• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOMEEKJungle / Drumandbass a všemožné zlámaniny

    DISKOFILŮM VSTUP ZAKÁZÁN / 2024: ZBYLI JEN DISKOFILOVÉ A DŮCHODCI

    EMOTIKONY / PHUN WORDS

    I Klute to ví: "Never trust a white man with dreads"

    2014 motto: never trust a dj that doesn't use headphones...

    rozbalit záhlaví
    VEX
    VEX --- ---
    TUBUS: Otázka proma je vlastně docela zajímavá. Z minulosti jsem byl promotérama naučenej, že se v pátek mrknu do tohohle auditka nebo do diskuse Letáky a budu zhruba vědět, co se od pátku do soboty bude dít. Dneska se mi zdá, že už to skoro nikdo nedělá. Snad jen Neighbour a občas Stantha s Fallenem sem hoděj info. Jsem minorita bez FB, ani mě to už moc netankuje, občas mrknu na program crossu, ale vidim, že se to celkově trochu změnilo:)
    AKISAN: No tak jsi tady potvrdil, co kluci píšou - nebude hrát liquidy - stadionová selekce - profesionalní dj
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    TUBUS: no na instagramu je blofeld aktivni hodne ti mas pravdu)
    KYN: ani ustupek...proste stojis pred obrim x tisicovym davem na mainstagi a vidis jakej tam je crowd tak nebudes hrat calibra a sebu x krat za set... proste profesionalni dj.

    Btw kdyz uz se o tom bavime tak mel Marky mnohem delsi a "debilnejsi" obdobi kdyz si ulitl na clownech

    Tak se divim, ze se nekdo divi a pak se divim ze Syky napise ze prisel na neco jinyho... na main stage na liru.
    TUBUS
    TUBUS --- ---
    AKISAN: No a... Souhlas. Promo na houby. Na druhou stranu je to tady samej drummer a program Crossu nikdo nesleduje, Bassdrive nikdo neposlouchá...? Míň Instagramu, víc Bassdrive, #justsayin :D
    KYN
    KYN --- ---
    SYXAO: Tak ja sem se divil asi u 2 mainstreamovek (on to driv nemel rad), presedlanim bych to nenazval :) Jinak klasicka "jeho" selekce, dokonce bych rek, ze si z toho jumpupu vybira to kepsi - a to vzdycky nebejvalo.

    Na Markyho se vzdycky dobre koukalo a skvele se to poslouchalo. Od lonskyho zimniho liru mam prave trochu dojem ze se na to jeste lip kouka, ale hur posloucha. Hlavne jak dava takovej ten switch na jinej track po dropu 20x za set me uplne neba.
    SYXAO
    SYXAO --- ---
    AKISAN: popravdě mě na tom liru taky zklamal hlavně selekcí a nebyl jsem sám kyn a vje určitě potvrdí, nadruhou stranu technicky je to prostě pán a vím že občas u něj převáží jump up nad liquidem někdy více někdy méně, ale nejspíš se i trefil do vkusu většimy lidí co tam ten večer byla, to nic nemění na tom že jsem tam přišel na něco jiného...
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    FALLENGEMINI: no ja Markyho sleduju denne v podstate a tyhle veci hral vzdy a hlavne pokazdy zahraje jinak ale furt hraje jako on a ma svuj styl...ja reagoval na vetu o presedlani ma stadionovou selekci.... Na Markyho sem jako Hacken na Virus! ;)
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    AKISAN: na LiRu byl pro me jeho set popravde nejvetsim zklamanim, a to jsem se na nej fakt tesil. za me fakt otresna selekce na ten set time. Fabio si ve stejnym slotu o den pozdeji vytrel s Markym i celou jeho show prdel. takze sorry, ale proste ne-e.

    AKISAN: od agenta bylo jasne receno, ze se nikde v psany podobe nesmi Random Movement objevit, dokud nebude vse zaplaceno. vic uz bych to tu nerozebiral))
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    SYXAO: tak!
    SYXAO
    SYXAO --- ---
    AKISAN: Dj Chap + Level 2 = Alibi
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    TUBUS: no a? Takze ti, co neposlouchaj pravidelne Bassdrive a nesledujou, tak maj smulu? Ja to vedel mesic dopredu od sykyho a fallena ale ja sem taky vedel, ze nemuzu.... Tady neni co resit dal...proste party se supr hudbou v supr klubu s odflaknutym promem....a ty letenky neberu, kor kdyz pisete ze na Bassdrive to viselo ....kdyz se chce tak se chce hmmm ;)

    Ad DJ Chap souhlas...myslim ze on je i ALIBI a to sou pecky!
    SYXAO: + Jam Thieves, Andrezz a dalsi...
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    FALLENGEMINI: prosim te, si chytrej kluk, tak uz nikdy nepis, ze Marky presedlal na stadionovou selekci....dokonce i na tom liru, kde varil treba 8000 lidi, tak hral veci, co hraje normalne akorat jich hral vic a min soulful ;)
    TUBUS
    TUBUS --- ---
    Kdybyste aspoň občas jeli Bassdrive, tak tam to viselo na homepage přes měsíc, včetně avizovaného RM. O pozvánkách v show Blofelda a dalších ani nemluvim )
    Navíc bylo dost pravděpodobný, že bude live stream, což se nakonec v pátek i v sobotu potvrdilo :D
    KYN
    KYN --- ---
    FALLENGEMINI: Chapu a pisu si. Nicmene na plakatu je RM o dost zajimavejsi jmeno. Doufam ze jeste bude.
    SYXAO
    SYXAO --- ---
    ještě na jeden moment jsem si vzpoměl když dával RM svůj poslední track Spread Love kterej celej odzpíval do mikrofonu a jo RM umí i zpívat
    SYXAO
    SYXAO --- ---
    a tady jedno video ze včerejška pro představu omluvte sníženou kvalitu zvuku, mělo by jít spustit i těm co nemají fb
    https://www.facebook.com/petr.s.sykora/videos/10207696655240092/
    SYXAO
    SYXAO --- ---
    SYXAO: jinak teda já na ten shotgun koukám z toho zlomenýho hlediska, ale určetě mezi těma co hráli tucky tam bylo taky plno dobrejch vystoupení, já jen aby nedošlo k mýlce...
    SYXAO
    SYXAO --- ---
    AKISAN: ještě Dash
    SYXAO
    SYXAO --- ---
    FALLENGEMINI:
    KYN:
    tak jako po včerejšku jsem zjistil že Marky si v brazílii vychoval slušnej zástup následovníků (s.p.y, chap, level2, nitri), a když jsem koukal na Chapa tak jsem v něm viděl markyho před cca 10-15ti lety myslím že ten nám ještě ukáže!

    BTW. prosím a teď ještě Patifeho a Clevelanda Watkise ;-)
    SYXAO
    SYXAO --- ---
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    VON_GILOTINE: Asi jako hybris american :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    neni btk taky brazilec?
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    KYN: no joke, myslim to vazne. vzhledem k tomu, jak ted Marky presedlal na stadionovou selekci, jsou lidi jako Chap, Level 2 nebo treba i Nitri mnohem zajimavejsi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam