknout na edovi s optikalem a po třech tracích jsem musel utéct :-( druhý den dala moc pěknej set z desek na portu Vje, pak taky Parallel activity a po nich Hellsmith, pak přesun na madhouse kde dával z desek pěkně od podlahy hrr.nec a po něm x.morph, pak evakuace na main stage kde to rozsekával Marky kterej mixoval úplně super, jen mě dost mrzelo že hrál převážně jump up, proto jsem si odskočil na live stage na božskou Riyu a vrátil se na cca posledních 20 minut markyho kterej pokračoval ve stejnejch kolejích, poté následovala opening show, technicky propracovaný pěkně , no ale nic tak nudnýho a zbytečnýho jsem už dlouho neviděl pro příště by to chtělo vymyslet něco fakt jinýho... pak úprk na port kde dávali moc pěknej liquidnědeepovej set Deadly Wiperz po nich celkem fajn "mladičkej" whiney a po něm Bop pak jsem slyšel až Etherwooda kterej dával fakt moc pěknej liquid set prošpikovanej plno klaskejma liqidama od HC a pod. Poté přesun na hlavní stage za omladinou kde úřadoval AMC kterej sice hrál z mého pohledu blbosti, ale technicky ok a nebyla to taková zvukově přemaštěná koule jak jsem na něj zvyklej, tak se to aspoň dalo poslouchat... pak přesun na unknown error ten hral celkem zaměnitelný neu(c)ro popravdě ani si nejsem jistej jestli to byl UE nebo one way protože jsem tam chvílemi viděl za pultem i nějakou babu.... po konci přesun na silent disco na liqiudy od blofelda a runkyho který se nekonalo teda spíš asi pozďěji a bez sluchátek, neboť stagemanager byl neznámo kde a nebyla technika...takže následoval odchod ke stanu a zasloužených 100 minut spánku... pokračování později.....
    SYXAO
    SYXAO --- ---
    MARIHAI: co mi řikal tom small tak to prej bylo hodně zaměřený na marketing...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam